Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pyrosquad

http://www.to2c.com/catalogsearch/result/index/?phone_brand=38&q=xiaomi&x=0&y=0

Hocam Xiaomi ile ilgili mesajları Xiaomi konusunda atarsaniz daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @S.Acar Merhaba,

İki gün evvel yurt dışından döndüm. Kayıt hakkım var. Ve Gelecek hafta içinde Çin'e gidecek arkadaşım var. Şu an GM Discovery kullanıyorum. Çin den kayıt hakkım yitmeden bir telefon getirip kullanayım diyorum. Bakınırken bu başlığa denk geldim. Telefon enfes duruyor. Benim durumum da bir öneriniz olur mu?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odyseuss

@S.Acar Merhaba,

İki gün evvel yurt dışından döndüm. Kayıt hakkım var. Ve Gelecek hafta içinde Çin'e gidecek arkadaşım var. Şu an GM Discovery kullanıyorum. Çin den kayıt hakkım yitmeden bir telefon getirip kullanayım diyorum. Bakınırken bu başlığa denk geldim. Telefon enfes duruyor. Benim durumum da bir öneriniz olur mu?

Saygılar.

Bu telefonu getirtebilirsin ancak kayita gerek yok diğer türlü de halledilebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ayın en geç 28inde bu telefonun tarafımca yapılan incelemelerini videolu olarak paylaşıcam geniş bir inceleme olacak merak ettikleriniz varsa söyleyin incelerken sorulariniza cevap vereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 16 Şubat 2014; 0:30:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu telefonun en önemli eksiği pili(bence başka eksiği de yok). Bu yüzden pil hakkında ayrıntılı inceleme isterük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 16 Şubat 2014; 1:34:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

Bence bu telefonun en önemli eksiği pili(bence başka eksiği de yok). Bu yüzden pil hakkında ayrıntılı inceleme isterük.

Tamamdır Başka var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 16 Şubat 2014; 2:28:58 >
  • Diğer özelliklerinde bir eksik yok bence. Ama şöyle bir şey yapabilirsen çok iyi olur: mesela teknosaya falan gitsen g2 yle ve iphone 5s le(piyasadaki en iyi ekranlar bu cihazlarda bence) ekran kalitesini karşılaştırsan resimli, videolu falan olsa dehşet olur.
  • quote:

Diğer özelliklerinde bir eksik yok bence. Ama şöyle bir şey yapabilirsen çok iyi olur: mesela teknosaya falan gitsen g2 yle ve iphone 5s le(piyasadaki en iyi ekranlar bu cihazlarda bence) ekran kalitesini karşılaştırsan resimli, videolu falan olsa dehşet olur.

Iyi fikir eğer telefonun sahibi olan -1907fb- isimli abimiz izin verirse onu da yaparız artık

• Yavaş yavaş aklıma geliyor. Kamera karşılaştırmaları da bu şekilde yapılabilir zira kamera da çok önemli bence. Şu an piyasada s4 ün kamerası kabul görüyor gibi. Yine aynı şekilde bir teknomarkete gidilip aynı yeri bir s4 le sonra z5s le çekilip burdan paylaşılabilir.(Bluetoothla zte ye atarsınız fotoğrafları) s4 ü misal olsun diye verdim kaliteli birkaç cihazla fotoğraf çekilip burada paylaşılabilir. İmei işini sormayı unuttum haledebildin mi?

Bu arada çarşamba çine geri dönüyor arkadaş kargoyla falan yollayabilir mi ki acaba cihazı? Tecrübeli arkadaşlar illaki vardır forumda bildiğiniz taktikler varsa pm den veya burdan yardımcı olabilirlerse foruma da faydamız olur.
  • quote:

Yavaş yavaş aklıma geliyor. Kamera karşılaştırmaları da bu şekilde yapılabilir zira kamera da çok önemli bence. Şu an piyasada s4 ün kamerası kabul görüyor gibi. Yine aynı şekilde bir teknomarkete gidilip aynı yeri bir s4 le sonra z5s le çekilip burdan paylaşılabilir.(Bluetoothla zte ye atarsınız fotoğrafları) s4 ü misal olsun diye verdim kaliteli birkaç cihazla fotoğraf çekilip burada paylaşılabilir. İmei işini sormayı unuttum haledebildin mi?

Bu arada çarşamba çine geri dönüyor arkadaş kargoyla falan yollayabilir mi ki acaba cihazı? Tecrübeli arkadaşlar illaki vardır forumda bildiğiniz taktikler varsa pm den veya burdan yardımcı olabilirlerse foruma da faydamız olur.

Kamera konusunda bu cihazın üstüne olmadığına bahse varim

Ve artık tüm paketler küçük büyük demeden XRay cihazına giriyor posta yoluyla getirmeyi unutun bence

• Batarya çıkıyomuydu acaba cihazın, kasa yekparemiydi? Çıkıyosa mesela bataryayı falan çıkarsak, bataryayı ayrı cihazı ayrı yollasak olur mu ki acaba? En son olmazsa teflon tavaya sardırıp yollattıracam telefonu
  • quote:

Batarya çıkıyomuydu acaba cihazın, kasa yekparemiydi? Çıkıyosa mesela bataryayı falan çıkarsak, bataryayı ayrı cihazı ayrı yollasak olur mu ki acaba? En son olmazsa teflon tavaya sardırıp yollattıracam telefonu

Yekpare cihaz hocam Teflon ne alaka çözemedim XRay de görünmüyor mu

• Onu bilmiyorum da bir resim paylaşmışlardı geçende bulamadım şimdi o durumun hangi noktaya geldiğini net olarak gösteriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilture -- 16 Şubat 2014; 3:18:37 >
  • quote:

Onu bilmiyorum da bir resim paylaşmışlardı geçende bulamadım şimdi o durumun hangi noktaya geldiğini net olarak gösteriyordu.

O durum?

• Telefonların pahalı olması durumu.
  • quote:

Telefonların pahalı olması durumu.

Hmm resmi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Diğer özelliklerinde bir eksik yok bence. Ama şöyle bir şey yapabilirsen çok iyi olur: mesela teknosaya falan gitsen g2 yle ve iphone 5s le(piyasadaki en iyi ekranlar bu cihazlarda bence) ekran kalitesini karşılaştırsan resimli, videolu falan olsa dehşet olur.

Iyi fikir eğer telefonun sahibi olan -1907fb- isimli abimiz izin verirse onu da yaparız artık

gider hallederiz kardeş. çevremiz teknomarketten geçilmiyor :)))
  • quote:

quote:

Onu bilmiyorum da bir resim paylaşmışlardı geçende bulamadım şimdi o durumun hangi noktaya geldiğini net olarak gösteriyordu.

O durum?

o resim 9gag'de gördüm ben ilk gümrükle alakası yok doğum günü şakası diye yapmışlar yabancılar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

Slm arkadaşlar. Çinden bu cihazı ünlü bir siteden nasıl alabilirim. Adres olarak çinde bir yeri giricem ve bilmiyorum değişik modeller varmıdır ama ülkemizde 3g desteği olan bir model olması gerek. Link verebilirseniz sevinirim.

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.45.yupr9Z&id=36255472300

Sanalpazar benzeri bir site anladığım kadarıyla güvenilir bir satıcı ama yinede bir görüşmek lazım

Cevap için teşekkür ederim ama güvenilir bir internet sitesi olması daha iyi şansa bırakam. Daha popüler resmi bir staıcı sitesi var ise daha iyi olur. Bu ay sonuna kadar ya bu telefonu yada mi3 almam lazım. Çinden biri satın alacak ama nereden bana sorulor link vermem lazım.

• quote:

Beyler ayın en geç 28inde bu telefonun tarafımca yapılan incelemelerini videolu olarak paylaşıcam geniş bir inceleme olacak merak ettikleriniz varsa söyleyin incelerken sorulariniza cevap vereyim
    ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoLLBuLL -- 18 Nisan 2015; 21:33:07 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.