Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PoLLBuLL

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

Beyler ayın en geç 28inde bu telefonun tarafımca yapılan incelemelerini videolu olarak paylaşıcam geniş bir inceleme olacak merak ettikleriniz varsa söyleyin incelerken sorulariniza cevap vereyim

Elinizde olan diğer flagship telefonlarla(iphone 5,5s,lg g2,htc one,samsung s4,xperia z gibi) ses,görüntü ve video kalitesi olarak karşılaştırırsanız çok iyi olur.

Ekranın güneş altında görünebilirliği.
    Telefon görüşme ses kalitesi.Hem alınan hem verilen.
    Ek olarak mobil veri(3G,HSDPA) hızını da test ederseniz iyi olur.

Güneş altında hariç diğer tüm soylediklerinizi yapabilirim onu da telefonu alır dışarı çıkar öyle test ederim ama karşılaştırma olayını yine bir Çin telefonuyla yapabilirim elimde normal telefon yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• discovery vb türevleri cogalmaya başladı :D
  • suanda s.acar nubia inceliyor ilk haber bana abisi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon hakkındaki ayrıntılı bilgilendirmelerinden dolayı teşekkür ederim.
    Biliyorsun ki xiaomi mi3 ile zte z5s arasında kararsız kalmıştım.

zte nubia z5s 32gb nx503a siyah aldım. çok memnunum. resim paylaşırım.
    cihazın en çok sevdiğim tarafı AŞIRI HAFİF.
    ayrıca TASARIM SÜPER. resimdeki halinden kat kat güzel.

satın almak isteyenler ö.m. ile irtibata geçebilir.
  • ah şu para ah
    olsada alsak bi g2 n5 z vb bişeyler :D
  • türkiyede satılmıyor bu alet
  • Cihaz şu anda bende beyler Antutu skoru 34678

4K Video ve fotoğraf çekme özelliği var ve 4K videoları oynatabiliyor

Kamerası gerçekten profesyonel bir kamera ve parasının hakkını veriyor

Isınma pproblemine adamlar çok mantıklı bir çözüm bulmuşlar telefon fazla isinmiyor telefonun çerçevesi metal ve çerçeveyi ısı dağıtımı için koymuşlar dolayısıyla yalnızca çerçevede fazla sıcaklık oluşuyor onun dışında aşırı bir ısınma yok

Ekran çok kaliteli bakış açısı değiştiği halde bir görüntü kaybı olmuyor

Yakın zamanda ayrıntılı bir inceleme paylaşıcam şimdilik öncelik imei konusu onu halleder halletmez asıl incelemeye gecicem...

• resimler samsung s3 ile çekilmiştir.
     ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 |

ztenin çektiği resimler linktedir. resimlerin orjinalliği bozulsun istemedim.
    6 resim 19 mb -http://www21.zippyshare.com/v/91932037/file.html

unutmadan cihaz 4k video kayıt yapıyor. resimlerinde gözüktüğünden çok çok daha güzel ve inanılmayacak kadar hafif.
     ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 |

• önce xiaomi görmüştüm sonra oppo sonra zopo, şimdi nubia ve thl duydum. Ve işin ilginç yanı baya sağlam telefonlar, çok ilgimi çekti hepsi. Param olsa anında alacağım hepsini. Çok meraklıyım bu telefonlarla ilgili, çok güzel duruyorlar ama gerçekten öyle mi acaba? Sırf bu meraklarımdan dolayı almak istiyorum bu farklı telefonları.

Şu an elimde xperia z olduğu için almam düşük ihtimal ama bir gün deneyeceğim bu telefonların hepsini Takipteyim ben de, en azından kullananların deneyimlerini görelim
  • Kardeşim Mesut Çevik gibi 2 saatlik bir inceleme bekliyoruz senden
    Şaka değil ciddiyim.
    Sonuçta bu cihazı bekleyen epey kişiyiz.
    Hele İmei olayını da çözdünmü tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdalm

Kardeşim Mesut Çevik gibi 2 saatlik bir inceleme bekliyoruz senden
    Şaka değil ciddiyim.
    Sonuçta bu cihazı bekleyen epey kişiyiz.
    Hele İmei olayını da çözdünmü tadından yenmez.

Bende öyle bir inceleme yapmak istiyorum şaka değil ciddiyim

Yarın tüm günümü o işin çözümü için ayiricam

• @S.Acar mi3 imei atılabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamparks

@S.Acar mi3 imei atılabilirmi?

Mi3 konusunda sor hocam burası yeri değil

• Z5S ile Çektiğim Gece ve Gündüz Resimleri (4K)

24 RESİM 68 MB

- Kendi Çekimim NOTE 3 vs S4 vs NUBIA Z5S Antutu -

(Seslendirmeleri dikkate almayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Acar -- 23 Şubat 2014; 22:09:10 >

• paylaşımlar için teşekürler yalnız fotograf kalitesi sanki anlatılandan biraz sönük çıktı gibi daha iyi bekliyordum sonuçları tabi dediğim gibi beklentim yüksek olduğu için olabilir başka arkadaşlarından yorumlarını duymak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateuss

paylaşımlar için teşekürler yalnız fotograf kalitesi sanki anlatılandan biraz sönük çıktı gibi daha iyi bekliyordum sonuçları tabi dediğim gibi beklentim yüksek olduğu için olabilir başka arkadaşlarından yorumlarını duymak isterim

Hocam ince ayar yok açıklamaya yazdım zaten stock neyse o şekilde çekildi ISO değerleri felan hiç degistirilmedi

• @S.Acar İmei işi ne oldu hocam. Gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raybon5879

@S.Acar İmei işi ne oldu hocam. Gelişme var mı?

Bugün baya uğraştım ancak ihtiyacım olan kodu bulamadım cinlilere sordum cevap bekliyorum bakalım ne olacak

• Bende almıştım bu cihazı 2 gündür elimde daha çok fazla bir inceleme fırsatım olmadı ama şuan için gerçektten tatmin edici
  • Hocam en cok merak ettıgım hususda mi3 vs z5s karsılastırması :) InsaAllah o da olur :)

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.