Şimdi Ara

ZOTAC GTX 660 problem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler arkadaslar elimde zotac gtx 660 cift fanli model ekran karti var sorunum soyle pcyi ilk actigimda goruntu vermiyor ama bir defa resetledigimde sorunsuz calisiyor ve o sekilde kullanip tekrar reset attiginda yine sikintisiz calisiyor 3dmark11 furmark vs test puanlari isi degerleri normal 8 saat kadar oyun oynadigim oldu tik demiyor ama aksam kapatip sabah actigimda ayni sorun ne yapmaliyim sorunu sikintisi nedir tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kapk kullanıcısına yanıt
    ekran kartını çıkartın slota tekrar takın pin kablolarına çıkartıp tekrar takın
  • Bunlari defalarca yaptim hocam

• bir kuzenimin makinesinde de bu dediginin aynisi oluyor 7770 ekran karti var keyfine gore goruntu geliyor ya da gelmiyor acilislarda.anakarttan supheleniyoruz ama garantisi de bitmis bana soylememis zamaninda.anakart biosunu guncellersen sorun cozulebilir.
  • Bir tane g31 birtane p67 anakartta denendi ayni sikinti var

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

bir kuzenimin makinesinde de bu dediginin aynisi oluyor 7770 ekran karti var keyfine gore goruntu geliyor ya da gelmiyor acilislarda.anakarttan supheleniyoruz ama garantisi de bitmis bana soylememis zamaninda.anakart biosunu guncellersen sorun cozulebilir.

Benim 6770 de 3 ayda bir görüntü vermiyor. elli kere restar atıyorum çıkar tak temizle yapıyorum gelmiyor ekran kartını çıkarıp komodinin üstüne koyuyorum 1 gün onboard takılıyorum ertesi gün çalışıyor bir 3 ay daha elektronik aletler tuhaflar.
  • Yok.mu bir fikri olan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 260 - GTX 285
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.