Şimdi Ara

zotc 9800 gt eco ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zotc 9800 gt eco ekran kartı aldım pc ye takınca herşey çalışıyor fakat ssadece fanlar çalışıyor acaba nasıl çözebilirim sistemim uyumlumudur

MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2)

Expansion Slots 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16

RAM Slots 2 DDR2 DIMM

Motherboard Chipset P4M90

VIA P4M900

BIOS Type AMI

Intel(R) Pentium(R) D 935

Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.20GHz

sistem böyle herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben4 -- 7 Aralık 2010; 16:13:00 >

• Ekran kartınızın harici güç girişlerini bağlantısını yaptınız mı.Psu nuzun markası nedir kaç W?
  • kartta güç girişi bulunmuyor psu casper 400 w başka psu taktım yine çalışmadı başka ankart taktım yine çalışmadı işlemciden olabilirmi acaba sorunun nerden kaynaklandığını bitürlü anlamadım
  • Başka bir pc ye bağlayıp yine çalıştıramadıysanız sorun ekran kartında Aldınız yer ile temasa geçip iade veya ürün değişimi isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 7 Aralık 2010; 16:51:59 >
  • kart başka pc de çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben4

kartta güç girişi bulunmuyor psu casper 400 w başka psu taktım yine çalışmadı, başka ankart taktım yine çalışmadı işlemciden olabilirmi acaba sorunun nerden kaynaklandığını bitürlü anlamadım

Bios resetlemeyi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeWeLoNe -- 7 Aralık 2010; 17:18:46 >
  • biosuda resetledim bişey değişmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.