Şimdi Ara

Zotac GTX570 Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben önceden yenilediğim sistemde tek eksiğim olan ekran kartımı dün satın aldım.
    Eski ekran kartım zotac 9600 GT 512/256 idi. Dün Zotac Synergy GTX 570 aldım.
    Ekran kartını taktığımda herşey yolundaydı açıldı bilgisayarım falan. Fakat sonra kendi cdsinden günceldir diye
    driver kurduğumda Nvidia kontrol paneli kaybettim ve ekran çözünürlüğüm artık 1440x900 değil.
    Öyle bir seçenek yok. Driverı sildim yükledim sildim yükledim sildim netten indirdim yükledim
    En sonunda artık bilgisayarım açılırken sistem denetleme çıkıyor ve %10 oldugunda tamamlandı diyor.
    Res attıktan sonra kendine yine sistem denetlemeye geri geliyor. onu mecbur atlatmam lazım anca o zaman bilgisayarım açılıyor. şu anda ekran kartı onboard gözüküyor. sitesinden ekran kartımın modelini test ettim gtx570 olarak gözüküyor..
    Sistemim şudur;
    i7 2600k işlemci
    asus p8p67 pro anakart
    3x2gb OCZ gold edition 1600 mhz bellek
    60 gb OCZ vertex sata 3 ssd
    1tb WD caviar green 7200 hdd
    Ekran kartım eski zotac 9600 GT, şu anda Zotac gtx570.
    OCZ 550W fatal1ty psu mevcut.
    Nasıl bir yol izlemeliyim ? format ilemi başlasam yoksa bildiğiniz başka çözümler varmıdır?
    Tahmin ettiğim kadarıyla ekle kaldır yaptığım için sürekli sistem biraz kafayı sıyırdı.
    Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Putaza

Arkadaşlar hayırlı günler herkese,
    Ben önceden yenilediğim sistemde tek eksiğim olan ekran kartımı dün satın aldım.
    Eski ekran kartım zotac 9600 GT 512/256 idi. Dün Zotac Synergy GTX 570 aldım.
    Ekran kartını taktığımda herşey yolundaydı açıldı bilgisayarım falan. Fakat sonra kendi cdsinden günceldir diye
    driver kurduğumda Nvidia kontrol paneli kaybettim ve ekran çözünürlüğüm artık 1440x900 değil.
    Öyle bir seçenek yok. Driverı sildim yükledim sildim yükledim sildim netten indirdim yükledim
    En sonunda artık bilgisayarım açılırken sistem denetleme çıkıyor ve %10 oldugunda tamamlandı diyor.
    Res attıktan sonra kendine yine sistem denetlemeye geri geliyor. onu mecbur atlatmam lazım anca o zaman bilgisayarım açılıyor. şu anda ekran kartı onboard gözüküyor. sitesinden ekran kartımın modelini test ettim gtx570 olarak gözüküyor..
    Sistemim şudur;
    i7 2600k işlemci
    asus p8p67 pro anakart
    3x2gb OCZ gold edition 1600 mhz bellek
    60 gb OCZ vertex sata 3 ssd
    1tb WD caviar green 7200 hdd
    Ekran kartım eski zotac 9600 GT, şu anda Zotac gtx570.
    OCZ 550W fatal1ty psu mevcut.
    Nasıl bir yol izlemeliyim ? format ilemi başlasam yoksa bildiğiniz başka çözümler varmıdır?
    Tahmin ettiğim kadarıyla ekle kaldır yaptığım için sürekli sistem biraz kafayı sıyırdı.
    Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Ekran kartı değiştirdikten sonra format atmanız gerekir ilk olarak format atın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.