Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Full sürüm ne zaman gelecek acaba bilginiz var mı ? 1 ay önce bir rom kurmuştum hala o duruyor telefonda foruma da sık giremiyorum , bu kurulu romda pil süresi iyi 4.4.2 de nasıl iyimi acaba ? Önceki 4.1.2 official roma greenify kurulmuyordu diye hatırlıyorum bunda öyle bir sorun var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede bu telefonu taksitle nasıl alabilirim
  • Burada çok önce paylaşılan bi gapps adı pa_gapps-stock-4.4.2-20140405-signed.zip diye geçiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morgazoz -- 18 Haziran 2014; 21:08:13 >
  • Official beta da ilk gün izlenimlerim şunlar oldu;

-Kafasına göre zil sesim değişti.
    -Mailim push olarak ayarlı ama toplu olarak düştü.
    -Whatsapp'a kendim girmeden gelen mesajlar düşmedi.Bildirimler açık =)
    -Şarjı MIUI Rom'a göre daha hızlı bitiyor ama 4.4.2. için normal.
    -Bazı uyarılar çince çıkıyor ingilizce ayarlı olduğu halde.

Umarım bir an önce eksiksiz çıkar =)
  • ErtuRule kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ?
  • Beyler şarj çok çabuk bitiyor yeni aldım cihazı. Üzerinde miui rom var. Benim cihaz mı sıkıntılı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kicgine kullanıcısına yanıt
    Orjinal 1.30 romu 5 saat ekran süresi veriyor. Yeni 4.4.2 ise 4 saat. Kitkatın bekleme süreside iyi, 2 gün rahat kullanabiliyorsun, günlük 2 saat ekran süresi ile

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit

Orjinal 1.30 romu 5 saat ekran süresi veriyor. Yeni 4.4.2 ise 4 saat. Kitkatın bekleme süreside iyi, 2 gün rahat kullanabiliyorsun, günlük 2 saat ekran süresi ile

Peki hocam ekran kullanımı pil ayarında %70 gösteriyor. S4 te 30larda biraz fazla değil mi bu değer?

• kicgine kullanıcısına yanıt
    Kitkat tayım, %46 diyor

• Stabilite testinde sıcaklık 48.7'ye kadar çıktı fazla değil mi beyler?

• Arkadaşlar sabah 6 da şarjdan çektim. Şu an şu an % 76 da gayet iyi bence.

• Arkadaşlar miui rom son sürümü kurmak için hangi recoveryi kullanmalı? daha önce paylaşılan Z5S_CWM-MIUI.zip i yüklüyorum ama recoveryi açınca ekran birbirine giriyor help me =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

Arkadaşlar miui rom son sürümü kurmak için hangi recoveryi kullanmalı? daha önce paylaşılan Z5S_CWM-MIUI.zip i yüklüyorum ama recoveryi açınca ekran birbirine giriyor help me =)

Official 4.2 to4.4 recovery diye birsey kullanmismiydin

• cavit kullanıcısına yanıt
    adını yeni duydum =) paylaştığın official beta çok darladı beni artık şu whatsapp falan hataları yüzünden dedim tam sürüm çıkana kadar miui ye devam edeyim ama bu hata çıktı. 4.4.2 den dolayı mı anlamadım da. 6.0.4.7 yükleniyor açılıyor da ama onunla miui rom yüklenir mi bilemedim patlamayayım diye sordum. Hazırladığın arayüzden yükledim 6.0.4.7 yi
  • Dene, telefonda recovery e girebildiğin sürece istediği kadar patlasın birşey olmaz

işte ben patlarsam zor çözerim gibi geliyor =)
  • 6.0.4.7 ile denedim miui yüklemeyi aborted oldu official beta ya devam =)
    Bu arada Ben gapps kurulumunu soyle yaptim. Once 4.4.2 flashladim actim cihazi kurulumu yaptim sonra tekrar recovery den gapps yukledim. Ikisini beraber flashlayinca ilk kurulumda hata veriyormus dun gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

Bu arada Ben gapps kurulumunu soyle yaptim. Once 4.4.2 flashladim actim cihazi kurulumu yaptim sonra tekrar recovery den gapps yukledim. Ikisini beraber flashlayinca ilk kurulumda hata veriyormus dun gordum

Aynen bende öyle birşeyler hatırlıyorum. Ui 2.04 çıktı bu arada

• merhaba arkadaslar,
    Elimde Ocak 2015e kadar garantili full kutulu sorunsuz tertemiz nexus 4 var 16GB siyah renktir. donanim ve yazilimsal bir arizasi yoktur. sadece degisiklikten dolayi ZTE Nubia 5S ile takaslamk istiyorum. istanbuldayim, Altini ustunu konusabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.