Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    91 nolu oy/imza benim...
    inanmayanlar imzalamıyor ama inanmasakta imzalamak gerekiyor.
  • ZTE ninnubia z5s için olan 4.4.2 official sürümü internete sızdı, şu an indiriyorum. yükledikten sonra nasıl birşey olduğunu paylaşırım sizinle. 15 inde zaten lansmanı yapılacaktı. Eğer tam sürümse upload edip kurulumunu anlatırım. eksik beta sürüm ise 15 inde yayınlanacak olanı bekleriz artık. gerçi onada birşey kalmadı şurda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

ZTE ninnubia z5s için olan 4.4.2 official sürümü internete sızdı, şu an indiriyorum. yükledikten sonra nasıl birşey olduğunu paylaşırım sizinle. 15 inde zaten lansmanı yapılacaktı. Eğer tam sürümse upload edip kurulumunu anlatırım. eksik beta sürüm ise 15 inde yayınlanacak olanı bekleriz artık. gerçi onada birşey kalmadı şurda

Yükledim arayüz çok güzel olmuş ve hızlı yalnız türkçe dil desteği yok jbart ile türkçeye çevirmeyi deniyorum. En güzeli kameraya 9MP 16:9 çekim modu eklenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satik

quote:

ZTE ninnubia z5s için olan 4.4.2 official sürümü internete sızdı, şu an indiriyorum. yükledikten sonra nasıl birşey olduğunu paylaşırım sizinle. 15 inde zaten lansmanı yapılacaktı. Eğer tam sürümse upload edip kurulumunu anlatırım. eksik beta sürüm ise 15 inde yayınlanacak olanı bekleriz artık. gerçi onada birşey kalmadı şurda

Yükledim arayüz çok güzel olmuş ve hızlı yalnız türkçe dil desteği yok jbart ile türkçeye çevirmeyi deniyorum. En güzeli kameraya 9MP 16:9 çekim modu eklenmiş.

harbiden süper bişey olmuş bu. fm radyo ve infared yok yalnızca, gerrisi tam

• haha, samsung gibi göstermelik 4.4.2 değil, art zamanlamayı kullanabiliyoruz
  • Herşey iyi güzelde abiler ben bu telefonu nasıl alabilirim... Bıktım bu iphone 4 ün ios 7 sinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit kullanıcısına yanıt
    CWM11'de Android 4.4.3'üdü portlamışlar kullandımda sadece video player'ında oynatma problemi vardı sonra kaldırdım.
    Yalnız buda henüz tam oturmamış gibi şu ana kadar iki kere kendiliğinden reset attı modeminde sıkıntı var gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omercetinnn

Herşey iyi güzelde abiler ben bu telefonu nasıl alabilirim... Bıktım bu iphone 4 ün ios 7 sinden

bir projem var, aksilik olmazsa 15-20 gün sonra yurtdışından her telefonu tedarik edebilicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: satik

CWM11'de Android 4.4.3'üdü portlamışlar kullandımda sadece video player'ında oynatma problemi vardı sonra kaldırdım.
    Yalnız buda henüz tam oturmamış gibi şu ana kadar iki kere kendiliğinden reset attı modeminde sıkıntı var gibi sanki.

reset daha bana denk gelmedi, tam olarak hani sırayla kurdun? hangi vipeleri yaptın?
  • #cavit nasıl olucak o iş abi

• quote:

#cavit nasıl olucak o iş abi

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=92360347

bu linkte az biraz anlatmıştık

@satik
    gapps paketi ve root şlemini nasıl yaptın?
    Edit: evet bendede resetledi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 11 Haziran 2014; 21:40:02 >
  • quote:

quote:

#cavit nasıl olucak o iş abi

http://forum.donanimhaber.com/getQuotes_ajax.asp?rd=yes&t=92360347

bu linkte az biraz anlatmıştık

@satik
    gapps paketi ve root şlemini nasıl yaptın?
    Edit: evet bendede resetledi şimdi

3-22_GApps_Minimal_4.4.2_signed.zip ile gapps paketini yükledim.
    CWM 6.0.4.8 ile flashladığım içinde root bozulmadan yükleyebildim.

Jbart ile türkçeye dönmedi yalnız sizin verdiğiniz 4.4.2'ye geri dönücem sanırım bunun biraz daha oturması gerekiyor gibi sanki kapanıp açılma problemi sizde olmadı mı hiç?

• oldu biraz önce, ana syhost tun tüm kernellerinde bu sorun vardı zaten, şu ara bunu araştırıyordu. son kernelinde ise yok denecek kadar azalmıştı restart problemi
  • quote:

oldu biraz önce, ana syhost tun tüm kernellerinde bu sorun vardı zaten, şu ara bunu araştırıyordu. son kernelinde ise yok denecek kadar azalmıştı restart problemi

Sanıyorum problem sensor konumlarıyla ilgili yalnız orjinal kernelinde de problemin devam etmesi olmadı yani 15'ini bekleyelim bakalım neler değişecek.
  • Arkadaslar colorOS kullanip memnun olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

Arkadaslar colorOS kullanip memnun olan var mi?

10 numara romlardan biriydi
  • Nubia z5s icin bir turlu yorum alamadim colorOS konusunda. Yuklemek istiyorum ama su cince cwm beni bozuyor bir hata yapacagim diye :(

• Arkadaslar elimde full kutulu sorunsuz tertemuz nexus 4 var takas etmek isteyen varsa ulassin bana istanbuldayim

• morgazoz M kullanıcısına yanıt
    konu içerisinde Z5S OZEL PAKETI'ni indirirsen ingilizce twrp ve cmw recovery'e ulaşabilirsin.
    ayrıca çince menünün ingilizce açıklamasını "S.Acar" paylaşmıştı. incelersen sorun ortadan kalkar :)))
  • Satılık cihaz varsa talibim pm lütfen
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.