Şimdi Ara

Zotac Gtx 660 BF4 performans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zotac Gtx 660 ekran kartım var. BF4 oynuyorum full HD led tv de.

Ultra da full HD de oynuyorum. Hic kasma yok güzel oynuyorum ama ekran kartı cok ısınıyor. 70 küsür dereceler benim için fazla icim rahat etmiyor.

Bu sıcaklığı düşürmenin ekran kartını güvene almanin bi yolu var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sendeki dert ise bendeki ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 9 Ağustos 2014; 23:20:11 >
  • zorlu3453 Z kullanıcısına yanıt
    bu yaz sıcağında normal bence 79 dereceye kadar normal bu dereceyi aştığı zaman tehlike başlıyor kartı soğutmak içinde pc yi güzelcene temizle derim.işlemciyi stock fan ile kullanıyorsan onun ısısıda kartı ısıtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrancı9999 -- 9 Ağustos 2014; 23:25:57 >
  • 80`e kadar normal.Kasa sogutmasi ne olursa olsun 80`i gormemesi lazim.70 kusur herkes goruyor.

• Yükte 70 derece bu aylarda normal sayılır. 80 i geçmemesi iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificoVettel -- 9 Ağustos 2014; 23:36:48 >
  • Ya azıcık araştırıp aç kardeşim konuyu
  • Termal macunu yenile. Bende ani performans kaybı oluyordu. Macunu yeniledim 50 dereceden yukarısını görmüyorum. Antalya gibi bir yerde dandik soğutmalı bir kasa ile. (Oda da klima yok!)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Zotac AMP! Gtx 1060 6gb
    5 yıl önce açıldı
    Amd R9 280x Bf4 Ultra
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 90 dereceye kadar merak etmeyin sadece kart 80-85 in üzerinde hız düşürme yapacaktır. Şunu da unutmayın 105 dereceye kadar da yanma olmaz ki hız düşürümü olacağından bu sıcaklıklara da çıkmaz , çıksa kart direk 2d moduna iner yine engeller kısacası sorun olma olasılığı bayağı azdır
  • normal
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Arkadaş çok güzel açıklamış

Bende yükte 73-74 görüyorum hiç dert ettiğim yok
  • Bir vrm ler dert edinilebilir ama GTX 600 serisinde de vrm lerin kafası rahat kartlar çok serin , fermi de çok can çekişiyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: clan537

Termal macunu yenile. Bende ani performans kaybı oluyordu. Macunu yeniledim 50 dereceden yukarısını görmüyorum. Antalya gibi bir yerde dandik soğutmalı bir kasa ile. (Oda da klima yok!)

Ekran kartının macunu nasıl degistircem garanti yalan olmaz mi ? İşlemci sogutuculu 2 tane Soğutucu da bir kasa girişinde birde kasa çıkışında toplam 4 fan var. Devirleri de yüksek. Benim anlamadığım işlemci % 60 yükte bile 40 i zor geciyor. Ekran karti boşta 36 derece yükte neden bu kadar yüksek. Onda da cift fan ve soğutma sistemi var. Onu geliştirmeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Arkadaş çok güzel açıklamış

Bende yükte 73-74 görüyorum hiç dert ettiğim yok

Sıcaklığı biraz kontrol altına alıp genel bi overclock yapmak istiyorum. Anakart üzerinden. Ekran kartina 12 cm lik fanlar uflemiyo üstüne bir fan koymak istiyorum da soğuk havayi nerden alicam. Bide cok ses cikiyo zaten bıktım kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

quote:

Orijinalden alıntı: clan537

Termal macunu yenile. Bende ani performans kaybı oluyordu. Macunu yeniledim 50 dereceden yukarısını görmüyorum. Antalya gibi bir yerde dandik soğutmalı bir kasa ile. (Oda da klima yok!)

Ekran kartının macunu nasıl degistircem garanti yalan olmaz mi ? İşlemci sogutuculu 2 tane Soğutucu da bir kasa girişinde birde kasa çıkışında toplam 4 fan var. Devirleri de yüksek. Benim anlamadığım işlemci % 60 yükte bile 40 i zor geciyor. Ekran karti boşta 36 derece yükte neden bu kadar yüksek. Onda da cift fan ve soğutma sistemi var. Onu geliştirmeyi düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla ekran kartının soğutucusunu geliştirmek istiyorsun. Bence buna hiç gerek yok. Üst düzey OC yaparak ekran kartını zorlamıyorsun sonuçta. Zaten öyle bir durum olsa en mantıklısı sıvı soğutma olurdu. Aslında çok eski bir ekran kartı kullanmıyorsun. Termal macunun ömrü çok kısa değildir. Ama ben çözümü macunu yenileyerek buldum. Garantisi devam ediyorsa mevcut sorunu belirterek garantiye gönderebilirsin. Belki sanıldığından farklı bir sorun vardır.
    Diğer bir tavsiyem MSI Kombustor isimli programı kurarak Burn-in testi yap. Clock ve Memory değerlerinde ani düşüşler yaşanıyor mu ona bak.

• zorlu3453 Z kullanıcısına yanıt
    Dostum kasayı kapalı alanda tutma, fanlar işini yapar zaten. Ne kadar sıcak olursa olsun içeriye soğuk havayı alır o fanlar. (Görevlerini yapabiliyorlarsa.)

Ben yaklaşık 160 mhz'e kadar çekirdek hızı arttırabiliyorum stabil olarak. Anakartım overclock'a çok el verişli bir kart değil açıkcası. Voltaj ayarı konusunda psu da sağolsun çok çektiriyorlar

Ufak çaplı overclocklar sıkıntı yaratmaz, msi afterburner yükleyerek yapabilirsin sanıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

Merhaba arkadaşlar.

Zotac Gtx 660 ekran kartım var. BF4 oynuyorum full HD led tv de.

Ultra da full HD de oynuyorum. Hic kasma yok güzel oynuyorum ama ekran kartı cok ısınıyor. 70 küsür dereceler benim için fazla icim rahat etmiyor.

Bu sıcaklığı düşürmenin ekran kartını güvene almanin bi yolu var mi ?

70 derece yaz mevsiminde çok iyi bır sıcaklık,daha ne allahtan belanımı arıyon.Gpuya bişey olmaz onun 80 e kadar yolu var(performans için) sen işlemciye bak o ne durumda ?
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/zotac-geforce-8500gt-1-gb-128-bit-123482929?aff_id=7031&mpch=ads&ggap_s=Reklamaction&ggap_m=aff&scxid=14489-197537-2357-0

bende bu kartı alayımmı arkadaslar benim ultra ya falan ihtiyacım yok normal ayarda oynayabilirmiyim bf4 3 ,cod son 2 3 serisi,crysıs 3,nfs run ve rivals ı orta derecede açarmı anlayanlar bi cevap atarsa çok makbule geçer bide kafama opengl ve directi yetermi sorusu düstü anlayanlar bu oyunlar için bu kartın yeteceğini soyleyebilirermi.

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/zotac-geforce-8500gt-1-gb-128-bit-123482929?aff_id=7031&mpch=ads&ggap_s=Reklamaction&ggap_m=aff&scxid=14489-197537-2357-0

bende bu kartı alayımmı arkadaslar benim ultra ya falan ihtiyacım yok normal ayarda oynayabilirmiyim bf4 3 ,cod son 2 3 serisi,crysıs 3,nfs run ve rivals ı orta derecede açarmı anlayanlar bi cevap atarsa çok makbule geçer bide kafama opengl ve directi yetermi sorusu düstü anlayanlar bu oyunlar için bu kartın yeteceğini soyleyebilirermi.

elini bile sürme sen bütçeni söyle forumdakiler sana yardımcı olur

• Normal sıcaklık

• benim gtx 660 ti 59 dereceyi geçmedi şuana kadar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.