Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam romda powersaver de yok google play store blackmarkt mobogenie aradım bulamadım. Nasıl temin edebilirim acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Hocam romda powersaver de yok google play store blackmarkt mobogenie aradım bulamadım. Nasıl temin edebilirim acaba?

Hangi romdan bahsediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cavit kullanıcısına yanıt
    Hocam şarjı çok giden romun 5. versiyonundan." NX503A_adv_stalence_No5_signed_2" powersaver nasıl ekleyebilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam şarjı çok giden romun 5. versiyonundan." NX503A_adv_stalence_No5_signed_2" powersaver nasıl ekleyebilirim

Aynısını kullanıyorum, powersaver var bende. Acaba yanlış romumu upload ettim, gece kontrol edeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yandex linkine tıkladığında, görüntüle seçeneğine tıkla, system/app içerisinde phonesky var yani market uygulaması, data/app klasöründe ise googleinput, yani klavye uygulaması var. yasen indirirken arızalı indi ya da ben upload ederken. bir kişi daha indirsin bakalım onda sonuç nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit

quote:

yandex linkine tıkladığında, görüntüle seçeneğine tıkla, system/app içerisinde phonesky var yani market uygulaması, data/app klasöründe ise googleinput, yani klavye uygulaması var. yasen indirirken arızalı indi ya da ben upload ederken. bir kişi daha indirsin bakalım onda sonuç nasıl olacak

Ben indirdim ve kurdum çince klavye de var powersaver da
  • Şuan miui 4.4.25 yüklü durumda, dokunmatik ekran sorununu aşmam zor oldu fakat hallettim, birde telefonun kayıt işini halledebilsem :D gözün kör olsun öğrencilik :D
    düzeltme ; benden iyi türkcesi var keratanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 7 Mayıs 2014; 3:21:58 >
  • http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=8934933&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D14029%26typeid%3D14029

cm 11 çıkmış şimdi indiriyorum

birde pan baidu da silence star ın profilinde color os buldum ama hiçir forumda yayınlanmamış daha, onuda indirim inceliycem bi, z5s içinse upload ederim buraya hepsini

edit: malesef color os ZTE V965 modeline ait çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit -- 7 Mayıs 2014; 1:05:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delidolu5

Şuan miui 4.4.25 yüklü durumda, dokunmatik ekran sorununu aşmam zor oldu fakat hallettim, birde telefonun kayıt işini halledebilsem :D gözün kör olsun öğrencilik :D

geçmiş olsun :))

nasıl aştın dokunmatik sorununu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -1907fb-

quote:

Şuan miui 4.4.25 yüklü durumda, dokunmatik ekran sorununu aşmam zor oldu fakat hallettim, birde telefonun kayıt işini halledebilsem :D gözün kör olsun öğrencilik :D

geçmiş olsun :))

nasıl aştın dokunmatik sorununu?

bizim ilk sayfada paylaşılan miui ekran aksaklıkları düzeltme patch'i ile hallettim, flashlarken cwm donuyordu, biraz hızlı olmam gerekti :D bol bol denedim sonunda flashlayabildim :P
    bu arada imzandaki oppo find i elden mi alacaksın? oneplus one dan iyimidir aceba kendisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 7 Mayıs 2014; 19:51:50 >
  • quote:

bizim ilk sayfada paylaşılan miui ekran aksaklıkları düzeltme patch'i ile hallettim, flashlarken cwm donuyordu, biraz hızlı olmam gerekti :D bol bol denedim sonunda flashlayabildim :P
    bu arada imzandaki oppo find i elden mi alacaksın? oneplus one dan iyimidir aceba kendisi?

teşekkür ederim çözüm için.

ben o imzayı oneplus one çıkmadan önce yazmıştım. şimdi oppo yerine oneplus one almayı düşünüyorum :))
    imzayı değiştiririm bir ara.

gözüm büyük ekran telefon alıştığı için (hanımda zp990+ var) 5.5" düşündürüyor beni. aslında ölçü olarak zp998 çok ideal ama yine de kararsızım. nubi x6 çok ve oppo 7 pahalı kalıyor. oneplus bulmak şuan çok zor. okuduğum kadarıyla referans yoluyla satış yapılıyormuş şuan.

şuan çin malı süper telefonlardan hiç birini kullanmıyorum. elimdeki z5s'yi de bizim damat beğenince ona verdim :))) bakalım ne alıp kullancam.

• ben nubia z5s ile telefonda üst sınırımın 4.8"-5.0" olduğunu farkettim, iyiki daha büyük bir cihaz almamışım. açıkçası şuan bile biraz zorlanıyorum. öğrenciyim ve ankarada bulunduğum için kayıt ettiremedim daha telefonumu, yakın zamanda istanbula akraba ziyareti yapacağım o ara @cupra ile şu imei işini halletmek isterim. bu arada pasaport kayıt isteyenler pasaporta ücretsiz ulaşamayacaksanız minimum 220 tl'ye patlayacaktır.
  • quote:

ben nubia z5s ile telefonda üst sınırımın 4.8"-5.0" olduğunu farkettim, iyiki daha büyük bir cihaz almamışım. açıkçası şuan bile biraz zorlanıyorum. öğrenciyim ve ankarada bulunduğum için kayıt ettiremedim daha telefonumu, yakın zamanda istanbula akraba ziyareti yapacağım o ara @cupra ile şu imei işini halletmek isterim. bu arada pasaport kayıt isteyenler pasaporta ücretsiz ulaşamayacaksanız minimum 220 tl'ye patlayacaktır.

bende cupra abimle hallettim. maalesef bu tür işlemler işlemciden işlemciye farklılık gösterdiği gibi aynı işlemciye sahip farklı telefonlarda da farklılıklar gösterebiliyor. pasaport bedeli işini göze alarak getirdim telefonu. S.Acar sürekli olarak "bu işlemciye işlem yapılabilir" diyordu. altyapıyı oluşturmuştu zaten. S.Acar'ın hazırlıkları ile cupra abimizin detaylara inmesi sonucu sorun çözüldü.

yeni getireceğim cihaz içinde aynı ücreti göze alıyorum. ama cihaz bulmak önemli şuan. henüz karar veremedim. oneplus one ilk tercihim ama bulmak zor şuan. z5s hakikaten kalıp olarak süper. performansta yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmetin -- 7 Mayıs 2014; 22:30:46 >

• satılık AKSESUAR. THL T100S , ZOPO C2/980 ve 950 , ZTE Z5S
    http://forum.donanimhaber.com/m_91565160/tm.htm

arkadaşlar kargo alıcıya ait olmak şartı ile;
    7 adet zte z5s nillkin marka jiletin = tanesi 15tl.
    2 adet thl t100s standlı kılıf kapak = tanesi 30tl. (kılıf kısmı yeşil, kapak kısmı siyah deri/süet)
    2 adet thl t100s arka kapak = tanesi 20tl. (yeşil)
    1 adet thl t100s ekran jiletini = 15tl.
    1 adet zopo zp950 ekran jiletini = 15tl.
    1 adet zopo zp950 kapaklı kılıf= 15tl. (arka kapak beyaz, ön kapak turuncu)
    1 adet zopo zp980/c2 batarya = 25tl. (2000mah)
    1 adet zopo zp980/c2 ekran jiletini = 15tl.
  • arkadaşım dokunmatik sorununu çözen dosyaya ait link çalışmıyor. zippshare'a yüklersen memnun olurum. şuan sorunum yok ama elimde bulunsun. telefon sattığım arkadaşlardan birine ihtiyaç olursa çözümü hızlı olmuş olur :))
  • z5s_touch_fix for miui z5s_touch_fix.zip
    zipshare bende problemli turbobit'e yükledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TabldotLife -- 8 Mayıs 2014; 16:50:23 >
  • çok teşekkür ederim.

S.acar'a da bilgi verelim. Ana sayfaya eklesin...
  • quote:

http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=8934933&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D14029%26typeid%3D14029

birde pan baidu da silence star ın profilinde color os buldum ama hiçir forumda yayınlanmamış daha, onuda indirim inceliycem bi, z5s içinse upload ederim buraya hepsini

cavit hocam, ne oldu son romlardan denediğin oldu mu cm11 mi silence star v5 mi? yoksa miui 4.4.25 mi? senin tercihin hangisi olurdu?

• quote:

quote:

http://bbs.anzhi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=8934933&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D14029%26typeid%3D14029

cavit hocam, ne oldu son romlardan denediğin oldu mu cm11 mi silence star v5 mi? yoksa miui 4.4.25 mi? senin tercihin hangisi olurdu?

cyan iyiydi ama telefonun tüm fonksiyonlarını kullanabilmek ve daha iyi şarj süresiolduğundan silence star 5 e döndüm. silence star gerçekten akıcı bir romyapmış, 4.4.2 romları aratmıyor bana

• quote:

cyan iyiydi ama telefonun tüm fonksiyonlarını kullanabilmek ve daha iyi şarj süresiolduğundan silence star 5 e döndüm. silence star gerçekten akıcı bir romyapmış, 4.4.2 romları aratmıyor bana

peki hocam, miui kullanabildinizmi peki? şuan bende miui yüklü yedekleme yapıp silence star'ı mı denesem bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.