Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ingilizce rehber hazırladıydım oradan idare ediverin artık

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2755905

@S.Acar

ucunu kaçırmadan önce az toparlayıver şurayı sana zahmet,
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

cm 11 ve aokp multilanguage

ingilizce rehber hazırladıydım oradan idare ediverin artık

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2755905

@S.Acar

ucunu kaçırmadan önce az toparlayıver şurayı sana zahmet,

Halledicem abi tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun 2. mesajına konu içerisindeki yararlı mesajlar eklendi konudaki herkesten ricam yeni birşey bulduğunuzda onun anlatımını düzgün bir biçimde yapmanız eğer dediğim gibi yaparsanız hem okuyucular için hemde sizin için kolaylık olur...
  • S.Acar kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam bu telefonu kullanmıyorsunuz ama hala takiptesiniz yararlı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekkürler.

Bu arada Zopo nun Türkiye patronu Buraya geldiğinde ona tercümanlık yapan benim bir arkadaşım çıktı. Geçen konuşurken laf buraya geldi çok şaşırdım valla.. Adam anlattı İşlemler o kadar basitki biraz sermaye olsun herkes yapabilir valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Saolun hocam bu telefonu kullanmıyorsunuz ama hala takiptesiniz yararlı olmaya çalışıyorsunuz çok teşekkürler.

Bu arada Zopo nun Türkiye patronu Buraya geldiğinde ona tercümanlık yapan benim bir arkadaşım çıktı. Geçen konuşurken laf buraya geldi çok şaşırdım valla.. Adam anlattı İşlemler o kadar basitki biraz sermaye olsun herkes yapabilir valla

İşlemler o denli basit olsaydı şuan herkes cihazına kavuşmuş olurdu... Çin'deki işlemler basit olabilir ancak Türkiye Çin değil burada herşeyin belgesini istiyorlar herşey prosedürlere göre yapılıyor var olan denetleme kurullarına uygun olmak zorunda, keşke dediğiniz gibi olsaydı herneyse konuyu dağıtmayalım ve evet telefon bende yok ancak bu telefonun DH'de yayılması yine benim sayemde oldu ve cihazı da kullanmışlığım var gerçekten güzel cihazdı bu sebeplerden takip ediyorum

• Merhaba arkadaşlar

ben bir sitede 17 mayısta çıkış bir color OS sürümü gördüm anlayan varsa bakabilir mi?

http://www.anzow.com/news/List/JQFPNNMMC.shtml
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

Merhaba arkadaşlar

ben bir sitede 17 mayısta çıkış bir color OS sürümü gördüm anlayan varsa bakabilir mi?

http://www.anzow.com/news/List/JQFPNNMMC.shtml

yalnızca 3g çalışıyor, stoktan hızlı, data kapatılamıyor. bu hata giderilse çok iyi bir rom. birde boyutu 700 mb falan. ayrıca xposed yükleyemiyorsun. gps çalışmıyor

bu arada @-1907fb- ve @S.Acar sizin ilk sayfadaki güzel çalışmanızı ingilizceye çevirip xda ya postaladım. sizin isimler olduğu gibi duruyor tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 20 Mayıs 2014; 23:41:53 >

• cavit kullanıcısına yanıt
    Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    S.Acar kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim müdür.

yeni versiyonunu hazırladım. hatta senin ve ukkaşe'nin de destekleyenler kısmına ismini ekledim.
    yeni versiyonda twrp'yi ekledim. hatta kurulum direkt türkçe geliyor. bari 2 bölümlü yapayım.
    isteyen türkçe isteyen ingilizce kursun.

ayrıca miui tema programı , birkaçtane tema ve imzasız miui temalarını kurmayı sağlayan sistemi ekledim.

hatta yazmayayım da resim ekleyeyim. ne zaman biter bir tarih veremeyeceğim.
    bootloader ile sistem kurtarmayı araştırıyorum. unbrick sistemini yani....

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 21 Mayıs 2014; 10:10:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

teşekkür ederim müdür.

yeni versiyonunu hazırladım. hatta senin ve ukkaşe'nin de destekleyenler kısmına ismini ekledim.
    yeni versiyonda twrp'yi ekledim. hatta kurulum direkt türkçe geliyor. bari 2 bölümlü yapayım.
    isteyen türkçe isteyen ingilizce kursun.

ayrıca miui tema programı , birkaçtane tema ve imzasız miui temalarını kurmayı sağlayan sistemi ekledim.

hatta yazmayayım da resim ekleyeyim. ne zaman biter bir tarih veremeyeceğim.
    bootloader ile sistem kurtarmayı araştırıyorum. unbrick sistemini yani....

ingilizceye çevrilecek cümleleri text olarak yolla bana, bende ingilizceye çevireyim, global olsun.
    6.0.4.8 ingilizce var cm ve türevlerini yükleyebiliyorsun twrp gibi. birde mesela color os romu var, şifreli yapmışlar zipi ama çince atx recovery ile direk yükleyebiliyorsun romu, o versiyonları ekle bence, birde twrp nin 2.7.0.0.4 versiyonu var. akşama ekleyeyim onları

• hatta romlarıda biryere upload edip linklerini de koyalım kısa açıklamalarla
  • quote:

hatta romlarıda biryere upload edip linklerini de koyalım kısa açıklamalarla

"birde mesela color os romu var" dmişsin dostum, orjinal download linki 404 veriyor, sende varmı acaba rom ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cupra

quote:

"birde mesela color os romu var" dmişsin dostum, orjinal download linki 404 veriyor, sende varmı acaba rom ?

Olacaktı , bir bakayım

• quote:

quote:

Abi 404 un sebebi linkin çalışmaması değil linke proxy kullanarak tıkla çalıştığını göreceksin

• Proxy ipucu için teşekkürler.. Daha önce gerekmiyordu halbuki ondan sayfa hatalı sandım :)
  • quote:

Proxy ipucu için teşekkürler.. Daha önce gerekmiyordu halbuki ondan sayfa hatalı sandım :)

Evet gerekmiyordu ülkeye pan.baidu yasağı mı geldi ne

• quote:

quote:

quote:

Olacaktı , bir bakayım

Dostum gerek kalmadı çok teşekkürler..
  • cupra kullanıcısına yanıt
    hangi proxy i kullandın, yollayabilirmisin banada
  • quote:

Tor Browser abi

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Tor Browser abi

zaten tor la hallediyorum işimi ama, chrome da translate özelliği var. proxy ile chrome kullanmak istiyorum olmuyor. ekliyorum proxy i, dönüp bakıyorum yazdığım yer eski haline dönmüş. windows 7 de nasıl ekleniyor bu proxy
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

Tor Browser abi

zaten tor la hallediyorum işimi ama, chrome da translate özelliği var. proxy ile chrome kullanmak istiyorum olmuyor. ekliyorum proxy i, dönüp bakıyorum yazdığım yer eski haline dönmüş. windows 7 de nasıl ekleniyor bu proxy

VPN kullan abi o en garantisi

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.