< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (12. sayfa)
-
-
Merhabalar. Düşük ekran aydınlatmasında pixellenme sorunu devam ediyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu donanımsal bir sıkıntı bunun için güncelleme beklemeyin. Bu sıkıntı olmayan paneller de varmış alırken deneyerek almak lazım.
Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Peki alırken ekran aydınlatmasını kısıp bakınca, ekran sorunluysa, her zaman tespit edilebiliyor mu, yoksa bazen mi oluyor? Bir de sanırım Turkcell Mağazaları haricinde satılmıyor değil mi?
Bunun BOE ile alakası yok hocam. Dünyanın en iyi panel üreticilerinden biri olan Samsung’un telefonu s24U’da da aynı sorun var.
https://forum.donanimhaber.com/samsung-s24-serisi-ekran-sorunlari--157931159
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Samsung'un panellerini de beğenmiyorum ben açıkçası. Şuan kullandığım monitör de Samsung ama kronik sorunları var. Black smearing, ghosting vs. sorunlar en çok Samsung panellerde oluyor. Xiaomi'nin orta seviyeden amiral gemisi modellerine kadar bir çok modelinde hiç bu tür sorunlarla karşılaşmadım açıkçası. 13 serilerinde TCL ile ondan önce de sanırım Sharp ile çalışıyorlardı ve hiç bu tür amoled yan etkileriyle karşılaşmadım. Yeni nesil Amoled ekranlarda bu tip sorunlar olmuyor artık. Samsung S24U'da böyle bir panel kullanıyorsa yerin dibine geçsinler ne diyim :)
-
Hocam bu sorun ekran ışığını kıstığınız zaman varsa hep var ve geçmiyor. Ekranda renkli veya beyaz bir görüntü varsa belli olmuyor. Siyahtan griye geçen tonlar veya siyah arka planda farklı renk geçişleri olan yerlerde kendini belli ediyor. Sanki 144p video izlermiş gibi görüntüde bozulmalar oluşuyor.
Bu mesela Reddit de açtığım konuydu. Fotoğrafın üst tarafında göreceğiniz gibi gri görünen yerle siyah olan fotoğrafın üst kısmı arasında kaymalar var.
redditFrom the RedMagic community on Reddit: Nubia Z60 Ultra Screen Color Banding Issuehttps://www.reddit.com/r/RedMagic/comments/1dcvn7i/nubia_z60_ultra_screen_color_banding_issue
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 10 Eylül 2024; 23:46:2 >
-
Çok faydalı oldu, çok teşekkür ederim. Şirketten Çin'e giden ekiplere X100 ultra sipariş verdim 2 kere. 2sinde de toplantılardan, işten güçten bakmaya vakitleri olmamış. Oppo Find X7 Ultra 2. Seçenekti. Alışverişe vakit olmayınca o da olmadı. Bu telefon da, kamerası kağıt üzerinde saydığım 2 model kadar iyi olmasa da, gayet iyi görünüyor. Oğlum da "Baba maceraya gerek yok. S23 Ultra 12/512 al geç" diyor. Kamera ve stabilite önemli benim için... Çok kararsız kaldım. 😁
Ekleme : Bu cihaz sadece Turkcell Mağazalarında satılıyor değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muRTah -- 10 Eylül 2024; 21:0:30 >
Evet hocam yalnızca Turkcell mağazaları ve Pasajda varmış TR garantili olarak. Ama 53 bine alacak olsam Honor tercih ederdim. İşlemcinin Snapdragon olmasına gerek yok derseniz de Vivo X100 Pro gelmiş 54.500 e ona yönelirdim. Ben yurtdışı çok uyguna aldığım için tercih ettim açıkçası.
mediamarktVIVO X100 Pro 16/512GB Akıllı Telefon Asteroit Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_vivo-x100-pro-16512gb-asteoroid-black-1238529.html?utm_source=gelirortaklari&utm_medium=affiliate&utm_campaign=epey&pfx=10244fb87eef5d4b07bf0066adeab4&utm_term=10244fb87eef5d4b07bf0066adeab4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar hocam, global romda son sürüm ne acaba? Veya son güncelleme ne geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
14.0.14 hocam
kayıt cıktı mı bu modele
-
Sadece buna değil yeni nesil nubia 'ların hiçbirine çıkmıyor.
Yanlız varya 12-256 baz modeli bazı yurtdışı satıcılarda 17500'e kadar gerilemiş, kamera odakli cihaz arasam kaçırmazdım bedava resmen .
430 yeşil paraya aldım 12 256 modeli fiyattan dolayı kayıt çok dert değil.
-
Hayırlı olsun hocam bende aynı paraya aldım ama önceki mesajlarda belirttiğim ekran sorunu sizde de var mı?
Hayırlı olsun, karanlık moda alıp ekran ışığını sonuna kadar kısın bakalım kumlanma veya siyah alanlarda bulutlanma olacak mı
-
Bugün ben de ani bir kararla 16/512 olanını almış bulundum (kayıtdışı), bu kayıt çıkmaması hadisesi aşılamayacak bir nedenden mi kaynaklanıyor, toplam 1 yıl kadar vakit var, o zamana inşallah çıkar diye ümit ederek aldım ama hata mı yaptım? (Eğer öyle bir ihtimal varsa yarına kadar kargo çıkarılmadan belki değiştirebilirim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkodd -- 16 Eylül 2024; 0:59:13 >
Cihazlar çıkalı 8 ay oldu . Bu zamana kadar çıkmadığına göre bundan sonra da çıkmaz . Çok umutluydum ama olmadı maalesef.
Ben red magic 9 kullanıyorum tetik tuşları ve fan hariç aynı cihazlar. Piyasada alternatifsiz olunca sattığım halde dönüp dolaşıp yine red magic 9 aldım :).
Aslında rog phone 8 alacaktım ama onda bırak imei atmayı root dahi olmuyor ve birçok klasöre erişemiyorsun Asus ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
Hasılı kayıt öncelikli mesele ise iptal edin derim.
Birde kaça aldınız 12/256 modeli 17.500 'den satıldı geçen hafta, tabi yurtdışı.
Seneye telefonu tablet olarak kullanmak istemiyorsanız iade edin hocam :) Ben Xda ve telegramdan takip ediyorum ama artık umut kalmadı kayıt için. 16 ay kullanabiliyorum diye Mayıs ayında aldım nasıl olsa çıkar diye ama artık ilgilenen adamlar da saldı. Çok yaygın bir model değil ve IMEI değiştirme işi sadece bize lazım olduğu için yabancılar da çok zorlamıyor. ChimeraTool isimli sitede imei repair gelmiş ama o da sadece telefonun silinen imei sini geri yüklüyor değiştirme yapılamıyor.
Eğer uygun bir fiyata aldıysanız kaydı bence önemsemeyin. 8gen3 başka bir cihaz alamazsınız bu fiyata.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X