Şimdi Ara

ZTE NUBIA Z5S MÜKEMMEL TELEFON | MSM8974 | Adreno 330 | 2GB RAM | 13 MP F2.2 | (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.064
Cevap
22
Favori
45.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14-06.13 [davidking] NX503A ~ UI2.0_H202 ROOT. turned INIT.D official 4.4.2

-1907fb- nickli Erdem arkadaşımızın hazırladığı paketi indirip twrp recoveryi kurun
    https://drive.google.com/?usp=folder&authuser=0#folders/0B-0z38I_H4CfWUxCaXhNSU5oSGs

aşağıdaki rar ların 7 sinide tek bir klasöre koyup part1 üzerine winrar ile gelerek buraya çıkar deyip 700 mb lık romun birleşmesini bekleyin.
    oluşan 700 mb lık zip dosyasını telefon ana dizinine atın ve twrp ile flashlayın

Davidking~NX503A~H202~0613.part6.rar
    Davidking~NX503A~H202~0613.part7.rar
    Davidking~NX503A~H202~0613.part5.rar
    Davidking~NX503A~H202~0613.part4.rar
    Davidking~NX503A~H202~0613.part3.rar
    Davidking~NX503A~H202~0613.part2.rar
    Davidking~NX503A~H202~0613.part1.rar

• Bu colorOS için gerekli recovery içinde bat dosyası olması gerekmiyor mu? img uzantılı görünüyor ne yapmak lazım? Bi yardım lütfen dostlar =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgazoz

Bu colorOS için gerekli recovery içinde bat dosyası olması gerekmiyor mu? img uzantılı görünüyor ne yapmak lazım? Bi yardım lütfen dostlar =)

Cwm dan rom flashlar gibi flashlayacaksınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağol dostum kafaya koydum şu colorOS u =)
  • Bu colorOS için verdiğiniz recovery i ingilizceye çevirecek birşey var mı? S.Acar'ın çince recovery için ingilizce yönlendirmesine bakıyorum 8 seçenek var ama bu recoveryde 7 seçenek var patlamayayım dedim
  • ColorOS için google play nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

ColorOS için google play nasıl yükleyebilirim?

GAPPS PAKETİ İNDİR 4.4.2 için onu flashla. neden bilmiyorum ama ben gapps paketinin içindekileriromu kurduktan sonra root özellikli bir file manager ile gerekli yerlere kopyalayıp yapıştırıyordum. herhalde flashlama sorun veriyordu tam hatırlayamıyorum. son verdiğim 4.4.2 yi niye kullanmıyorsun?
  • cavit kullanıcısına yanıt
    Dostum colorOS u kurmamla silmem bir oldu pek beğenmedim =) Tekrar MIUI roma döndüm. Aslında bu 4.4.2 yi yüklemeyi de düşündüm ama sen ekledikten sonra rom hakkında yorum yapan falan olmadı o yüzden beklemeye aldım. Eğer iyi diyorsan bu akşamda ona girişeyim =) Benim için önemli olan şarjın nasıl gittiği =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morgazoz -- 16 Haziran 2014; 20:17:21 >
  • quote:

Dostum colorOS u kurmamla silmem bir oldu pek beğenmedim =) Tekrar MIUI roma döndüm. Aslında bu 4.4.2 yi yüklemeyi de düşündüm ama sen ekledikten sonra rom hakkında yorum yapan falan olmadı o yüzden beklemeye aldım. Eğer iyi diyorsan bu akşamda ona girişeyim =) Benim için önemli olan şarjın nasıl gittiği =)

MIUI yanında Colos OS Turkcell'in arayüzü gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

O kadar abartma ColorOS'da süper bir arayüze sahip

• bencede colorOS cok guzel ama oppodaki halini gorunce bu telefonda cok eksik geldi. bu arada bu 4.4.2. icin twrp de birsey secmek gerekiyor mu yoksa gene secili mi oluyor? bilgi verebilecek var mi? patlamayayim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

quote:

ColorOS birçok konuda eksik MIUI'a göre. Ama global üreticilerin bütün arayüzlerinden güzel orası kesin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S.Acar

quote:

quote:

ColorOS birçok konuda eksik MIUI'a göre. Ama global üreticilerin bütün arayüzlerinden güzel orası kesin.

MIUI'da amaç kendi kendine yetebilen bir sistem yapmak o sebeple çoğu işlem için MIUI'ye program kurmak gerekmez ancak ColorOS'un böyle bir amacı yok

• peki cavit dostumuzun son yukledigi 4.4.2 icin yorumu olan var mi? :)

• Yaw hocam sen bari aydınlat biraz beni. Şarj için ne diyorsun bu 4.4.2 için?
  • quote:

Yaw hocam sen bari aydınlat biraz beni. Şarj için ne diyorsun bu 4.4.2 için?

çıktığından beri kullanıyorum, şarjı color os veya orjinali aratmıyor. fm radyo yok. parlaklıkta başlangıçta ufak bir sorun var fakat kullandıkça kendi kendine yok oldu. başkada bug a rastlamadım. gapps paketini cwmdan flashlayınca sorun oluyor, ben romu kurduktan sonra gapzz paketi içindekileri file manager ile ilgili yerlere kopyalayıp izinleri ayarlayıpta kullanıyorum. ne hikmetse bu şekilde sorun çıkmıyor
  • Yukledim bende ama gapps paketini flashladim hata vermedi bana kullaniyorum.. Simdilik bir sorun yok umarim multilanguage cabuk gelir :) cok sagol

• quote:

Yukledim bende ama gapps paketini flashladim hata vermedi bana kullaniyorum.. Simdilik bir sorun yok umarim multilanguage cabuk gelir :) cok sagol

Hangi gapps paketi?
    Linkini yollayabilirmisin buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: cavit

14-06.13 [davidking] NX503A ~ UI2.0_H202 ROOT. turned INIT.D official 4.4.2

-1907fb- nickli Erdem arkadaşımızın hazırladığı paketi indirip twrp recoveryi kurun
    https://drive.google.com/?usp=folder&authuser=0#folders/0B-0z38I_H4CfWUxCaXhNSU5oSGs

aşağıdaki rar ların 7 sinide tek bir klasöre koyup part1 üzerine winrar ile gelerek buraya çıkar deyip 700 mb lık romun birleşmesini bekleyin.
    oluşan 700 mb lık zip dosyasını telefon ana dizinine atın ve twrp ile flashlayın

Sıkıntı olmazsa Bu akşam kuruyorum hocam romu. Üstte bir mesajınızda gördüm de bu rom beta değil öyle değil mi Official full sürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

quote:

Orijinalden alıntı: cavit

14-06.13 [davidking] NX503A ~ UI2.0_H202 ROOT. turned INIT.D official 4.4.2

Sıkıntı olmazsa Bu akşam kuruyorum hocam romu. Üstte bir mesajınızda gördüm de bu rom beta değil öyle değil mi Official full sürüm

official beta

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.