Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -1907fb-

çok sevindim. sadece sorunlu 1 cihaz ile karşılaştım sorunlu olan. o da yazılımsal olabilir.
    cm11 tr dil var mı?
    yoksa dahi morelocale sorunsuz çalışıyor mu?

ilk önce satik arkadaşımızın önerdiği yolu deneyeceğim.

ilgine teşekkür ederim.

şu linkteki versiyonda çoklu dil desteği var hem şarjıda stok gibi gidiyo, sana baya tanıdık gelcek bu link, mavi mavi

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2749259

• pardon yanlış link vermişim, doğrusu bu :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2755905

@-1907fb-
  • bu telefonu ne kadara nereden temin edebiliyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

çok sevindim. sadece sorunlu 1 cihaz ile karşılaştım sorunlu olan. o da yazılımsal olabilir.
    cm11 tr dil var mı?
    yoksa dahi morelocale sorunsuz çalışıyor mu?

ilk önce satik arkadaşımızın önerdiği yolu deneyeceğim.

ilgine teşekkür ederim.

Tr var ve değiştirmeyi düşünmüyorum bile :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TVuzmani

bu telefonu ne kadara nereden temin edebiliyorsunuz ?

2-3 güne belli olacak, buradan takip edebilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_92360347/f_//tm.htm#92360347
  • ARKADAŞLAR BİMERE YASAKLA İLGİLİ BİR YAZI YAZDIM. YAZDIĞIM YAZININ KOPYASIDIR SİZDENDE DESTEK BEKLİYORUM .. Merhaba benim sorum şu:
    Merhaba yurtdışından vergisini ödesek bile niçin cep telefonu alamıyoruz. Bizi neden Türkiyede 2000 3000 tl ye satılan telefonlara mahkum ediyorsunuz anlamak mümkün değil inanın.Aynı özellikteki bir telefonu dışarıdan 300 dolara alabiliyor diğer dünya ülkeleri.Sizlerde vergi koyun alalım bizlerde hem biz hem ülke kazansın.Malezyadan Hong Kongtan Taiwandan Hindistan Filipinlerden yada Avrupa ve Amerika ülkelerinden ne farkımız ne eksiğimiz var onların ne ayrıcalığı varda teknolojiyi daha ucuza satın alabiliyorlar.İnanın bana düşünüyorum mantıklı hiç bir sebep bulamıyorum..Ülkemizde teknoloji devlerinin telefon vb ürünlerinin çakmaları(replikaları) kol gezerken dışarıdan orjinal Çin olsun Kore olsun Avrupa Amerika olsun telefon getirmeye engel böyle bir uygulama çağımızda çok uygunsuz duruyor.Lütfen biraz büyük şirketleri değil vatandaşı düşünün.Saygılar. (En azından yolcu beraberinde senede bir defa kuralını posta ile alımlarda da vergi karşılığında uygulayın)

NOT:Murat3206 ya bunu düşündüğü için teşekkürler

• color os son versiyon, tavsiye edilir. eksiklikler giderilmiş
    http://yadi.sk/d/JICjiSnuRh2fh

bu romu kurmak için gerekli recovery (çince)
    http://yadi.sk/d/zOAiVEntRh5Gq
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutsuzluk16

ARKADAŞLAR BİMERE YASAKLA İLGİLİ BİR YAZI YAZDIM. YAZDIĞIM YAZININ KOPYASIDIR SİZDENDE DESTEK BEKLİYORUM .. Merhaba benim sorum şu:
    Merhaba yurtdışından vergisini ödesek bile niçin cep telefonu alamıyoruz. Bizi neden Türkiyede 2000 3000 tl ye satılan telefonlara mahkum ediyorsunuz anlamak mümkün değil inanın.Aynı özellikteki bir telefonu dışarıdan 300 dolara alabiliyor diğer dünya ülkeleri.Sizlerde vergi koyun alalım bizlerde hem biz hem ülke kazansın.Malezyadan Hong Kongtan Taiwandan Hindistan Filipinlerden yada Avrupa ve Amerika ülkelerinden ne farkımız ne eksiğimiz var onların ne ayrıcalığı varda teknolojiyi daha ucuza satın alabiliyorlar.İnanın bana düşünüyorum mantıklı hiç bir sebep bulamıyorum..Ülkemizde teknoloji devlerinin telefon vb ürünlerinin çakmaları(replikaları) kol gezerken dışarıdan orjinal Çin olsun Kore olsun Avrupa Amerika olsun telefon getirmeye engel böyle bir uygulama çağımızda çok uygunsuz duruyor.Lütfen biraz büyük şirketleri değil vatandaşı düşünün.Saygılar. (En azından yolcu beraberinde senede bir defa kuralını posta ile alımlarda da vergi karşılığında uygulayın)

NOT:Murat3206 ya bunu düşündüğü için teşekkürler

Yasa tasarısını hazırlamışlar hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MIUI da dolby digital plus. ayarlarda stock settingste bendede aynı sorun vardı çok faydası oluyor dolby yi açmanın.
  • cavit kullanıcısına yanıt
    color os romun şifresi nedir?

paylaşım için teşekkür ederim.
  • hem senin hem de satik arkadaşımızın önerdiğini deneyeceğim/deneyeceğim.
    arkadaşım hele bir gelsin de :)))
  • Şifresi yok, adamlar koruma yapmış. Yalnızca verdiğim recovery ile yükleyebiliyorsun. Kurduktan sonra modifiye edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

Şifresi yok, adamlar koruma yapmış. Yalnızca verdiğim recovery ile yükleyebiliyorsun. Kurduktan sonra modifiye edersin

şimdi o recovery ile kurduktan sonra, tekrardan istediğimiz recovery'i flashlayabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

quote:

Şifresi yok, adamlar koruma yapmış. Yalnızca verdiğim recovery ile yükleyebiliyorsun. Kurduktan sonra modifiye edersin

şimdi o recovery ile kurduktan sonra, tekrardan istediğimiz recovery'i flashlayabilirmiyiz?

evet, cwm dan flashlayabilirsin
  • cavit kullanıcısına yanıt
    peki sence şuanki romlar arası tercih edilebilir mi? silent mi bu mu yada :)
  • quote:

ikiside aynı kıvamda, color biraz daha ağır basıyor
  • quote:

quote:

renklendireyim o zaman ben biraz makinayı :)
    en zor kısmıda mesajların yedeklenmesi ve uygulamalar :D
  • quote:

quote:

quote:

renklendireyim o zaman ben biraz makinayı :)
    en zor kısmıda mesajların yedeklenmesi ve uygulamalar :D

SMS Restore&Backup

Titanium Backup

• S.Acar kullanıcısına yanıt
    ozaman kim tutar beni
  • ColorOS kurulumla ilgili yol gosterici birsey elinizde var mi arkadaslar? Su cince olayi benim kafayi cok karistiriyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.