Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harddiskle beraber 268 dolar. Yani kabaca 570 lira falan. Ama kredi kartında borç olarak değil provizyonda gözüküyo dolar olarak. Ben gelen ürüne onay verirsem güncel kurdan TL olarak geçecek. Aliexpress te paypal yok, direkt kredi kartından çektirdim. İmei için kadıköye gitme şansım yok çünkü mardin deym. Gerçi burası kaçak telefonların memleketi. Bir hallini buluruz inş. Kaçak s4 falan bulunuyo burada. S4 te snapdragon 600 kullandığına göre imei değişimi benzerdir inşallah. YArın bi soracağım sağa sola
  • ZTE nubia z5s mini telefonum Singapure Post ile kargolanmıştır beyler. Heyecanla bekliyoruz Mksimum 2-3 haftada elimde olu inşallah

Status:
    The seller has shipped your order
    Reminder:
    In 38days 22hours 11minutes 34seconds Purchase Protection will end.Purchase Protection is a specified time from which you can open a dispute case to protect your purchase. Purchase Protection differs according to the shipping terms you chose. Once Purchase Protection ends, your purchase will be automatically finalized.
    1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click 'Confirm Order Received'.
    2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click 'Open Dispute' before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.
    3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click ' Request to extend Purchase Protection ' to ask for the seller's approval.
    Select All Product Details Product Status Options

Original ZTE Nubia Z5S Mini Quad Core phone 5mp 13mp Camera 4.7'' OGS 1280x720 Snapdragon 600 1.7GHz 2GB RAM 16GB ROM GPS OTG
    Properties: Bundle: black 16G
    (Tommi Lee)

• Hadi hayırlısı bakalım
  • benim bildigim kadariyla bu telefonun 3 tane modeli var,z5s z5sn ve 4g olani.ucununde fiyatlandirilmasi farkli z5s 340 dolar ama burda yazildigi gibi butun ozellikleri yok mesela.
    urunu aldigim satici
    Optical image stabilization/3 MIC/DOLBY + DTS/MHL ONLY For Nubia Z5Sn diye not dusmus saticilar sadece z5sn de var deniliyor dikkat etmek lazim ;)

ben gecen hafta uzun arastirmalar sonucu bu telefonu aldim.igzo panellerin cok ovuldugunu biliyordum ve igzo panelli kullanan telefon varmi diye ararken gordum,hosuma gitti birazda arastirdim ve karar verdim.1 haftaya elimde olacak insallah :)
    32gb lik z5sn modelini aldim.ben australiadayim,590 australia dolarina aldim amarican dolari olarak 530 dolar a geliyordu.z5s modelide cok iyi ozellikle de bu fiyata,Optical image stabilization onemli bir ozellik ama kisiden kisiye degisiyor bir ara dusundum ya lg g2 alayim ayni fiyat diye ama farkli olmayi herzaman sevmisimdir su anda kullandigim telefon xiaomi mi 2 (3000ma batarya) ve cok memnunum bu arada xiaomi mi3 u hic begenmedim ben,cunku greksiz bir buyuklugu var...

batarya olarak aslinda yeterli,herkez 2300ma i kucumsuyor ama igzo panel farki var arkadaslar,bu panel ammoled ten bile daha az enerji tuketiyor(oyle idda ediliyor)mesela bir galaxy s4 te 2600ma var bildigim kadariyla ama z5s yada z5sn nin sarjinin daha uzun gidecegini dusunuyorum hatta s5 ten bile :)

• enolism E kullanıcısına yanıt
    kardesim hayırlı olsun. bende aynı satıcıdan aynı sekilde yani hard diskin içinde almak istiyorum sen nasıl mesajlaştuysan banada bir yardımcı olsanda bende alsam şu telefondan. yani ne demeliyim ki satıcı bana telefonu hard diskin içinde göndersin. tesekkürler.
  • Soğolasın. Benim aldığım arkadşın herhangi bir yorumu yok. Sırf ucuz diye aldım. YAni yüzde yüz tavsiye edemem. Telefon sağlam elime ulaşsa o zaman kesin bir şey söyleyebilirim. Şöyle diyebilirsin alacaksan,

Hi
    can you send this phone as if it is a gift and show its price as 50-60 dolars. In adition custom officers shouldn't understand that there is a phone in the box. Because in Turkey buying phone from abroad is forbidden. One of the sellers on aliexpress puts the phone into a 3,5 inch empty external hard drive box. Can you do the same thing as a precaution in case customs's random box openings. I can pay 10 dolars more. Thanks.

Türkçesi
    merhaba, telefonun fiyatını 50-60 dolar göstererek ve hediye imiş gibi gönderebilir misin, Ayrıca gümrük memurları kargonun içinde bir telefon olduğunu anlamamalı. Çünkü Tirkiye de yurdışıdan telefon getirmek yasak. Aliexpres teki satıcılardan bir tanesi 3.5 inch boş harddisk kutusunun içine koyuyordu telefonu. Gümrüğün rasgele kargoyu açama ihtmaline karşı sen de aynısını yapabilir misin. 10 dolar fazladan ödeyebilirim. Teşekkürler.

• müthiş bir cihaz
  • enolism E kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalim gumrukten gecmesi dilegiyle.İnsallah gecerde.bizde bir nubia z5s siparisi veririz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Orijinalden alıntı: mateuss

zte nubia daha iyi ama imei değiştirme işlemi yapılamıyor zopoda böyle bir sorun yok bu yüzden nubiayı pasaporta işletmen ve 120 tl ek ödeme yapman gerek bunu da düşün derim

Z5S yapılmıyor değil hocam net bir bilgi yok birkaç gün içinde netleşecek durumu

Hocam imei mevzusunda bi gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_hayalet

quote:

quote:

zte nubia daha iyi ama imei değiştirme işlemi yapılamıyor zopoda böyle bir sorun yok bu yüzden nubiayı pasaporta işletmen ve 120 tl ek ödeme yapman gerek bunu da düşün derim

Z5S yapılmıyor değil hocam net bir bilgi yok birkaç gün içinde netleşecek durumu

Maalesef olmuyor hocam vazgeçtim artık MI3 te aldığım hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 9 Mart 2014; 2:35:05 >

• Vazgeçmek olmaz, diag portunun kodunu bulan kim ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cupra

Vazgeçmek olmaz, diag portunun kodunu bulan kim ? :)

Öncelikle siz ardından -1907fb- aracılığı ve sizin izniniz ile ben
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Maalesef olmuyor hocam vazgeçtim artık MI3 te aldığım hatayı veriyor

mi3 le bunun olmaması çok kötü oldu ya param var ama piyasada alacak telefon yok resmen
    Mi3 ve Z5s'i imei yüzünden eledim
    GMD Elite düşünüyodum yılan hikayesine döndü çıkışı için mayıs diyolar şu sıralar hiç bekleyemem o kadar valla
    geriye bi Zopo 998 kaldı ama o da diğerlerinin gerisinde kalıyo biraz özellik bakımından
    Bakalım ne alacaz

• Bu arada Osman Abi (@cupra) IMEI mevzusunu çözmüş arkadaşlar

quote:

:)
     ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_hayalet -- 9 Mart 2014; 4:19:12 >

• quote:

Bu arada Osman Abi (@cupra) IMEI mevzusunu çözmüş arkadaşlar

quote:

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 |

Çözmüş derken hocam hangi telefon bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamit_aksln

quote:

Bu arada Osman Abi (@cupra) IMEI mevzusunu çözmüş arkadaşlar

quote:

Çözmüş derken hocam hangi telefon bu ?

ZTE NUBİA Z5S 16GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• peki aynı şekilde Xiamoi MI3 de kırılabilir mi hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamit_aksln

peki aynı şekilde Xiamoi MI3 de kırılabilir mi hocam ?

Kırılır diye düşünüyorum hocam ama tabi büyük risk var eğer IMEI Null durumuna düşer de program yazma izni vermezse cihaz Çine servise gitmek zorunda kalabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Ben Mi3, ZTE NUBIA Z5S ve Lenovo K900 sipariş edicem..

Ama Almanya'ya göndericem kargoyu..
    Mart gibi Oradan akrabalarım gelecek onlar getirirler bana artık..

Güzel fikir bende bulgaristan a gondertsem gümrükte sorun çıkar mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: royvicety

quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Ben Mi3, ZTE NUBIA Z5S ve Lenovo K900 sipariş edicem..

Ama Almanya'ya göndericem kargoyu..
    Mart gibi Oradan akrabalarım gelecek onlar getirirler bana artık..

Güzel fikir bende bulgaristan a gondertsem gümrükte sorun çıkar mi acaba

Bulgaristana sakın yollama üzerinde marka yazan telefonlar anında imha ediliyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.