Red Magic 10 Pro modelini alıp kullanan var mı ? . 60 k ya oyuncu telefonu arıyorum 3 model arasında kaldım Red magic 10 pro realme gt 7 pro honor magic 7 pro Kamera çok önemli değil önemli olan şarj - gaming performans. Red magic 10 pro'ya daha yakınım ama emin olamıyorum problemli mi değil mi ?.Herhangi bir kullanıcı tecrübesi içeren bir yorum göremiyorum hiçbir yerde.Yardımcı olursanız çok makbule geçer yorumlarınızı bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yoshino -- 17 Şubat 2025; 14:22:10 > |
ZTE Nubia Red Magic 10 Pro

-
-
sırf oyun için diyorsan nubia hem hepsinden 10k daha ucuz hem de bataryası en fazla olanı. yani sana en uygun olan telefon. ama bütün olarak honor kamerasıyla vs. daha bütün iyi bi telefon. ha bana sorarsan oyun için en mantıklısı ipad veya nubia red magic nova tarzı bir tablet ortalama 20-25k ya . kalan paraya da çok güzel bi telefon alınabilir. oyun tablet gibi büyük ekranlarda daha iyi oluyor özellikle pubg vs.
-
Telefondan oynamaktan daha çok keyif alıyorum.Almışken 512 versiyonunu alıcağım için 60k olanı almayı düşünüyorum.Aslında bu telefonu birkaç sebepten istiyorum.Tasarımı, üstteki triggerleri(FPS oyunları için çok iyi oluyor),bataryası,snapdragon 8 elite olması gibi sebeplerden.Yoksa bu fiyata honor da var realme gt7 pro da var.Kamera ile çok işim yok beni tek düşündüren şu yazılımsal bugları ve 2 yıl güncelleme garantisinin olması.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X