Bildirim
Zotac RTX 4070 Ti Trinity OC ZT-D40710J-10P 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı (Son 1 Adet 20.949 TL)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şuan için uygun genel olarak kazık. 800 dolar olması gereken ürün max 850 bize gelince 1100
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@road35 5000 TL ekstra kar gütmeden bizim esnaf mal satmaz. hele hele ürün rağbet görür iken.malesef...
-
HB da günlerdir 20999 bu ürünü daha önce 18998 den sattılar. Bence hb tekrar bu fiyata çekecek 19k diyelim yani bu fiyattan kovalayın arkadaşlar benim fikrim bu yönde :)
-
Satılmıştı sabah baktığımda kim aldı acaba dedim içimden millette para var aga bastırıp çatır çutur alıyor walla dedim sonra incehesap gibi firmalara hayatta güvenilmez satılmayan ürünü satılmış gibi gösteren nadir firmaların başını çekiyor kendileri özellikle gaming gecelerinde yaptıları gibi uzak durmak lazım bu gibi firmalardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HWS -- 22 Şubat 2023; 14:9:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakın zamanda 18999 satılmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X