Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben nubia z 60 maalesef harici oyun için kullanır oldum malum kayıt süreci bitti :( fakat kullandığı launcher ne ise çok beğeniyorum bu hangisi ise diğer telefonumda da kullanmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ishan kullanıcısına yanıt
    Kendilerine ait bir launcher var hocam başka telefona port etmeleri lazım kullanabilmeniz için o da pek mümkün gözükmüyor. Çoğunluk sevmiyor arayüzü siz beğenmişsiniz ilginç 😄

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Red magic 9 kullanıyordum bu ekran yanma muahbbeti yabancı forumlarda da ayyuka çıkınca üstüne biraz da kar ederek sattım. İkisi de güzel cihaz ama deli gibi ısınması bir yana ısıya bağlı olarak heran amoled yanığı oluşabilir.Umarım sonraki serilerde daha düzgün ekranlı ve biraz daha iyi ekran altı kamerayla çıkar.Hoş tabi dolar daha da fırlayıp uçmazsa yoksa zor alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 22 Ağustos 2024; 11:14:13 >
  • Belo Betty kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun oynarken mi ısınıyordu yoksa normal kullanımdamı redmagıc serisinin soğutma sistemi çok güçlüdür.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Normal kullanıcı için çok güçlü olabilir ama Emülatörler işin içine girince soğutması yetersiz kalıyor.

• Arkadaşlar "emülatör"le kaynaması gayet normal.Lütfen önce emülatörlerin çalışma mantığına bir göz gezdirin .Hep diyorum vantilatörden klima etkisi beklemek mantıksızlıktır.Üzerindeki fan vantilatördür. Sıcak havada bir odada klima yoksa vantilatöre sarılırız.

Bana sadece tek bir örnek gösterin 4nm döküm ısınmayan performans işlemcisi gidip onu alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 2 Eylül 2024; 20:38:8 >
  • Ekran sanki sarımsı geliyor bana ya. Ekran renk ayarları ile bir şeyler deniyorum ama tam tatmin olamadım. Başka ekranı sarımsı olan var mı?

• nexium14 N kullanıcısına yanıt
    Ben bu şekilde kullanıyorum hafif mavi tarafa dönük olunca beyazlar daha düzgün gözüküyor. Ama tabi aynı marka bile olsa her telefonun paneli farklı olabiliyor. Kendinizce deneyebilirsiniz burdan.

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐

• Gayıt ediliyormu bu cihaz arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

Evet ben de buna yakın bir ayar kullanıyorum zaten. Ama normal renk gamutu neden sarıya kayık yapmışlar anlamadım. Kendimiz ayarlayacağız artık. Cevap için teşekkürler

• glumerna G kullanıcısına yanıt
    Edilmiyor gardaş edilecek gibi de durmuyor. Riski göze aldık almış bulunduk bekliyoruz.

Güzel cihaz kaça satılıyor keşke kayıt olsada alternatif olur samsunga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Türkiye garantilisi 53 bin olması lazım. Kayıtsız da 23-25 bin arasındaydı en son.

• Arkadaşlar selam Z60 Ultra sim1 imei doldu. Sim2 ye takdim fakat hat gelmedi.ama operatör ismi yazıyordu.teli kapanmadan imei kapanan sim1 entakdim şebeke geldi. Şebeke gelince sim2 ye taktım. Sim iki şebeke aktif oldu. Fakat. Telefonuma her kapadigimda yada yeniden başlattığımda şebeke gidiyor. Aynı işlemi tekrarlamak zorunda kalıyorum. Sorun ne olabilir.

• baserkazan kullanıcısına yanıt

Maalesef Nubia'larda bu sorun var. Kapanan imei boş hat takın, her kapatıp açmada böyle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Şebeke aldıktan sonra sim ayarlardan kapanan imei takılan sim kartı kapatabilirsiniz.

Red Magic'de de böyle

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Çok Teşekkür ederim. Aslında aradığım yanıt buydu. Benim telde sorun var zannettim. Artık böyle kullanacağım.

• baserkazan kullanıcısına yanıt

Rica ederim.Aslında facebook gruplarının birinde çözdüğünü söyleyen varda gerek yok para vermeye.Boş hat takın gitsin⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ 

• Merhabalar, bugün z60 ultra siparişi verdim. Telefondan genel olarak memnun musunuz?

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Performans ve pil süresi olarak çok memnunum. Kamera'dan çok anlamam ama bence gayet iyi. Ekran harici çok iyi bir telefon bence.

Ekran çok mu kötü peki? Öncesinde mi 13, oneplus 9, nothing phone 1 kullandım. Çok fark olur mu bu telefonların ekranıyla?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.