Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: hamit_aksln

peki aynı şekilde Xiamoi MI3 de kırılabilir mi hocam ?

Kırılır diye düşünüyorum hocam ama tabi büyük risk var eğer IMEI Null durumuna düşer de program yazma izni vermezse cihaz Çine servise gitmek zorunda kalabilir

İnşallah kırılır hocam da şu pasaport illetinden kurtuluruz :D
  • quote:

quote:

quote:

peki aynı şekilde Xiamoi MI3 de kırılabilir mi hocam ?

Kırılır diye düşünüyorum hocam ama tabi büyük risk var eğer IMEI Null durumuna düşer de program yazma izni vermezse cihaz Çine servise gitmek zorunda kalabilir

İnşallah kırılır hocam da şu pasaport illetinden kurtuluruz :D

MI3 um olsa o riske girerdim ama yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: royvicety

quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Ben Mi3, ZTE NUBIA Z5S ve Lenovo K900 sipariş edicem..

Ama Almanya'ya göndericem kargoyu..
    Mart gibi Oradan akrabalarım gelecek onlar getirirler bana artık..

Güzel fikir bende bulgaristan a gondertsem gümrükte sorun çıkar mi acaba

Bulgaristana sakın yollama üzerinde marka yazan telefonlar anında imha ediliyor

O zaman rusya ile ilgili bilginiz var mi yada rusya da uygun mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi royvicety -- 9 Mart 2014; 11:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Ben Mi3, ZTE NUBIA Z5S ve Lenovo K900 sipariş edicem..

Ama Almanya'ya göndericem kargoyu..
    Mart gibi Oradan akrabalarım gelecek onlar getirirler bana artık..

Güzel fikir bende bulgaristan a gondertsem gümrükte sorun çıkar mi acaba

Bulgaristana sakın yollama üzerinde marka yazan telefonlar anında imha ediliyor

O zaman rusya ile ilgili bilginiz var mi yara rusya da uygun mudur

Rusyada sıkıntı yok aliexpressin en müşterisi Rusya'dan zaten

• Belki uygun fiyattan gelir diye HTC 618 i incelemeye almıştım.
    Ancak ağırlığı fazla geldi.
    5s gayet uygun.
    Zopo gibi Türkiye de satışa çıkma ihtimali var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Belki uygun fiyattan gelir diye HTC 618 i incelemeye almıştım.
    Ancak ağırlığı fazla geldi.
    5s gayet uygun.
    Zopo gibi Türkiye de satışa çıkma ihtimali var mı?

Hayır hocam maalesef öyle bir ihtimal yok

• S.Acar kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar Sizin bu telefonu almanız benim almamdaki en büyük neden oldu ve dün akşam aldım. Az önce uzunca bir yazı yazdım ama yanlışlıkla silindi şuan ise çıkmam lazım. Size sorum telefon için root dosyalarını nereden bulabilirim . Ve telefonda hangi sensörler var . Elini üstünde gezdirince sayfalar değişiyor. Başka güzel voov dedirtecek bir özellik var mı acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Hocam merhabalar Sizin bu telefonu almanız benim almamdaki en büyük neden oldu ve dün akşam aldım. Az önce uzunca bir yazı yazdım ama yanlışlıkla silindi şuan ise çıkmam lazım. Size sorum telefon için root dosyalarını nereden bulabilirim . Ve telefonda hangi sensörler var . Elini üstünde gezdirince sayfalar değişiyor. Başka güzel voov dedirtecek bir özellik var mı acaba ?

Vroot ile Root işlemini sorunsuzca yapabilirsin hocam özellik olayina gelirsek kullandıkça göreceksin bu arada ekran küçülmeyi gördün mü

• Arkadaşlar sonunda singapure post da göründü kargo. Biraz düşününce z5s almanın daha mantıklı olduğunu düşündüm. 340 dolar yaklaşık 700 falan yani arada 150 lira
    falan var. Tabi çok büyük telefon sevmiyorum. Tek elle kullanmak sıkıntı 5 inch. Sınırın 4.7 olduğunu düşünüyorum, en azından benim ellerime göre. Böyleıklı bir sıkıntınız yoksa mini yerine z5s daha mantıklı olabilir.

Item No. Posting Date Status Date Status Description
    11-03-2014 11-03-2014 Received from Customer
  • Ptt sitesinde de gözüktü.

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    11/03/14 15:57 2014-03-11 15:57:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enolism

Ptt sitesinde de gözüktü.

NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
    11/03/14 15:57 2014-03-11 15:57:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) SINGAPORE (Yurt Disi)

Adım adım takip diyosun yani
    Hocam tekrardan merhabalar. Telefonu alalı 2 gün oluyor ve pek olumlu düşüncelerim yok.Batarya ölü diyebilirim.Çok çabuk bitiyor.Bugün sabah 8 de aldım şarjdan %100 şuan saat 1 şarj %60 a kadar düştü. Ne wifi kullandım ne gps . Bir iki sefer wechat mesajlarına bakmak için veri bağlantısını açtım kapattım. Telefonu daha root yapmadım şimdi yapacağım . Firma güncellemesi gelmiş 178 mb. Onu yükleyeceğim inşallah faydası olur pile.kamerası harikulade mükemmel. Bir kaç fotoğraf çektim 5 mb tan başlıyor göstermek istiyorum ama internet pek iyi değil yüklenmiyor ve antutu puan 34k yine cpu-z programı ayrıntılarını fotoğrafladım.Bu pile bir çözüm bulmak lazım diye düşünüyorum.Ne yapmamı önerirsiniz ? Son olarak google play store yi hala yükleyemedim.Telefonla birlikte 360market geliyor ondan indiriyorum durduruldu hatası veriyor.

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 |

• quote:

Hocam tekrardan merhabalar. Telefonu alalı 2 gün oluyor ve pek olumlu düşüncelerim yok.Batarya ölü diyebilirim.Çok çabuk bitiyor.Bugün sabah 8 de aldım şarjdan %100 şuan saat 1 şarj %60 a kadar düştü. Ne wifi kullandım ne gps . Bir iki sefer wechat mesajlarına bakmak için veri bağlantısını açtım kapattım. Telefonu daha root yapmadım şimdi yapacağım . Firma güncellemesi gelmiş 178 mb. Onu yükleyeceğim inşallah faydası olur pile.kamerası harikulade mükemmel. Bir kaç fotoğraf çektim 5 mb tan başlıyor göstermek istiyorum ama internet pek iyi değil yüklenmiyor ve antutu puan 34k yine cpu-z programı ayrıntılarını fotoğrafladım.Bu pile bir çözüm bulmak lazım diye düşünüyorum.Ne yapmamı önerirsiniz ? Son olarak google play store yi hala yükleyemedim.Telefonla birlikte 360market geliyor ondan indiriyorum durduruldu hatası veriyor.

Ben mobilim şuan Erdem Abi yardımcı olacaktır

Edit: Bataryanda kalibrasyon problemi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 12 Mart 2014; 8:25:36 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Çok saolun hocam teşekkürler. Şuan batarya %23 te .Saat 15:05 . Hocam birde gapps paketi nereden bulabilirim bende google play store yok yükleyemedim de .

Son olarak benim telefonda bir ingilizce var birde çince mecbur ingilizce kullanıyorum. Türkçe dil paketi var mı acaba ?

• quote:

Çok saolun hocam teşekkürler. Şuan batarya %23 te .Saat 15:05 . Hocam birde gapps paketi nereden bulabilirim bende google play store yok yükleyemedim de .

Son olarak benim telefonda bir ingilizce var birde çince mecbur ingilizce kullanıyorum. Türkçe dil paketi var mı acaba ?

Türkçe dil paketi olan bir rom var ancak eski sürüm custom olarak da MIUI var eve geçince Root vs durumlarını anlatırım halledersiniz

Edit: Resimleri yeni gördüm Çin'deymissiniz

Ayrıca şu resim bu işareti smiley'i hakediyor

Ergen misin demeyin evet ergenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 12 Mart 2014; 10:20:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam gapps paketi tamamdır indirdim ama root yapmadan cwm olmadan yükleyemiyorum tabi. Vroot programı telefonu tanımıyor çünkü şu usb hata ayıklama kutucuğu nerede bir türlü bulamadım. Setting in altını üstüne getirdim onu işaretlesem olup bitecek de bir bulamadım yav. Nerededir ?

• quote:

Hocam gapps paketi tamamdır indirdim ama root yapmadan cwm olmadan yükleyemiyorum tabi. Vroot programı telefonu tanımıyor çünkü şu usb hata ayıklama kutucuğu nerede bir türlü bulamadım. Setting in altını üstüne getirdim onu işaretlesem olup bitecek de bir bulamadım yav. Nerededir ?

Hocam biraz sabredin hem sizin için hemde hiç bilmeyenler için klavuz hazırlıyorum üstelikson güncellemenin çoklu dil olanını buldum
  • seyit ,zopo türkiye ye geliyor nubia'yı neden getiremediniz sonuç ta daha donanımlı ve üst düzey cihazlar yapıyor lar anlaşamadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 12 Mart 2014; 10:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

seyit ,zopo türkiye ye geliyor nubia'yı neden getiremediniz sonuç ta daha donanımlı ve üst düzey cihazlar yapıyor lar anlaşamadınız mı?

Hocam ZTE ile görüşüldü ancak adamlar kendileri zaten bizim piyasamızda var örnek vermek gerekirse Avea InTouch 2 veya Turkcell Maxiplus 5 aynı zamanda kendi modemlerinide satıyorlar o sebeple anlaşma yapılamadı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galata80

seyit ,zopo türkiye ye geliyor nubia'yı neden getiremediniz sonuç ta daha donanımlı ve üst düzey cihazlar yapıyor lar anlaşamadınız mı?

Hocam ZTE ile görüşüldü ancak adamlar kendileri zaten bizim piyasamızda var örnek vermek gerekirse Avea InTouch 2 veya Turkcell Maxiplus 5 aynı zamanda kendi modemlerinide satıyorlar o sebeple anlaşma yapılamadı

olamayan piyasada mı derlerya ne kendileri yer ne de başkasına yedirirler o misal 1 tane çürük ürün sokup bayisimi olduk diyorlar saçma..herşeyimiz çürük..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.