Hocam 16/512 olanının20.500'e aldım, fiyat bence çok uygun, ama kayıt çıkmayacaksa kargoya çıkmadan iptal ettirmem lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (13. sayfa)
-
-
iyi fiyata almışsınız.Valla hocam 8 aydır çıkmayan kayıt bundan sonra da zor çıkar ama almışsınız Agustos 2025'e kadar sorunsuz kullanırsınız. Baktınız çıkmıyor satarsınız.
12/256 olanı 17 bin küsürdü, daha f/p cihazdı bence.
Alın bakın en kısık ekran ışığında kumlanma ve bulutlanma yoksa güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 16 Eylül 2024; 10:23:25 > -
Satıcı arkadaştan paramı geri alamam (yani adamın suçu yok, adam haklı, ben dün gece ani bir kararla parayı göndermiş oldum), ama arkadaş da geri ödeme yapmasa bile alternatif olarak "22/256'sını göndereyim, aradaki fiyat farkını iade edeyim" dedi, kayıt çıkmayacaksa onu da ben istemedim, ya bekleyip yine olmuşken 16/512'sini istiycem el mecbur, ya da artık elinde olan modellerden kayıt olabilen başka bir model alıcam, şu an beklemedeyiz...
Keşke şu telefona kayıt çıkacağından emin olsaydım, hiç vazgeçmek zorunda kalmazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, aslında öyle, ama kayıt olmazsa da durduk yere tablet olmayan bir tablet sahibi olmuş olurum :)
Hocam en çok da sizin bu mesajınız üzerine vazgeçtim (paramı geri alabilerek değil tabi :) ), yani takip eden bilir elbette, size (ya da takip eden birilerine) önceden sorabilmiş olsaydım hiç bu maceraya girmemiş olurdum...
Yani hocam telefon çok güzel bir telefon sırf pil süresi için bile diğer bütün modellerin önünde ama maalesef ZTE ler kayıt konusunda biraz zayıf kalıyor. Zamanında brick olan Xiaomi Mi 8 telefonumu Türkiye'de hayata döndürebilen tek kişi olan Uygur bir abimiz var ona sordum (Çin'de bağlantıları var) o bile Çinliler uğraşmıyor kayıt çıkması çok zor dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
satıcı arkadaşa söyledim, iptal etti (ve elindeki bu fiyata sattığı stoklar da bitti), para kendisinde, şimdi benden yerine bir telefon siparişi bekliyor, ama diğer modellerden alasım yok... para orda bir nevi rehin kaldı yani...
aslında Red Magic 9'u da düşününce ikisinden biri için kayıt çıkar, diğeri de faydalanır diye düşünüyordum ama Çinliler de bıraktıysa o iş zor gerçekten :)
-
Arkadaşlar bu telefon bazı yerleri ingilizce herşeyi türkçe yapma şansımız yok mu acaba
Hayır yok. İngilizce kalan yerler çok kayda değer yerler değil normal kullanımda karşınıza ingilizce bir şey çıkmıyor.
-
Peki sizce s23 ultra mı z60 ultra mı arada kaldım
Kayıt olmama ihtimalini göze alarak mı hocam?
Red Magic 9 ile bu cihaz hemen hemen aynı. Birine çıkarsa her ikisine de imei olur. Birisi kamera odaklı diğeri oyun. Cihazın sağlam geliştiricisi olsa birbirlerine paralel yazılım port vs de çıkar.
Red magic 9 oyun oynayanlara özeldir.SD GEN 3'e baya baya overclock çeken(%15) "diablo" modu bile vardır. Redmagic 9 ile aralarında aşağı yukarı 10 bin lira olunca ben z60 tavsiye ettim.
-
Üstadım peki Redmagic 9 için sizce bir umut var mı, ona da yazılım sanki artık çıkmaz gibi?
Yani kayıt olmasada diyelim
Z60 ın işlemcisi bir nesil daha yeni ama s23 ultra daha kompakt bir cihaz. Ben s23 ultra derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir sorum daha olacak youtube d mesela Ay a zoom yapınca çok net görünüyor ben yakınlaştırınca bulanık bir ayarımı var acaba bunun
Dediğim gibi ikisi temelde aynı cihaz birine çıkarsa diğerine de aynı anda çıkar .
Bu telefon şu an çok mantıklı seviyelere geldi, tekrar almamak için kendimi zor tutuyorum, şu kayıt işinin güncel olarak konuşulduğı takip edebileceğimiz bir topic vb bilen var mı? (reddit olur, başka bir yer olur...)
arkadaşlar telefon bugün elime ulaştı yurtdışı kayıtsız 12/256 17500e aldım. sorun şu ki bu telde galeri uygulaması yok. baya hiç yok. play den indirilenler reklamlı. baya reklam izliyoruz fotolara bakmak için. google fotoğraflar kullanmıyorum çünkü alanım dolu olduğundan yenileri orda göstermiyor vs. çözümü nedir reklamsız sade xiaominin galeri uygulamasına benzeyen bi galeri öneriniz var mı apk falan? çünkü store dakiler reklamlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 23 Eylül 2024; 23:22:30 > -
play.google.comSimple Gallery Pro - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.simplemobiletools.gallery.pro
Bu uygulama 2 TL idi ben aldığımda ama gayet iş görüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X