Şimdi Ara

Zowie EC2-A 209 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.351
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce facebook'ta gezerken gördüm, bence kaçmaz Mouse dışında başka indirimler de yapılmış ancak en albenisi olan şimdilik EC2-A gibi duruyor.
    http://www.gameekstra.com/Zowie-EC2-A-Siyah-Gaming-Mouse,PR-4757.html

• Neredesin wheel optical mouse 1.1a, zamanında kıymetini bilemedik.
  • 1 ay önce aldım 289 a. güzel zarar tebrik ederim kendimi

ama tam bir cs mouse'u kaçmaz o fiyata
  • Mouse müthiş.Fiyat ta harika ama TR garantisi var mı soru bu.Çünkü 1-2 sene arası ya tekerlek bozulur ya da sol switch in ömrü dolup çift tıklamaya başlar.Sensörüne laf yok ama dayanıklı bir mouse.2 senede 1 yenisini alıyorum.
  • ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı duyguları hissediyorum :D Daha bir hafta olmadı EC2 alalı 70 lira kaçtı yine :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Mouse müthiş.Fiyat ta harika ama TR garantisi var mı soru bu.Çünkü 1-2 sene arası ya tekerlek bozulur ya da sol switch in ömrü dolup çift tıklamaya başlar.Sensörüne laf yok ama dayanıklı bir mouse.2 senede 1 yenisini alıyorum.

Daha önce forum üzerinden ikinci el bir Zowie FK2 almıştım, Gameekstra faturalı, kendilerinden birebir alışveriş yapmadım ancak içinden TR garanti belgesi çıkmıştı, yine de emin olmak için müşteri hizmetlerine danışmakta fayda var Mouse gerçekten harika cs için favorim ama malesef yan butonları ve tekerleği rezalet :D Adamlar herhalde ilk icat edilen tekerleği koymuşlar mousea hiç yakıştıramıyorum zowie'ye böyle şeyleri Buton switchleri ise sanıyorum yeni nesillerde omrondan huanoya geçtiler, çift tıklama sorunu genelde omronlarda oluyor diye biliyorum Her halükarda efsane bir mouse alıştın mı vazgeçemiyorsun

• Zowie'ciler çok zamandır bu fareyi denemek istiyorum peki yeni serileri çıkmış aralarındaki fark ne bilen?
    zowie za11 12 13?

Fps için...
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Garanti konusunda zowie yardımcı olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

Garanti konusunda zowie yardımcı olmuyor mu ?

Bozulan fare TR'den alınmaydı(sanalmarketim) ama garanti belgesi falan yoktu.2 seneyi bir kaç gün geçmişti karışmayız dediler.Zowie ile bağlantı kurdum gelen cevabı paylaşayım.

quote:

Hi Erdem,
    We're sorry to hear that you're experiencing this with your EC2 eVo. The problem sounds like it may be originating from the tension spring in the switch if it is double clicking. Sadly, since your unit has passed its warranty period, we're unable to assist with replacing the unit. You'll need to do manual repairs to resolve the problem. ZOWIE does not have a step to step guide on how to adjust it, but I have found a link that can give you the general idea of how to adjust the tension spring.

http://www.instructables.com/id/Repair-mouse-with-double-click-problem/

Best Regards,

Kendin tamir et dediler yani kısaca.Zaten tamir etseler bile yurtdışına git gel posta ücreti hatta belki gümrük ücreti baya tutardı sıfırını almak dha mantıklıydı.

Hiç bir mouse ta bunun yerini tutmuyor gavur.

• Zowie'lerde sol tuş problemi varmı? Tık ağırlığı nasıl deathadderla karşılaştırıldığında?

Elin içini deathadder gibi dolduruyor mu?

Garanti ve servis nasıl bir logitech garantisi ve ilgisi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 21 Nisan 2017; 13:11:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Mouse müthiş.Fiyat ta harika ama TR garantisi var mı soru bu.Çünkü 1-2 sene arası ya tekerlek bozulur ya da sol switch in ömrü dolup çift tıklamaya başlar.Sensörüne laf yok ama dayanıklı bir mouse.2 senede 1 yenisini alıyorum.
    Sağ click bazen çift tıklıyor bende alalı daha 1 sene olmadı amazondan almıştım o kadar kaliteli dediler memnundum şuan değilim.. PUBG'de dürbünde sıkıntı oluyor
  • mouse çok güzel yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. tek sorunu tık sesi biraz yüksek. bazen rahatsız ediyor.
  • xxx187 kullanıcısına yanıt
    bravo 1 senelik konuyu hortlatmışsın üstelik sıcak fırsatlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unchange

bravo 1 senelik konuyu hortlatmışsın üstelik sıcak fırsatlarda.
    Sorunumun çözümünü ararken bu konuda denk geldi yazayım dedim çok eski sayılmaz ne yani yasak mı..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxx187 kullanıcısına yanıt
    dostum burası sıcak fırsatlar burada kampanya paylaşılır. senin mesajından dolayı bir çok insan konuya güncel sanıp girdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.