Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Sergio ,rom geliştiren Sergio ise muhtemelen doğrudur.
    Ama tabi her kapatıp açmada giden imei mi ? Yazılımsal mi yaptı çok soru işareti var .
    Yine de bir adım olaraktan görmek güzel.
  • Dostlarım selamlar, bu cihazın 12/256 versiyonunu 17.500 tlye buldum ancak ellerinde kalmamış. 16/512 versiyonu 20.000 tlye satıyor. Nasıl fiyat sizce alınır mı?

Ikinci el için sarı siteye baktım ancak 22-25 arası saçma sapan rakamlar var. Oraya bakar sıfırı baya ucuz kalıyor. Makul fiyata ikinci el bulmak mümkün mü?

Bu fiyatlara daha iyi alternatif var mı? Bol bol Switch ve Windows emulasyon yapacağım, o yüzden snapdragon cihaz almak istiyorum. Ön kamera zayıf biliyorum ama hiç umrumda değil açıkçası :)

• ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Gel hocam 18 bine 1 aylık 12/256 vereyim.
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt

Siz olsanız 20 bine sıfır 16/512 varken, 18e ikinci el 12/256 alır mıydınız hocam   

Araştirmadan alma derim kamera yada ekran konusunda olumsuz yorumlar olumuş gibiydim..X100 x200 serilerine yönel derim

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Aslında baya baktım hocam, ön kamera ekran altı olduğu için kötüymüş ancak hiç umrumda değil. Şu an kullandığım iyi kameralı telefonda toplasan on tane selfiem yoktur.

Gözümü korkutan tek şey şu ekrandaki bulutlanma sorunu. Öyle bi cihaz denk gelirse sorun olur. O yüzden Facebook gruplarindan değil de kontrol ederek elden almak tercihim olur.

Bu fiyat aralığında snapdragon sd8 gen 2 veya gen 3 cihaz tavsiyeniz var mı? Bu cihaz olmazsa ikinci el s23 veya poco f6 pro düşünüyordum.

Söz konusu ekran yada kamera ile ilgili sorun kronik problem cihaz varsa ikinci el yada yd cihazlarina asla bulaşmazdim..16 serisi dahi sorunlarla gelmiş durum da yd alanlar da var 10/5 veya 6 dokunmadik sorun var diyor.Yazilimla düzeltilicek deniliyor şuan herkes bekleme de,Bana xiaomi deme ismine dahi tahammulum yok:)) Güzel cihax istiyorsan gen 2-3 bilmem ama vivo x100 bak derim.Hadi gen 3 takintin varsa honor magic 6 pro bak derimm.Yillardir iphone kullanirim şuan kullandiğim 14p yd kayitli,ve garanti fiyatlari kayit ücretleri ucunca bu cihaz sonrasi belki ama belki vivo yada honor serisine gecebilirim.Yada samsung S ultra serisine gecerim.Ama bu cihaz hakkin da bilgim yok,cünkü alici yok varsa da forumda bi kaç kişidir.Vivo x200 pro magic 7 pro-samsung s25u beklenebilir..En azindan kullanici var memnun olanlar var yorum var.Aldiğin cihaz olursa kayit olayini sor soruştur.Başin ağrimasin,Ayrica 1 ay önce abim ikinci el temiz 10 ay garantili 35k,37k bandinda 23u 512/12 aldi 10 numara cihaz onuda düşün ikinci el temiz bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 27 Ekim 2024; 13:29:14 >

• Bana göre köşeli yapısı ve donanım olarak güzel, bir çok video karşılaştırmalarında ana kamerası da iyi gözüküyor.

Kayıt probleminin tam olarak çözülememiş olmasından dolayı S24Fe modeline yönelmek daha mantıklı olur gibi gelmeye başladı.

Her sene yapılan Kasım ayı indirimlerinde fiyat ne olacak bakalım.

• zanpinoz kullanıcısına yanıt
    Hocam s24fe ile z60 ultra karşılaştırılamaz bile.
  • samsung s23 ultraya sahibim s25 ultra da baktım hemen hemen aynı tasarım fiyatta 80 binden aşağı olmaz biraz değişiklik olsun hep aynı markaya takıntılı kalmayıyım diye nubia z70 beklemeye karar verdim iyi fiyat olursa oyun oynanmam fotoğraf çekerim hafıza kartıda olursa güzel olur bakalım yazılım konusunda ilerleme kaydettiler gözle görülür bir aksaklık yabancı forumlarda görmedim tasarımını beğenenler çok var

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.