Şimdi Ara

ZOTAC GTX660 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar ben zotac gtx660 almaya karar verdim fakat bir arkadaşım kullanıyor ve hiç memnun değil ve forumda bir kaç konuda kart hakkında şikayet var arkadaşım dediki bu kartta çökme olayları çok oluyor iyi kart değil bunun yerine msi veya asus al zotac hiç iyi değil gibisinden söyledi asusada bütçem yetmiyor zotacın fiyatı şuan iyi vatan computerdan aıcam arkadaşlar bu ekran kartınımı alayım yoksa gtx750Ti mı tırstım doğrusu

• Zotac 650Ti boost kullanıyorum hiç bir sıkıntı, sorun yok. 660 da 3 aşağı 5 yukarı aynı kart Arkadaşın iyi sallamış
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    hocam kronik sorun var gibisinden şeyler söyledi bende öyle diyince tırstım sizde bir sorun yoksa bendede olmaza umarım çökme vs peki hocam 660mı 750ti mi
  • Yok öyle bi dünya 1 tane kart arızalı çıktı diye tüm markayımı kötüleyeceksin? 650ti boost kullandım yalan söylemiyim 660 kullanmadım heralde bir sorun yaşamazsın
  • Zotac 660 da vardı hiç bir problem yok için rahat olsun. Ayrıca sıfır olarak bu saatten sonra 660 alınmaz. 750Ti da fiyatını hak etmiyor bana göre eğer sıfır alacaksanız R9-270 alın çok daha iyidir.
  • Bu saatten sonra sıfır alınacak bir kart değil, onun yerine r9 270 alın.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun ama monitorum vga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Sagolun ama monitor vga

• iki yıldan fazla kullandım hiç bir problem yaşamadım, hafta başı itibari ile de farumdan bir arkadaşa ürünü sattım, kendisi de problemsiz şekilde kullanmakta, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, kronik bir sıkıntısı yok.
  • Arkadaşlar sağolun bir sorum olacak benim psu 12v kanalindan 360watt veriyor sistem e zarar verirmi
    fx6300
    Msi 970a g43
    Corsair tek modul 4gb ram
    Zotac gtx660

Seageta 500gb hdd

• MuratBayrakçı kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum olacak benim psu 12v kanalindan 360watt veriyor sistem e zarar verirmi 
    fx6300 
    Msi 970a g43 
    Corsair tek modul 4gb ram 
    Zotac gtx660 

Seageta 500gb hdd

• Yeterli gelecektir ayrıca gtx660 ile r9 270in güç tüketimleri aynı diye hatırlıyorum dönüştürücü ile r9 270 kullanabilirsin...

http://www.gold.com.tr/dark-2m-dvi-vga-kablosu-erkek-erkek-_u
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam dalgalanma cok oluyomus

• Yok ya abartıldıgı gibi bişey değil ama böyle bir kablo kullanırsan tabi
    Yani boyle bir kablo kullanirsak azmi olur

• Evet normale oranla bayağı azalıyor arada dönüştürücü olmadığı için problem çıkmaz :)
    hocam 400tl 770 nasıl 12ay garantili akrabam sana 400e bırakırım bu fiyata kimseye satmam bulamassında dedi acil para lazıımış 2.el yoksa sıfır 660mı veya r9270mi
  • 400tl gtx770 tabi bulmuşken kaçarmı saçmalama ama power masrafıda çıkacak göze al onu... 360w dual rail'dır bide yetişmeyebilir alır denersin en kötü baktın oyun esnasında reset falan atıyo powerda alırsın
    öle yaparım hocam paktım power yetişmiyo zaten imkani yok yetişmesinin bi power konusu açarım
  • Tamamdır dostm etiketlersin konuya duruma göre ucuz iş görecek bir power öneririm ama ucu ucunada olsa kıvırabilecek gibi sanki... Kart 230tdp...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.