Şimdi Ara

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.718
Cevap
41
Favori
251.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yanlışlıkla beni alıntılamışsınız bilgilendiriyim dedim.İyi forumlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı ön sipariş veren varmı?
  • Burada detaylı bir incelemesi mevcut.
    http://www.androidauthority.com/zte-axon-7-review-704039/
  • timurtorun T kullanıcısına yanıt
    Kulak içi kulaklıkları pek takip etmiyorum. Ucuz fiyat performans earbud kulaklıklar tercihim. Zamanında kulak içi kulaklıklara çok para harcadım batık kredi kartı ile sonuçlandı :) Uzun süredir uzağım biraz benim neyime audiophile değilim, olmamalıyım en azından zengin olana kadar :) Kulaklık bölümü veya techno-fi, head-fi forumları daha iyi olacaktır.
    Linkteki kulaklık kulak içi değil benim sevdiğim tarzda duyduğum bir kulaklık ancak denemedim. Zte yanında verilen kulaklık da aşağı yukarı bunun kadar iyidir herhalde kaliteli deniyor. Önce bir karar verin kulak içi mi değil mi. Daha karar verecek çok fazla nokta var beklentiniz, müzik tarzı vs.. Yeri değil şimdi.. Bunun yerine Yuin modelleri de bakabilirsiniz Yuin pk1, pk3 vs.. Sahneleri var dikkat. Yuin ayrı bir yeri vardır Yuin g2a falan denemiştim eskiden ne güzel şeylerdi onlar uygun fiyata.. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunman233

Kulak içi kulaklıkları pek takip etmiyorum. Ucuz fiyat performans earbud kulaklıklar tercihim. Zamanında kulak içi kulaklıklara çok para harcadım batık kredi kartı ile sonuçlandı :) Uzun süredir uzağım biraz benim neyime audiophile değilim, olmamalıyım en azından zengin olana kadar :) Kulaklık bölümü veya techno-fi, head-fi forumları daha iyi olacaktır.
    Linkteki kulaklık kulak içi değil benim sevdiğim tarzda duyduğum bir kulaklık ancak denemedim. Zte yanında verilen kulaklık da aşağı yukarı bunun kadar iyidir herhalde kaliteli deniyor. Önce bir karar verin kulak içi mi değil mi. Daha karar verecek çok fazla nokta var beklentiniz, müzik tarzı vs.. Yeri değil şimdi.. Bunun yerine Yuin modelleri de bakabilirsiniz Yuin pk1, pk3 vs.. Sahneleri var dikkat. Yuin ayrı bir yeri vardır Yuin g2a falan denemiştim eskiden ne güzel şeylerdi onlar uygun fiyata.. .

Üstad ZTE nin kulaklıkları kulak içi değilmi?

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Değil. Silikon uçlar falan yok malum. Apple kulaklığı gibi işte tasarım. In ear (iem) ile alakası yok. Bence bu iyi. Kulak içi kulaklıklar sağlıklı değil özellikle benim için. Zamanında kulağımı iyice mahvetti..

• gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Ben kulakiçi zannetmiştim. onların basları daha kuvvetli geliyor birde dış sesi kesiyor ya bende onları beğeniyorum tabi zevkler renkler değişir.
  • Parmak izi sensörü, kılıf üstünden de parmağı algılıyor mu yoksa arkada parmakizi sensörü olan telefonlarda kılıf kullanılmıyor mu
  • Donanım falan çok iyide hız olarak seleflerinde geride kalıyor geneldehttps://www.youtube.com/watch?v=PM-T2bs_cy8 muhtemelen kullanılan belleklerin okuma yazma hızları daha az diğerlerine göre, e tabi o kadarcık fark normal kullanımda ne kadar fark eder oda tartışılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ts2000

Donanım falan çok iyide hız olarak seleflerinde geride kalıyor geneldehttps://www.youtube.com/watch?v=PM-T2bs_cy8 muhtemelen kullanılan belleklerin okuma yazma hızları daha az diğerlerine göre, e tabi o kadarcık fark normal kullanımda ne kadar fark eder oda tartışılır :)

RAM Tipi LPDDR4
    Dahili Depolama Biçimi UFS 2.0
    Şu an kullanılan daha iyi bellek ve rom tipi yok. Hatta HTC 10 bile eMMC 5.1 rom kullanıyor.
    UFS 2.0 bellek: eMMC 5.0 ve 5.1 belleklerden neredeyse 1,5 kat ve rastgele okuma testlerinde bir microSD karttan neredeyse 28 kat daha hızlıdır.

Haklısın. Videoya istinaden dedim genelde uygulama açılışı ve kapanışda biraz geri kaldığı için muhtemelen öyle olabilir belki diye düşündüm ama tabi bu anakart bellek yolları yazılım optimizasyonu gibi birçok şeyden kaynaklanabilir.
  • ts2000 kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de dikkatimi çekti, seyrettiğim kıyaslamaların hepsinde rakiplerinin açık ara gerisinde kalıyor.
  • Okuma yazma hızında rakiplerinden yavaş kalıyor diye bende okumuştum.
    günlük kullanımda hız olarak herhangi bir problem yaşamadım.
    Sadece 128 gb lık hafıza kartında okumada biraz yavaşlık var. Oda kartın yavaş olmasından ve içinde yüklü olan dosya sayısının fazla olmasından kaynaklanıyor.

Antutu testinde 145000 aldı. Önceki sayfalarında ekran görüntüsünü ve detaylarını ekledim.
  • Hediye çeki bugün son gün ama çek olayındada alacak düzgün bişey yokki.
  • işte bu yüzden yazılım çok önemli
    huawei bu işi güzel yapıyor
    https://www.youtube.com/results?search_query=zte+axon+7+l+bs
    hepsini izleyin karşılaştırmaları sonra görüş bildirin
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bu telefonu Çinden getirip satan arkadaşlar var,şayet bu arkadaşlardan telefon almak istersek nelerine dikkat edip almalıyız;IMEI yazılabiliyor mu,Türkçe dil tamamen oluyor mu,Çince olan uygulamalar silinebiliyor mu,güncellemelerde sıkıntı yaşanabiliyor mu gibi gibi.Bu gibi teredütler aklıma geliyor.
    Siz olsaydınız 2300 tl verip 6 GB 128 gb modelini alır mıydınız,(bana göre fiyat çok fazla)
    Ayrıca HB dan almak daha mı uygun olur Garanti li ve imei li olması nedeni ile.Tabi fiyatların düşmesini beklemek şartı ile.
    Çok teşekkürler.
    Sizin de ilave edeceğiniz detaylar var ise paylaşır mısınız.
    Keşke Mifavor yerine Stock Android olsaydı cihazda. Yazılım yüzünden seleflerinden geri kalıyor çünkü.

• MGM Barut M kullanıcısına yanıt
    çin versiyonunda turkce dil Destegi var, marketinden google play sorunsuz yuklenebiliyor,
    imei olayini bilmiyorum, root denemedim, 6 gb lik versiyon biraz keyfi bence, 2 sim kullanilacaksa ve 128 gb hafiza ihtiyac var ise ust versiyon alinabilir.
    Ancak 2300 tl fazla bence :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 5 Ekim 2016; 18:19:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram ve storage hız test sonucları,
    entresan storage ta 2 ayrı testte farklı sonuc veriyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 5 Ekim 2016; 18:34:08 >

• ram detay
    testlerde en iyi 4. cihaz
    Bu mesaja eklenen görseller:

★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★★ ZTE Axon 7 Kullanıcıları DH Ana Konu ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 5 Ekim 2016; 18:36:50 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.