Şimdi Ara

ZTE H267A Modem (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.416
Cevap
52
Favori
311.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Aynen wan şifresini diyorum. Vodafone mesajla yolluyor mu şifreyi
    mesajla da gelmişti sanırım ilk üye olduğumda. vodafone yanımda uygulamasından saniyeler içinde görebiliyorsunuz. müşteri hizmetlerini de aramıyorsunuz, bir yere sms de atmıyorsunuz. aşırı basit. hem de superonline altyapısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ayni sayfads dhcp baglantisi var oradan ayni sekme aciliyor oraya yazdim. Tesekkur ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eneskaanb E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Muhtemelen olmuştur. Benim de öyle yazıyordu. TT birkaç gün önce Router'a güncelleme yapmıştı. O yüzden bölümler değişmiş.
  • Bridge moda almak için root şifresi bilen var mı?

Superonline ZXHN H267A V1.0 V1.0.1_TRT24
  • Bu modemden süperonline wan şifresini öğrenmenin yolu varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghettomania

Bu modemden süperonline wan şifresini öğrenmenin yolu varmı?
    hocam öğrenince bana da haber verirmisiniz acaba
  • Selam arkadaşlar, ben de DNS değiştirememe sebebinden dolayı şu yabancı firmware'i yükleyeceğim. Peki sonrasında Türkiye firmware'ini nereden bulup yükleyebilirim. Modem benim olmuyormuş çünkü geri vermem gerekiyor sözleşme biterken
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Selam arkadaşlar, ben de DNS değiştirememe sebebinden dolayı şu yabancı firmware'i yükleyeceğim. Peki sonrasında Türkiye firmware'ini nereden bulup yükleyebilirim. Modem benim olmuyormuş çünkü geri vermem gerekiyor sözleşme biterken
    Arkadaş firmware'i yükledik onda da yok sanırım DNS değiştirme :) Yine gitti Vodafone DNS'ini aldı. DHCP üzerinden veriyorum fakat yerel ağ için veriyor sadece. WAN üzerinden değil.
  • Bu modem yorumlarında chromecast/apple tv kullanılamadığı yazıyor. Bir gelişme var mı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar orijinal superonline sürümünü gönderebilecek olan var mı? Acil.
  • Bu modemden var evde. Problem şu. Aynı modem, yan yana. Leptop 40mbit hız görüyor speedtestte. Mi 8 lite 100mbit görüyor. Aynı dosyayı telefon 9 mbyte / sn ile indiriyor. Leptop 3 mb/sn ile. Bunun sebebi nedir?

• dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    telefonunuz AC laptopunuz N bağlantısı kuruyordur
  • yok mu arkadaşlar kimsede? acil, lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3A908952 -- 2 Nisan 2020; 2:28:39 >
  • ara yüzün yedeği modem üzerinden alınamıyor, JTAG port üzerinden alınması gerekiyor bu model için henüz yapan olmadı.
  • Arkadaşlar bu modemde DNS ayarlarını nereden yapıyoruz?
  • Merhabalar, superonline h267a modem getirdi. Kablolu bağlantıda 105mbit hız alıyorum fakat 5ghz kablosuz da 60mbit de can çekişiyor. Yazılım Versiyonu V1.0.1_TRT24 bununla bir alakası varmıdır? Bir ayar yapmak gerekiyor mu? Önceki Huawei HG255s modemimde 5ghz de 94mbitlerde hız alıyordum. Ne yapabilirim?
  • Tekrar arıza kaydı mı açtırayım yardım edin lütfen mh ile konuşmaktan ağız tadıyla interneti kullanamadım

• Süperonlinenin verdiği zteh267a modemine asus dsl68u yu bağlayıp wifi ve ethernet destekli cihazları buna bağlamak istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim?
    1.zte h267a ana modem olacak,cünkü wan şifresini sol vermiyor.
    2.asus dsl68u hem wifi dağıtacak hemde ethernet dağitacak.yani asıl işi bu modem yapacak.
    3.Zte sadece sol dan gelen fiberi asus modeme taşiyacak.Bilgisi ve yöntemini,yolunu yordamıni bana gösterecek olan arkadaşa teşekkür eder duacı olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu modem yorumlarında chromecast/apple tv kullanılamadığı yazıyor. Bir gelişme var mı arkadaşlar?
    Yok mu bilen?
  • Arkadaşlar merhaba ZTE H298A modemini kullanıyorum sorunum şu;

Kablosuz kullanımda modem 2.4ghzde 802.11 b/g/n modunda ani ping artışı yapıyor.Pingim sabit 5ken bi anda 300lere 500lere fırlıyor bazen dahada fazla.Bu ping yükselmesi 2-3 saniye sonra düzeliyor ancak bi süre sonra gene yapıyor aralıklarla.Online oyunlar oynanmaz hale geliyor.Netten araştırdığım kadarıyla bu sorunu modem wlan konfigrasyon ayarlarından 802.11 b/g/n modunu 802.11 b/g moduna alarak düzeltmişler.Bende denedim sorun halloldu ping hiç artmıyor ancak bu moddaykende hız düşüyor.35mblik net 16 17mbitlere düşüyor.

802.11 b/g/n modunda normal hızlarda bu ping sorununu halletmenin bi yolu varmı bildiğiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 5 Nisan 2020; 16:14:57 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.