Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihaz Türkiye'de satılıyormu ? nerden satın alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

Yeni official 4.4.2 ui.2
    Videodaki herşey mevcut, fazlası var eksiği yok

http://www.youtube.com/watch?v=Lf-tbtlM55s

Ekran bölünmesi, çift tıklamayla uyanma,... Ve official art desteği

recovery:
    https://yadi.sk/d/UoWEPdwnVKZ67
    Bu yeni twrp yi telefonda bulunan cwm den flaşlayabilirsiniz. Önceden cwm yüklememişseniz şu kinkteki @-1907fb- arkadaşımızın hazırladığı dosyayı indirip yönergeleri takip edebilirsiniz:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2749259 bu dosyayı kullanarak twrp yi yükledikten sonra verdiğim yeni twrp yi flaşlayın

Romu indirip tel hafızasına atın:
    https://yadi.sk/d/eIvWBvZAVKVQ3

google gapps:
    http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358543823

Önemli not1: rom ile gapps paketini aynı anda flaşlamayın. Romu flaşladıktan sonra tel açılana kadar bekleyin sonra kapatıp tekrar twrp ye girin ve gapps paketini flaşlayın

Önemli not2: aosp klavye gapps paketi flaşlandıktan sonra çalışmaya başlar

Son olarak: tüm adımları tamamladıktan sonra art zamanlamasını açın

hocam romu twrp ile yükledikten sonra nubia karsılama mesajından sonra ekranda çince bir yazı(başı kırmızı devamı beyaz arka plan siyah) geliyor ve ilerlemiyor ne yapabilirim?
    edit : wipeları yapmayı unutmusum, suan telefon açıldı, art zamanlaması nedir ne işe yarar nasıl açılır ?
    teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 30 Haziran 2014; 3:30:53 >

• arkadaslar telefonun durduk yere ekrani kafayi yedi kasaya yanlardan bastirinca duzeliyor. var mi bildiginiz istanbulda tamir edebilecek biryer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morgazoz -- 1 Temmuz 2014; 21:22:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErtuRule -- 12 Temmuz 2014; 19:25:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit kullanıcısına yanıt
    hocam bu twrp yi ingilizce yapabileceğimiz bir paket mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shak42

hocam bu twrp yi ingilizce yapabileceğimiz bir paket mevcut mu?

Onu ancak @-1907fb- yapar bence

• Arkadaşlar 1.22 yi ilk sayfada anlatılan şekilde yüklediğim zaman telefon ilk açıldığında touchscreen Firmware upgrade ekranı çıkıyor, dont touch screen or buttons falan diyor ama zaten dokunmatik çalışmıyor. Firmware upgrade dediği ekranda kalıyor. Ancak 1.30 yüklenince touchscreen çalışıyor.
    Hiç başına gelen var mı? sanırım cwm yüklemeden önce bu touchscreen firmware yi yüklemek gerekiyor, ardından diğer adımlara geçmek gerekiyor çünkü henüz çince recovery ekranda iken bile dokunmatik çalışmaz hale geliyor.
    Kendi recovery menusunde Calibrate touchscreen yaptığımda da no need to calibrate diyor ve yeniden başlıyor.
    Şimdi 1.30 da sorunsuz çalışıyor, ama 1.22 yükleyince dokunmatik uçuyor.
    Yorumları olan var mı?
    Daha önce 3 tane telefona 1.22yi yükledim düzgünce çalışmıştı bunda sorun nedir anlayamadım.
  • Hocam rus sitelerinde bahsediliyor bu konudan, genelde 32 gb larda oluyor. Bazı partilerde farklı donanım kullanmışlar. Sonradan üretilenlerdeymiş bu durum genellikle. Güncel yazılımlarda bôyle bir sorun yok

• Hmm, bi bakayım bakalım. Şansa bak, iki cihaz almıştım aynı yerden,birini kendim için birini arkadaşım için. Birinde sorun çıkmadı diğeri böyle oldu.
    Neyse elbette bir çaresi vardır herhalde,yoksa da çıkacaktır. Teşekkürler.
  • Telefonu kvk ve netservise gosterdim kimse tamire yanasmadi ekrana goruntu gelmiyor geldiginde de yavas yavas siliniyor cildiracagim yok mu bildiginiz tamir edebilecek yer dostlar ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

Telefonu kvk ve netservise gosterdim kimse tamire yanasmadi ekrana goruntu gelmiyor geldiginde de yavas yavas siliniyor cildiracagim yok mu bildiginiz tamir edebilecek yer dostlar ? :)

Çinde Ukkaşe nikli kardeşimiz var kendisine bir danışın bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Arkadaslar ilk basta ki cekilen resimlere baktim. gercekten 13MP gibi bir cekim degil bu 5MP gibi bir cekim kalitesi sunmus. Son güncelleme ile duzeldi mi ? 4K video gercekten 4K mi bizi yaniltmasin, incelemelere baktim da youtubede fln menuler vs cok tuhaf cin kopya telefonlari arindiyor. Bende Nexus 4 var, babamda ise huawei P6 var.
    Kamerasi P6 gibi olsa,Performansi Nexus 5 gibi olsa yeterli benim icin.

Arkadaslar telefon hakkinda olumlu olumsuz yönler nelerdir.
    Lütfen alinti ile cevaplayin. Nexus 4 verip bu cihazi almayi planliyorum. nexus 4+250TL sizce uygunmu deger mi bataryasi kac gun gidiyor. Muzik ses kalitesi nasil. ön kamera gercekten 5MP gibi mi.. Lütfen aydinlatin beni :d söyle guzel uzun bir sekilde

vallahi ne yalan söyliyeyim ilk baştaki 4k fotoğrafların kaltesi benimde hiç hoşuma gitmedi detaya indiğimde çok kötü gösteriyor.

Bu konuda bilgisi olan var bu kadar kötü olmaması lazım.

Daha sonra tüm konuyu okudum arada fotoğraf çekip atanlar olmuş fotoğraf kalitesi iyileşmiş özellikle miui romda tam beklelen kaliteyi vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 18 Temmuz 2014; 19:17:46 >

• Official 4.4.2 ui2.0 'ı yüklemesi esnasında tamamen Çince twrp olduğu için zorluk çekilebilir.
    twrp nin ilk ekranında çıkan kutuların içeriği şu şekilde :
    install wipe
    mount settings
    backup restore
    advanced reboot
    Wipenin içi ingilizce neyse ki. Burada data/cache/dalvik olanları seçip aşağıdaki mavi oku kaydırıyoruz
    sonra geri dönüp install kutucuğundan zip li dosyaları yukarıda anlatıldığı şekilde flashlıyoruz. (önce rom sonra gapps)
    wipeleri yapmazsak, çince yazıda kalıyor ekran ilerlemiyor.
    fastboot ile reboot edersek nubia yazısında kalıyor elle tekrar kapatıp açmak gerekiyor.
    Yeni arayüz çok civcivli alışamadım daha.1.22de çalışmaya IR şimdi çalışıyor.
  • v2.06 cıktı otadan kaçtır indiriyorum ama nereye kaydettiğini bulamadım, nasıl yapsak arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

Arkadaslar ilk basta ki cekilen resimlere baktim. gercekten 13MP gibi bir cekim degil bu 5MP gibi bir cekim kalitesi sunmus. Son güncelleme ile duzeldi mi ? 4K video gercekten 4K mi bizi yaniltmasin, incelemelere baktim da youtubede fln menuler vs cok tuhaf cin kopya telefonlari arindiyor. Bende Nexus 4 var, babamda ise huawei P6 var.

Lütfen alinti ile cevaplayin. Nexus 4 verip bu cihazi almayi planliyorum. nexus 4+250TL sizce uygunmu deger mi bataryasi kac gun gidiyor. Muzik ses kalitesi nasil. ön kamera gercekten 5MP gibi mi.. Lütfen aydinlatin beni :d söyle guzel uzun bir sekilde

vallahi ne yalan söyliyeyim ilk baştaki 4k fotoğrafların kaltesi benimde hiç hoşuma gitmedi detaya indiğimde çok kötü gösteriyor.

Daha sonra tüm konuyu okudum arada fotoğraf çekip atanlar olmuş fotoğraf kalitesi iyileşmiş özellikle miui romda tam beklelen kaliteyi vermiş.

mp çekim kalitesini etkilemez yani 40 mp alıp son noktayı koydum demek le olmuyor..13 mp boyutla alakalı 5 m9 a4 gibi düşünün, 13 mp a2 gibi düşünün çıktı boyutu ile alakalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: galata80

quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

quote:

mp çekim kalitesini etkilemez yani 40 mp alıp son noktayı koydum demek le olmuyor..13 mp boyutla alakalı 5 m9 a4 gibi düşünün, 13 mp a2 gibi düşünün çıktı boyutu ile alakalı..

Hocam anlatiklarinizi hepsinden haberim var bosuna zahmet etmissiniz benim anlatmak istedigim o kamerasiyla ovunulen telefonun fotograflarini gorunce beklenin altinda kaldigini belirtmek istedim.Siz yanlis anlamissiniz

Yoksa tabiki mp belirli bir boyuttan sonra afis yaptirmayacsaniz bir ise yaramaz buna milletimiz cok kaniyor foto makinelerinde bile bilmem kac mp lens kotu ama bizim millet vaav mp ye bak super ceker hesabi

Ama fotografa zoom yaparak ayrintilara bakarsak orda mp isi degisiyor burda baktigim fotolarda ayrinlari goremiyorsun ama biri mui romla cekmis hem flu yok hemde ayrintilar cok guzel belli olmus

• Dostlar zte grand s2 alcam su ramazan gun gorusunuzu eksik etmeyin:) zte saglam mi lenovo gibi? Kamera kalitesi ve sarj onemli bnm icin

• Arkadaşlar satılık 32G, siyah z5s var (imei sorunu yok.) ilgilenen varsa yazabilir.
  • nubia z7 max getiren var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

nubia z7 max getiren var mı?

var,şu linkteki kişiler

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=95304596
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.