Şimdi Ara

Zotac GTX560'a nekadarlık PSU gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 3-4 Gün önce Zotac GTX560 aldım fakat güç kaynağım yetmedi.Normalde kasanın üstünde 450 Watt yazıyordu fakat kasanın içini açtığımda 350 Wattlık bir psu ile karşılaştım.Kasam toplama değildi.Ben yinede ekran kartını takıyım ve şansımı deniyim dedim fakat taktığım zaman bilgisayar ekran kartını görmedi.Diğer watt yiyen harddiski söktüğüm zaman ise ekran kartını gördü fakat buseferde harddisk olmadığı için haliyle bilgisayar açılmadı.Zotacın kutusunun üstünde minimum 450 Watt ile çalışıcağı yazıyor fakat oyun sırasında daha fazla güç çekiceğini umuyorumki 450 Watt lık bir PSU almam bana yetmiyecek gibi geliyor.İşimi sağlama almak istiyorum fakat bütçem 150 tl, dolayısıyla bana nekadarlık bir PSU gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonotel -- 15 Şubat 2012; 12:37:16 >

• 168,00 liraya şu ürün her türlü ihtiyacınızı görür.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4143
  • Daha ucuz ve performanslı bir ürün arıyorsanız alttakini alabilirsiniz, üstteki ürünle güç değerleri olarak aynı segmenttir.

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=92138
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

168,00 liraya şu ürün her türlü ihtiyacınızı görür.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=4143

ekran kartın için rahatlıka yeterli gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundin -- 16 Şubat 2012; 0:09:38 >
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Müşavir rumuzlu arkadaşın CORSAIR marka PSU yu bu işlerden anlayan bir arkadaşımda söylemişti duyumlarıma göre baya bir iyi markaymış.80 PLUS olmasıda tabiki dikkat ettiğim bir husustu.Damn2u arkadaşın önerdiği PSU'nun wattı düşük geldi.Ben işimi garantiye almak istiyorum dolayısıyla Müşavir rumuzlu arkadaşın önerdiği CORSAIR marka PSU'yu almaya karar verdim.

Teşekkürler Donanımhaber
  • Corsair pişman etmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fonotel

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Müşavir rumuzlu arkadaşın CORSAIR marka PSU yu bu işlerden anlayan bir arkadaşımda söylemişti duyumlarıma göre baya bir iyi markaymış.80 PLUS olmasıda tabiki dikkat ettiğim bir husustu.Damn2u arkadaşın önerdiği PSU'nun wattı düşük geldi.Ben işimi garantiye almak istiyorum dolayısıyla Müşavir rumuzlu arkadaşın önerdiği CORSAIR marka PSU'yu almaya karar verdim.

Teşekkürler Donanımhaber

Linkleri açıp ürün özelliklerini incelemediğiniz için yüzeysel bakışınız yüzeysel yoruma dönüşmüş ne yazık ki.

Alttaki ilk resim Corsair CX 600w modeline ait güç değerlerini gösteriyor.

Bu yazının altında ki resimde Aerocool Strike-X 500w modeline ait güç tablosunu gösteriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.Müşavir rumuzlu arkadaşın CORSAIR marka PSU yu bu işlerden anlayan bir arkadaşımda söylemişti duyumlarıma göre baya bir iyi markaymış.80 PLUS olmasıda tabiki dikkat ettiğim bir husustu.Damn2u arkadaşın önerdiği PSU'nun wattı düşük geldi.Ben işimi garantiye almak istiyorum dolayısıyla Müşavir rumuzlu arkadaşın önerdiği CORSAIR marka PSU'yu almaya karar verdim.

Teşekkürler Donanımhaber

Linkleri açıp ürün özelliklerini incelemediğiniz için yüzeysel bakışınız yüzeysel yoruma dönüşmüş ne yazık ki.

Alttaki ilk resim Corsair CX 600w modeline ait güç değerlerini gösteriyor.

Bu yazının altında ki resimde Aerocool Strike-X 500w modeline ait güç tablosunu gösteriyor.

İncelemek yerine hazıra konmak daha kolay tabi hocam , ah birde emek harcasalar öğrenmek için , hem kendilerine hemde başkalarına daha faydalı olacaklar da neyse...

• Önerilen 2 psu'da aşağı yukarı aynı güç değerlerine sahip yani birinin 500 watt diğerinin 600 watt olmasına bakmayın. Aradaki fiyat farkı markadan ileri geliyor. Aerocool kötü bir marka değil hatta oldukça kalbur üstü bir marka ama uzmanlık alanı psu değil, kaldı ki Corsair içinde aynı şey geçerli o da ram ve depolama konusunda uzman ayrıca iki markada çok kaliteli kasalar üretiyorlar. Psu diyince ilk akla gelenler Silverstone Enermax gibi markalar. Bence iki üründen de hangisini alırsanız alın rahatlıkla yetecektir.
  • damn2u linkleri açıp hepsini sonuna kadar okudum fakat pek anlamadığım için buraya geldim sizlere sordum.Ben nekadar yüksek watt olursa okadar iyi olur diye düşünüyordum demekki yanlış düşünüyormuşum.Özelliklerini bir bir gösterdiğin için teşekkür ederim.

turbo-powwer rumuzlu arkadaşa gelirsek;
    Burası bildiğin üzere bir yardımlaşma platformu.Benimkisi hazıra konmaktan ziyade şuanda PSU'lar hakkında bilgi edinmiş bulunmaktayım.İnsanların görüşlerini almak başkadır hazıra konmak başkadır.İkisi çok ayrı şeylerdir lütfen karıştırmayalım.

TylerDurden yorumun için teşekkür ederim.Dediğim gibi wattı nekadar yüksek olursa okadar iyi olur diye düşünüyordum yanılmışım.Aerocool markasınıda duymuştum oda çok iyi bir markaymış.

Peki arkadaşlar bir sorum olucak.Aerocool 500W Corsair 600W fakat ikisininde güçleri eşdeğer diyorsunuzda ben pek anlamadığım bu kısmını bana biraz açarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fonotel -- 18 Şubat 2012; 11:53:36 >

• quote:

Peki arkadaşlar bir sorum olucak.Aerocool 500W Corsair 600W fakat ikisininde güçleri eşdeğer diyorsunuzda ben pek anlamadığım bu kısmını bana biraz açarmısınız.

Ekran kartları 12v kanalından güç çeker ve ne kadar yüksek watt ve ne kadar yüksek amperli olursa o kadar iyidir.İki güç kaynağının 12v kanal değerlerine bakarsan aradaki farkları görebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.