Arkadaşlar ZTE LİVE VE ZTE COOL adlı telefonları almayı düşünüyorum.Sizden isteğim telefonlar hakkında bilgi vermeniz ya da 500 tl civarı telefonları önermeniz.Lütfen öneri yaparken fiyat/performans segmentli telefonları önermenizi ve eğer mümkünse neden önerdiğinizide yazmanızı istiyorum.Ama dediğim gibi önceliğim bu iki telefon.Şimdiden herkese teşekür ederim...
Biraz araştırdım galiba haklısınız.NEO V yi biliyorum güzel telefon ama biraz pahalı benim istediğim 500 tl civarı telefonlar olsun ayrıca çok büyük sitelerden alışveriş yaparım geriye kalan siteleri önermeyin lütfen ama yinede link atabilirsiniz fiyat konusuna bakmak için.
quote:
Orijinalden alıntı: 44fthhkn44
Biraz araştırdım galiba haklısınız.NEO V yi biliyorum güzel telefon ama biraz pahalı benim istediğim 500 tl civarı telefonlar olsun ayrıca çok büyük sitelerden alışveriş yaparım geriye kalan siteleri önermeyin lütfen ama yinede link atabilirsiniz fiyat konusuna bakmak için.
500 TL ye F/p telefonu yok galiba ama bakayım... Ben telefonumu sanalreyonumdan aldım içinden hdmi kablosu çıkmamıştı.
Bu var, neo v ile tek farkı ekran boyutu ve klavyesi olması.
Onuda biliyorum...Benim için görünüşte önemli(marka önemli değil)f/p segmentli bildiğiniz diğer telefonlarıda yazarsanız belki biraz daha bekleyebilirim telefon için şonuçta iyi telefon almak daha önemli...
Arkadaşım merhaba, ben yaklaşık 2 aydır ZTE Live kullanıyorum. Asıl amacım ZTE Grand X almaktı ama o çıkana kadar telefonsuz kalmamak için Live'i aldım. Açıkçası ben telefondan oldukça memnun kaldım. Telefonun hızı , ekranı, sesi beklentilerimin üstünde iyi. İnternet bağlantı hızından da çok memnunum. Bundan önce kullandığım iki akıllı telefonum da ilk ay sonunda ana kart hataları dolayısıyla servise gitmişlerdi. Live ise 2 ay oldu, hafıza doluluğu nedeniyle bir kere uyarması dışında bana tek bir sıkıntı bile yaşatmadı. Bazen telefon bana gerektiğinden bile hızlı geliyor :)) ZAman zaman daha pahalı bir telefona ne gerek var. Live'i en az 2 sene kullanayım diye de düşünmüyor değilim. Ama işte Grand X hayallerimi süslemiyor olsaydı ve ikinci bir hattım olsaydı belki de Live'den ayrılmak istemezdim. Grand X'i alınca Live'i telefonumu çok beğenen eşime vereceğim. Sonuçta yine aile içinde kalacak:))) Eğer marka telefonum olsun takıntınız yoksa ve yeniliklere açıksanız telefon verdiğiniz parayı fazlasıyla hak ediyor. Birçok kişi telefonu bir kere bile ellerine almadıkları halde telefonu kötülüyor. Buna çok sinir oluyorum. Benim söylemediğim ama merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz. Live veya Cool arasındaki tek fark modelleri diğer özellikleri aynı. Seçim zevk meselesi anlayacağınız.
zte cool/live modellerinde fm radyo özelliği varmı?
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme