Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ultraturk

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Hocam Almanyadan telefon 450 € civarinda euroda 3.2 civarinda hesaplayin o zaman siz..

Durum buysa haklısın tamam ben Çin fiyatını baz aldım tavsiyem sende Çin'den al almanyaya gönder daha hesaplı olur 450€ aşırı pahalı

Belki de en fazla arasinda 50euro gibi bir fiyat oynayacak cinde 300 dolara alcaksin 50 dolar civarinda kargo tutacak degmez o kadar cile cekmeye diye tahmin ediyorum

380$ a 32GB olanı bulabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 400 dolar diyelim ona 60dolarda en fazla tutar belkide kargo desek 460 dolar eder euro bazina cevirirsek 50 euro gibi bir fark olur.. 100-150tl civarinda o kadar siknitisini cekmeye bile degmez. Ayrica almanyadan almayi özellikle istiyorum cünkü 1.sinif ve AB standartlarinda en iyi kalitede gelmek zorundadir
  • quote:

Hocam 400 dolar diyelim ona 60dolarda en fazla tutar belkide kargo desek 460 dolar eder euro bazina cevirirsek 50 euro gibi bir fark olur.. 100-150tl civarinda o kadar siknitisini cekmeye bile degmez. Ayrica almanyadan almayi özellikle istiyorum cünkü 1.sinif ve AB standartlarinda en iyi kalitede gelmek zorundadir

60$ kargo nerde görülmüş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

Diğer konuyu ben şikayet ettim. Burda uğraştığınız iş bu cihaza yasadışı yollardan başka cihazların imeisini kopyalamak ve böylece vergi ödememek. Yaptığınız iş kanunsuz başınızı derde sokmayın.

IMEI atma çabasında değiliz hocam yapılıp yapılmadığı konusunda soru soranlara cevap veriyorum hepsi bu...

Edit: Bu kadar duyarliysaniz forumda onlarca konu var hepsini şikayet etmeniz gerekir üstelik anlatım dahi yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 11 Şubat 2014; 16:05:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Önceki konu silindiği için aynı konuyu tekrar açtım sağolsunlar(!) yönetici kardeşler neden sildiklerini bile belirtmiyorlar...

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

quote:

Önceki konu silindiği için aynı konuyu tekrar açtım sağolsunlar(!) yönetici kardeşler neden sildiklerini bile belirtmiyorlar...

/>

Hocam niye güldünüz bende gülüyorum şuan sayenizde ama ortada bi sebep yok boşa gülüyoruz gibi geldi bana

• quote:

quote:

quote:

/>

Hocam niye güldünüz bende gülüyorum şuan sayenizde ama ortada bi sebep yok boşa gülüyoruz gibi geldi bana

mesaja güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

/>

mesaja güldüm

Gif'e dimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

/>

mesaja güldüm

Gif'e dimi

gif mesaj uyumuna
    doğru tespit yapmışsın

• S.Acar kullanıcısına yanıt
    gizchina da mi3 alacaklar biraz beklesin diyor sanıyorumö bomba patlatacak xiaomi ayrıca oppo 7 yi gördünüzmü sanıyorum şeffaf çıkaracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyrosquad

gizchina da mi3 alacaklar biraz beklesin diyor sanıyorumö bomba patlatacak xiaomi ayrıca oppo 7 yi gördünüzmü sanıyorum şeffaf çıkaracak

Linki alabilir miyim?
  • ZTE iyi de bir şey EKSİK
    SAR değeri NEDİR ZTE nin RADYASYON seviyesi en yüksek telefonları üretirdi eskiden bunda LİSANS alıp ve TEST eTTİRMİŞ Mİ?
    ucuz diye alacaz sonra kanseriz..
    Dünyada neden samsung ve LG piyasayı devraldı biliyor musunuz 2007 de ki KORE de ki Telefon birliklerinin aldıkları sağlık kararları sonucu SAR değerleri düşük ve özellkli tlf üretmeye başladılar..EĞER ki ZTE nin Bilindik kurumlardan SERTİFİKAsı varsa artık bende ZTE ci olur çıkarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHEM

ZTE iyi de bir şey EKSİK
    SAR değeri NEDİR ZTE nin RADYASYON seviyesi en yüksek telefonları üretirdi eskiden bunda LİSANS alıp ve TEST eTTİRMİŞ Mİ?
    Dünyada neden samsung ve LG piyasayı devraldı biliyor musunuz 2007 de ki KORE de ki Telefon birliklerinin aldıkları sağlık kararları sonucu SAR değerleri düşük ve özellkli tlf üretmeye başladılar..EĞER ki ZTE nin Bilindik kurumlardan SERTİFİKAsı varsa artık bende ZTE ci olur çıkarım..

Sertifika var mıdır bilemiyorum ancak sizin için sar değerini bulurum merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHEM

ZTE iyi de bir şey EKSİK

ZTE NUBIA Z5S MINI için bir veri bulabildim onun sar değeri 1.0 mış hocam Z5Sinki de çok farklı değildir sanırım...

• Çinde te lüretebilmek için sar değeri sınırı 0,8 diye biliyorum ben

• cavit kullanıcısına yanıt
    hocam dükkan tabelalarının içine,her 5 apartmandan birinin çatısına oturtulan adımbaşı baz istasyonlarının altında yaşıyoruz ve bu radyasyona 24 saat maruz kalıyoruz onun için telefon bence o kadard önemli değil ayrıca dünyada bir firmanın çok satması için toplumsal projelere destek olması yada sağlık öncelikli iş yapması gerekli değildir te gereken güçlü parası bol olan reklam yapan bir ortaktır,bahse girerim o sar değeri ölçen firmada samsung yada lg nin önderliğinde kurulmuştur çünkü gücü eline alan firma için pazarlama stratejisidir bu dururm çıtayı yükseltirlerki bir ka sene daha zaman kazanabilsinler zte yada başka bir firma onlara yaklaşırsa başk abir teknoloji yada sosyal sorumluluk projelsi üretirler bu döngü böyle sürer gider
  • Slm arkadaşlar. Çinden bu cihazı ünlü bir siteden nasıl alabilirim. Adres olarak çinde bir yeri giricem ve bilmiyorum değişik modeller varmıdır ama ülkemizde 3g desteği olan bir model olması gerek. Link verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

Slm arkadaşlar. Çinden bu cihazı ünlü bir siteden nasıl alabilirim. Adres olarak çinde bir yeri giricem ve bilmiyorum değişik modeller varmıdır ama ülkemizde 3g desteği olan bir model olması gerek. Link verebilirseniz sevinirim.

http://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.45.yupr9Z&id=36255472300

Sanalpazar benzeri bir site anladığım kadarıyla güvenilir bir satıcı ama yinede bir görüşmek lazım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.