Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kicgine

Arkadaşlar sabah 6 da şarjdan çektim. Şu an şu an % 76 da gayet iyi bence.

Nasıl oluyor hocam Ekran açık kalma süresi nedir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    4 saati buluyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar pasaport kayitli siyah renk 16gb zte nubia 5s buldum bende nexus 4 var +250 TL fiyat istedi iyi mi alinir.mi android L fln gelecek.mi g2 den iyi mi nedir alonti ile cevaplayin

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Merhaba arkadaşlar pasaport kayitli siyah renk 16gb zte nubia 5s buldum bende nexus 4 var +250 TL fiyat istedi iyi mi alinir.mi android L fln gelecek.mi g2 den iyi mi nedir alonti ile cevaplayin

Android l yi bilemiyorum ama art destekli 4.4.2 yi aldık, nova ile süper çalışıyor. Multiscreen özelliği geldi, çift tıklama ile uyanma... Baya bişey var, hızlı ve stabil olmuş.
    Lg g2 o pencereli kılıfının içindeyken, z5s te nilkin kılıfın içindeyken lg g2 adi çin malı gibi kalıyor yanında. 16 gb lık z5s ile değişim yapacaksan 250 tl iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 27 Haziran 2014; 18:52:50 >
  • Arkadaslar ilk basta ki cekilen resimlere baktim. gercekten 13MP gibi bir cekim degil bu 5MP gibi bir cekim kalitesi sunmus. Son güncelleme ile duzeldi mi ? 4K video gercekten 4K mi bizi yaniltmasin, incelemelere baktim da youtubede fln menuler vs cok tuhaf cin kopya telefonlari arindiyor. Bende Nexus 4 var, babamda ise huawei P6 var.
    Kamerasi P6 gibi olsa,Performansi Nexus 5 gibi olsa yeterli benim icin.

Arkadaslar telefon hakkinda olumlu olumsuz yönler nelerdir.
    Lütfen alinti ile cevaplayin. Nexus 4 verip bu cihazi almayi planliyorum. nexus 4+250TL sizce uygunmu deger mi bataryasi kac gun gidiyor. Muzik ses kalitesi nasil. ön kamera gercekten 5MP gibi mi.. Lütfen aydinlatin beni :d söyle guzel uzun bir sekilde
  • cavit kullanıcısına yanıt
    ui 2.04 gene beta mı? nerden bulacağız? sen yükledin mi? sorular sorular =)
  • quote:

Arkadaslar ilk basta ki cekilen resimlere baktim. gercekten 13MP gibi bir cekim degil bu 5MP gibi bir cekim kalitesi sunmus. Son güncelleme ile duzeldi mi ? 4K video gercekten 4K mi bizi yaniltmasin, incelemelere baktim da youtubede fln menuler vs cok tuhaf cin kopya telefonlari arindiyor. Bende Nexus 4 var, babamda ise huawei P6 var.

Lütfen alinti ile cevaplayin. Nexus 4 verip bu cihazi almayi planliyorum. nexus 4+250TL sizce uygunmu deger mi bataryasi kac gun gidiyor. Muzik ses kalitesi nasil. ön kamera gercekten 5MP gibi mi.. Lütfen aydinlatin beni :d söyle guzel uzun bir sekilde

Dostum forumun ilk sayfasına bakıver bi zahmet.

• quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

ui 2.04 gene beta mı? nerden bulacağız? sen yükledin mi? sorular sorular =)

Beyler bende miui 4.6.6 sürümü var bu güncel mi? Bunu nasıl güncellicez lan bi bok da bilmiyorum ha :)

• quote:

quote:

Arkadaslar ilk basta ki cekilen resimlere baktim. gercekten 13MP gibi bir cekim degil bu 5MP gibi bir cekim kalitesi sunmus. Son güncelleme ile duzeldi mi ? 4K video gercekten 4K mi bizi yaniltmasin, incelemelere baktim da youtubede fln menuler vs cok tuhaf cin kopya telefonlari arindiyor. Bende Nexus 4 var, babamda ise huawei P6 var.

Dostum forumun ilk sayfasına bakıver bi zahmet.

Baktim ama pek bilgi edinemedim....

• Ben htc one kullanıyordum bu cihazı geçtim bayaa memnunum tavsiye ederim. Kamerası htc öne dan daha iyi gerçekten 13mp :)

• quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

Ben htc one kullanıyordum bu cihazı geçtim bayaa memnunum tavsiye ederim. Kamerası htc öne dan daha iyi gerçekten 13mp :)

Video.kalitesi nasil? Gerçekten 4K mi? Olumlu olumsuz yönleri nelerdr

• İşte zor soru bu. Çekiyor gibi geliyor ama benim pek video ile işim olmuyor :)

• Beyler şu cahil kardeşinize bir yardım edin yahuuu. Bende miui 4.6.6 sürümü var. Cihazı nasıl güncelliyoruz?

• 2k izlenemediği için hiç çekmedim açıkçası

• nasıl yani 2K izlenmediği için. Hocam benim için önemli olan izlenmesi değil çekimidir. TVye aktaracğım çünkü.
    Olumlu olumsuz yanları nelerdir?
  • quote:

Beyler şu cahil kardeşinize bir yardım edin yahuuu. Bende miui 4.6.6 sürümü var. Cihazı nasıl güncelliyoruz?

Bi rehber gibi bişey hazırlayayım, romuda gece upload ederim. Bekle, güzel bişeyler hazırlayayım yarına

• quote:

nasıl yani 2K izlenmediği için. Hocam benim için önemli olan izlenmesi değil çekimidir. TVye aktaracğım çünkü.
    Olumlu olumsuz yanları nelerdir?

2k çekiyorda bu telde izlenmiyo yani. 2k ekranlı tv gerek yoksa telefonda çekme seçeneği var

• Telefonun ekranı 1080p ye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit

quote:

Beyler şu cahil kardeşinize bir yardım edin yahuuu. Bende miui 4.6.6 sürümü var. Cihazı nasıl güncelliyoruz?

Bi rehber gibi bişey hazırlayayım, romuda gece upload ederim. Bekle, güzel bişeyler hazırlayayım yarına

Eyvallah sağol hocam da direk cihazdan güncelle deyince güncelleyemiyor muyuz?

• Yeni official 4.4.2 ui.2
    Videodaki herşey mevcut, fazlası var eksiği yok

http://www.youtube.com/watch?v=Lf-tbtlM55s

Ekran bölünmesi, çift tıklamayla uyanma,... Ve official art desteği

recovery:
    https://yadi.sk/d/UoWEPdwnVKZ67
    Bu yeni twrp yi telefonda bulunan cwm den flaşlayabilirsiniz. Önceden cwm yüklememişseniz şu kinkteki @-1907fb- arkadaşımızın hazırladığı dosyayı indirip yönergeleri takip edebilirsiniz:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2749259 bu dosyayı kullanarak twrp yi yükledikten sonra verdiğim yeni twrp yi flaşlayın

Romu indirip tel hafızasına atın:
    https://yadi.sk/d/eIvWBvZAVKVQ3

google gapps:
    http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358543823

Önemli not1: rom ile gapps paketini aynı anda flaşlamayın. Romu flaşladıktan sonra tel açılana kadar bekleyin sonra kapatıp tekrar twrp ye girin ve gapps paketini flaşlayın

Önemli not2: aosp klavye gapps paketi flaşlandıktan sonra çalışmaya başlar

Son olarak: tüm adımları tamamladıktan sonra art zamanlamasını açın

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.