Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.416
Cevap
52
Favori
311.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dhcp_tr ip adresi 100 ile başlamakta

pppoe_tr ip adresi ise 151 ile başlamakta bu şekilde cgn mi?
  • ZTE H267A Modem
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu modem üzerinde port açmayı bilen yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Selamlar,

dhcp_tr ip adresi 100 ile başlamakta

pppoe_tr ip adresi ise 151 ile başlamakta bu şekilde cgn mi?
    ZTE H267A Modem

IP Adresi yazan kısımdaki IP ile sorgulama sitelerindeki aynı ise CGN değil. Eğer ikisi farklı ise CGN IP. Bu durumu açığa çıkarıyor. Başka bir test yöntemine gerek yok.
  • Selamlar hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. Google dns kullanmama rağmen
    Ethernet bağlantı durumunda bu şekilde gözükmekte sizce neden olabilir?
    DNS 213.74.1.1/213.74.0.1/0.0.0.0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar speedtest.net ping 15 16 civarında çıkıyor sizce nasıl?eskiden sanıyorum 1 2 ping çıktığı bile olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Selamlar hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. Google dns kullanmama rağmen
    Ethernet bağlantı durumunda bu şekilde gözükmekte sizce neden olabilir?
    DNS 213.74.1.1/213.74.0.1/0.0.0.0
    Rica ederim. Simdi soyle belirteyim. Iki buyuk ISS'de abonelerine guncel olarak bu Router'in yeni modelini dagitiyor. O belirttiginiz IP adresleri Turkcell/SOL'a ait DNS sunuculari. Ben Turkcell/SOL degil, TT abonesiyim. DNS sunucularima veya Router'a herhangi bir agresif mudahaleleri olmuyor. Ilk DNS'im zaten Local Pi-Hole DNS sunucuma ait. Yedek olarak ise Cloudflare'i ayarlamistim. Hersey sorunsuz isliyor.

• Bu modemden fiber wan kullanıcı adı ve şifreyi öğrenebiliyormuyuz acaba?Var mi bir yontemi? Süperonline fiber bağlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghettomania -- 6 Mart 2020; 14:38:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 sayfa modemle ilgili yazılmış ama port açma konusunda tek kelime dahi yok. Bu modemde port açan ya da port açmayı bilen biri yardım edebilir mi? Modemi kırmak üzereyim, bu ne biçim modemdir böyle.
  • Huawei modem hız vermeyince bu modemle değiştirdiler.Fakat 100mbps hızdan kablosuzdan 30-40mbps hiz alıyorum.Kablolu ile hiçbir sıkıntı olmuyor 94mbps alabiliyorum.100 den 30-40 arası almak normal mi sizce?Yoksa bu modemde bir sıkıntı mı var?

• fifacı18 F kullanıcısına yanıt
    100-110 arası alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fifacı18

Huawei modem hız vermeyince bu modemle değiştirdiler.Fakat 100mbps hızdan kablosuzdan 30-40mbps hiz alıyorum.Kablolu ile hiçbir sıkıntı olmuyor 94mbps alabiliyorum.100 den 30-40 arası almak normal mi sizce?Yoksa bu modemde bir sıkıntı mı var?
    Kablosuzda yaşanan sıkıntıların tek nedeni modem değildir. Bölgenizdeki kablosuz sinyal yoğunluğu, kanalların doluluk oranı çok daha önemlidir. 2,4G bandı zaten çoğu yerde tıklım tıklım doludur. Modemi 5G bandında deneyin bir de. Biraz daha az yoğun olur 5G bandı. 5G'de de yoğunluk varsa, bu durumu bazı uygulamalarla görebilirsiniz zaten, ya kablolu kullanacaksınız ya da kablosuz şartsa bu koşullarda kullanacaksınız. Oturduğum yerde önceleri sadece benim 5G sinyalim varken şimdi en az 20 tane 5G sinyali var. Ben sorunumu Powerline kullanarak çözdüm. Her odaya kablosuz özelliği de olan kitlerden koydum. Binamda kablosuz sinyallerim en güçlü durumda oluyor sürekli. Böylece kanalları dolduran diğer kablosuz sinyallerinden her zaman öncelikli yayılıyor. Powerline cihazlarla 500mbps üzerinde hızlarla bağlatı kuruyor cihazlarım. Bu da her türlü ağ ve internet işlerim için yeterli geliyor. Baya kapasiteli bir NAS cihazım da ağa bağlı. Tüm bunların bağlandığı yer ZTE modem. Powerline kit olarak ise TP-Link tercih ettim. İlk yatırım maliyeti elbette biraz pahalı bir çözüm ancak ev ağının kalitesi önemli olanlar için sonrasındaki rahatlığa değer. Bu tür ayrıntılara dikkat etmezseniz daha çok modem değiştirirsiniz ve bir sonuç alamazsınız.

• Merhaba bu modemde sadece bazı internet sitelerine izin verebileceğim bir ayar mı ?Yani tüm internet kapalı olacak sadece benim belirlediğim internet siteleri açılacak.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ılginizden dolayı teşekkürler.Kac kez musteri hizmetlerini aramama rağmen bir türlü yüksek hız alamadım ben.sabah oturdum pc ye modem ayarlarından kanal değiştirdim ve bir baktım hızım 85mbps oldu.Cozumu basitmiş ama o kadar musteri hizmetlerini aradım ki kanal değiştirmeyle alakası yoktur dedim.Ama varmış.Musteri hizmetleri beni uğraştıracagina bir kanal degistirseymis bu kadar sorun yaşamazmışım.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    var fakat yanılmıyorsam sadece wifi üzerinden bağlanan kullanıcılara filtreleme uyguluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: schipht

var fakat yanılmıyorsam sadece wifi üzerinden bağlanan kullanıcılara filtreleme uyguluyor
    Bugün modemi değiştirdiler.Wifi üzerinden yaptım sadece youtube girmesi gerekirken hiçbirşey farketmedi.Yine heryere giriyor.Fikri olan var mı ?

ZTE H267A Modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet atış -- 8 Mart 2020; 19:4:4 >

buradaki konfigürasyonu nasıl yaptınız?

ZTE H267A Modem
  • quote:

buradaki konfigürasyonu nasıl yaptınız?

Burada herhangi bir ayar yapmadım.Bu şekilde
    yapın.

ek olarak bunları da youtube.com un yanına ekleyin

googlevideo.com
    ytimg.com
    youtube-ui.l.google.com
    ytimg.l.google.com
    ytstatic.l.google.com
    youtubei.googleapis.com
  • quote:

yapın.

ek olarak bunları da youtube.com un yanına ekleyin

googlevideo.com
    ytimg.com
    youtube-ui.l.google.com
    ytimg.l.google.com
    ytstatic.l.google.com
    youtubei.googleapis.com
    yok ne yaptıysam olmadı.Ne belirttiğim siteyi engelliyor nede izin veriyor.Sadece bu mac adresinin internetini engelle seçeneği çalışıyor.URL engelleme veya izn verme çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.