Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende nubia z5s mini getirtmeyi düşünüyorum. imei atabilirmiyiz forumda yardımlarla attığını söyleyen arkadaşlar var ama. alsam yapabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytom

bende nubia z5s mini getirtmeyi düşünüyorum. imei atabilirmiyiz forumda yardımlarla attığını söyleyen arkadaşlar var ama. alsam yapabilir miyim?

@cupra ya başvurabilirsiniz.
  • Silence Star akar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Silence Star akar hocam.

Kitkattan iyi mi silence star? Bide link atarsan sana zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Silence Star akar hocam.

Kitkattan iyi mi silence star? Bide link atarsan sana zahmet

http://yadi.sk/d/G2bymtNFNrBAP

• Ben de nubia z5s için siparişi verdim bu hafta sonuna gelmesini bekliyorum telefonun. 613 tl ye geldi cihaz, ayrıca nubia kulaklık, kalaideng kılıf, cam filmi ıvır zıvır alıyorum onlar da aşağı yukarı 50tl falan.
    Ayrıca 1 tane de Grand S2 geliyor, onun fiyatı daha uygun olmasına rağmen 5".5 olduğu için onu tercih etmedim, arkadaşta inceleyeceğiz bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtuRule

Ben de nubia z5s için siparişi verdim bu hafta sonuna gelmesini bekliyorum telefonun. 613 tl ye geldi cihaz, ayrıca nubia kulaklık, kalaideng kılıf, cam filmi ıvır zıvır alıyorum onlar da aşağı yukarı 50tl falan.
    Ayrıca 1 tane de Grand S2 geliyor, onun fiyatı daha uygun olmasına rağmen 5".5 olduğu için onu tercih etmedim, arkadaşta inceleyeceğiz bakalım.

nasıl ve nerden geliyor telefonlar ? yurt dışıysa gümrüğe takılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IWaTCHMaNI

quote:

Orijinalden alıntı: ErtuRule

Ben de nubia z5s için siparişi verdim bu hafta sonuna gelmesini bekliyorum telefonun. 613 tl ye geldi cihaz, ayrıca nubia kulaklık, kalaideng kılıf, cam filmi ıvır zıvır alıyorum onlar da aşağı yukarı 50tl falan.

nasıl ve nerden geliyor telefonlar ? yurt dışıysa gümrüğe takılmıyor mu ?

Hocam Çinli arkadaşlar var sürekli gidip gelen, onlara getirtiyorum. 3-5 cihaz gümrükte sorun olmuyor.
  • Nubia Z5S için Color OS :

http://pan.baidu.com/s/1hqkPM3i
  • quote:

Orijinalden alıntı: satik

Nubia Z5S için Color OS :

http://pan.baidu.com/s/1hqkPM3i

preview versiyon olduğu ve sorunları olduğundan bahsediyorlardı (yanlışta anlamış olabilirim), bende denemedim. eğer denediysen fikrini alabilirmiyiz
  • cavit kullanıcısına yanıt
    Yükledim arayüz muhteşem yalnız şebeke gelmiyor basebandı açmıyor. İnşallah geliştirilmeye devam edilir.
  • satik S kullanıcısına yanıt
    Z5s 1.30 un modemiyle değiştir bakalım olcakmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

Üzerinde zaten 1.30 modemle kuruluyor. Dışardan tekrar 1.30 modemlede güncelledim de Imei Null pozisyonuna geçiyor. Daha sonra uğraşmadım yedek Miui 4.5.9'a döndüm.
  • quote:

quote:

Üzerinde zaten 1.30 modemle kuruluyor. Dışardan tekrar 1.30 modemlede güncelledim de Imei Null pozisyonuna geçiyor. Daha sonra uğraşmadım yedek Miui 4.5.9'a döndüm.

MIUI 4.5.9 da home tusuna bastigimda titresim olmuyor, diger tuslar normal. Sizde de var mi ayni problem?

• quote:

Orijinalden alıntı: dasfidanya

quote:

quote:

MIUI 4.5.9 da home tusuna bastigimda titresim olmuyor, diger tuslar normal. Sizde de var mi ayni problem?

Miui'nin cılkı çıktı ekran görüntüsünü bile status bardan alıyorum.

• dasfidanya kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı ama bir problem gibi görmüyorum.
  • satik S kullanıcısına yanıt
    Ben de alıştım gibi 2-3 gün geçince. Eskiden olmasaydı hiç hissetmezdim eksikliğini. Ama ordan bir geri bildirim almaya alışınca şaşırıyor insan acaba basamadımmı diye düşünüyor.
  • Aosp rom ne alemde biraz da onu arastirsaniz

• Hala yok mu aosp?

• Miui 4.5.16 çıktı /http://files.miuiandroid.com/4.5.16/miuiandroid_multi_NX503A_4.5.16_jb-4.2.zip

Hala jellybean üzerine kurulu;

Değişiklikler:

* Gelen arama ve mesajlar ekranın tamamında gösterilecek
    * Müzik uygulaması düzeltmeleri
    * E-Posta uygulaması düzeltmeleri
    * Tarayıcı optimizasyonu
    * Temizleme optimizasyonu
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.