Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kofulpasa

Hocam en cok merak ettıgım hususda mi3 vs z5s karsılastırması :) InsaAllah o da olur :)

Yakınlarda mi3 alan biri olursa onu da yaparız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı İnşallah çözersiniz de bu gümrük işi kötü oldu beee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

hocam dükkan tabelalarının içine,her 5 apartmandan birinin çatısına oturtulan adımbaşı baz istasyonlarının altında yaşıyoruz ve bu radyasyona 24 saat maruz kalıyoruz onun için telefon bence o kadard önemli değil ayrıca dünyada bir firmanın çok satması için toplumsal projelere destek olması yada sağlık öncelikli iş yapması gerekli değildir te gereken güçlü parası bol olan reklam yapan bir ortaktır,bahse girerim o sar değeri ölçen firmada samsung yada lg nin önderliğinde kurulmuştur çünkü gücü eline alan firma için pazarlama stratejisidir bu dururm çıtayı yükseltirlerki bir ka sene daha zaman kazanabilsinler zte yada başka bir firma onlara yaklaşırsa başk abir teknoloji yada sosyal sorumluluk projelsi üretirler bu döngü böyle sürer gider

EVİMDE elektromanyetik yalıtım var kendim yaptım projesini..
    ancak 1 w/kg gibi bir değer çok aşırı fazla..ben 0,129 gibi tlf lar kullanıyorum genelde..şuan 0,3 kullanıyorum..yani bana ÇOK yüksek bir değer 1w/kg

• Arkadaşlar zte ile ilgili fizibilite çalışmalarım nihayetine ulaşmış bulunmaktadır. Almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler. Kayıt size ait. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan5858

Arkadaşlar zte ile ilgili fizibilite çalışmalarım nihayetine ulaşmış bulunmaktadır. Almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler. Kayıt size ait. Saygılar

nasıl yani gümrüğe takılmama garantisi mi veriyorsun ?
  • IWaTCHMaNI kullanıcısına yanıt
    evet hocam gümrüğe takılmama garantisi veriyorum.
  • @sinan5858

Arkadaşımızdan gönül rahatlığı ile telefon alabilirsiniz. Benim cihazım Cuma gelecek inş.
  • kardeş o zaman sen alım satım bölümünde bir konu aç . birde hangi telefonu kaç tl ye hangi koşullarda veriyorsun iyice bi detay yaz . Mümkünse herkes bilgi sahibi olsun....
  • quote:

Arkadaşlar zte ile ilgili fizibilite çalışmalarım nihayetine ulaşmış bulunmaktadır. Almak isteyen arkadaşlar özel mesaj atabilirler. Kayıt size ait. Saygılar

z5s mini de var mı fizibilite içinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaSSS

quote:

z5s mini de var mı fizibilite içinde?

hocam şimdilik sadece z5s var. kısa zamanda mini yi de dağil edecem inşaallah
  • imei konusunda çalışmalar ne durumda ?

• Arkadaşlar bu telefonun fiyatı ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portagas -- 27 Şubat 2014; 9:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Portagas

Arkadaşlar bu telefonun fiyatı ne kadar?

-1907fb- satıyor ona basvurabilirsin

• takip
  • Şu telefonu Türkiye'ye getiren birisi olsa, 1399TL'den çok rahat satar diye düşünüyorum..(resmi olarak getiren birisi tabi, garantili-teknik servisli vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maxie Divine

Şu telefonu Türkiye'ye getiren birisi olsa, 1399TL'den çok rahat satar diye düşünüyorum..(resmi olarak getiren birisi tabi, garantili-teknik servisli vs)

Maalesef olmuyor hocam ZTE ye bu konuda başvuru yapıldı ancak ZTE Türkiye'de kendi adıyla var zaten o sebeple distribütöre vermiyorlar kendileride getirmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Şu telefonu Türkiye'ye getiren birisi olsa, 1399TL'den çok rahat satar diye düşünüyorum..(resmi olarak getiren birisi tabi, garantili-teknik servisli vs)

Maalesef olmuyor hocam ZTE ye bu konuda başvuru yapıldı ancak ZTE Türkiye'de kendi adıyla var zaten o sebeple distribütöre vermiyorlar kendileride getirmiyor

Hocam merhabalar

Zte Nubia z5s mi alsam Yoksa zopo zp998 mi alsam hala karar veremedim .Siz hangisini öneriyor sunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Hocam merhabalar

Zte Nubia z5s mi alsam Yoksa zopo zp998 mi alsam hala karar veremedim .Siz hangisini öneriyor sunuz ?

Z5S i yurtdışından posta ile alacaksan boşuna uğraşma ama satan birini bulursan Z5S alman daha iyi olur

• Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    zte nubia daha iyi ama imei değiştirme işlemi yapılamıyor zopoda böyle bir sorun yok bu yüzden nubiayı pasaporta işletmen ve 120 tl ek ödeme yapman gerek bunu da düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateuss

zte nubia daha iyi ama imei değiştirme işlemi yapılamıyor zopoda böyle bir sorun yok bu yüzden nubiayı pasaporta işletmen ve 120 tl ek ödeme yapman gerek bunu da düşün derim

Z5S yapılmıyor değil hocam net bir bilgi yok birkaç gün içinde netleşecek durumu

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.