Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bende ki Nubia Z60 Ultra yı sattım. 1 haftadır Honor Magic 6 Pro kullanıyorum. Bütün bir samimiyetim ile söylüyorum her yönden Nubia Z60 Ultra ya fark atar(Batarya hariç)

İmkanı yok yüzüne bakan dahi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdmTrz E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Honor zaten her yönüyle bundan daha üstün bir telefon. Bunu öne çıkaran bataryası ve çentiksiz ekranı. Kaldı ki ekranı da hiç kaliteli değil 6 7 senelik Amoledler gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

Güzel insan,

Ekranı da kötü (ben karanlık modda kullanıyorum bütün telefonlarımı) karanlık modda ekranın kötü seviyesi daha çok belli oluyor.

Ekran altı kamera zaten leş. Bir de 5. Seviye ekran altı kamera kullanmışlar.

Öncesinde defalarca konuştuk 40k-45k bandında gelseydi satardı.

Vatanda bir ara Honor Magic 6 Pro 49k ya satıldı. Hadi bunu geçtim 32K ya Honor 200 Pro var. Kamerası ve bataryasını çok met ediyorlar.

Demem o ki Nubia Z60 Ultra nın fiyatına gelene kadar bir dünya telefon var.

• ErdmTrz E kullanıcısına yanıt
    Kamera beni çok ilgilendirmiyor açıkçası kaldı ki modlu GCam kullanıyorum oldukça yeterli bana göre. Ekranı gerçekten kötü ama. Xiaomi 13T Prodan buna geçip seviye düşürmüş hissetmiştim kendimi. Eski tip amoled ekranlardaki sorunlar var bunda. Karanlık modda siyah bozulmaları, ghosting, burn-in gibi sıkıntılar var. Benim tercih sebebim bataryası ve köşeli yapısı olmasının yanında diğer 8 gen 3 kullanan cihazlara göre ısınsa dahi performans düşürmemesi yani throttlinge geç girmesiydi. Oyun için kullandığım için beni bu özellikleri tatmin ediyor. Umarım ilerki modellerde şu kullandıkları ekranı değişirler de Samsung ya da Sharp panel kullanırlar.

Arka kamera bence fazlasıyla iyi Nubia Z60 Ultra nın kaldı ki 4K 120 fps video çekebilen başka telefon var mı bilmiyorum. 3 kamerada da ois olması mükemmel.

Benim derdim ön kamera ile idi oda gcam ile düzeliyorsa mükemmel.

8 Gen 3 olup bundan daha uyguna (Yurt dışı cihazlar için söylüyorum bunu) kaliteli cihaz yok o konuda hem fikiriz.

• Satışta.

• Merhaba bu telefonu almayı düşünüyorum artıları eksileri nelerdir kayıt işlemi çıkar mı sizce

• Resahat kullanıcısına yanıt

Cihaz garantili hangi kayittan bahsediyorsun:) ayrica magic 6 pro yada x100 pro al gec

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Yurt dışı alicam çünkü ikincisi neden bu değilde magic yada x100 söyler misin

Kamera yönünden ekran yönünden özelik yönünden daha iyi yurtdişi alirsan kayit vs bilgim yok riske girmeye değmez yinede sen bilirsin

Kayıt çıkmadı ve çıkacak gibi de durmuyor. En fazla kayıt uzatma yapılabilir. Almayı düşünüyorsanız da ekran dışında benim eksi sayabileceğim bir özelliği yok.

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    İyide ben magic te alsam yurt dışı alicam onda da kayıt yok

Ekran derken hangi anlamda o kadar kötü mü ekranı anlamadım

Ekranın tek artısı kamera çentiği bulunmaması ama bunun yanında max parlaklık değeri amiral gemisi telefonlar düzeyinde değil ve eski tip amoled ekranlarda gibi sorunları var yukarıda belirttiğim gibi.

Bu ekran bize ne gibi sorunlar çıkarabilir peki örnek olarak
    Ben yurt dışı ikinci el uygun fiyatlı buldum ve araştırmalarima göre her yönden iyi dediğiniz gibi sadece ekran kısmında biraz sıkıntılı ama oda ne kadar etkileyebilir bunu öğrenmek istiyorum kullanıcı deneyimi olanlardan

Hocam yukarda da yazdım olabilecek sıkıntıları işte. Karanlık modda kullanırken düşük parlaklıkta siyah bozulmaları, ghosting, burn-in gibi sıkıntıları var. Ama bu telefonda ekran işi şans işi biraz bu sorunları yaşamayan çok kaliteli olduğunu söyleyenleri de gördüm. Görüp alma imkanınız varsa siyah ve gri tonları olan bir fotoğrafı düşük parlaklıkta açın siyahlarda bozulma varsa almayın

• Anladım hocam teşekkür ederim buna dikkat edicem

Vallahi hocam bildiğim kadarıyla red magic 9 ile aynı ekran altı kamera ve amoled kullandılar.

7. Aya giriyorum rm9 ile.

Bu süreçte switch ve PlayStation 2 emülatörleri ile aletin adeta canına okudum. Ekran yanığı bende olmadıysa "insan gibi" kullananlarda olmaz diye düşünüyorum.

Aldığım hiç bir telefonda gerçi sonuna kadar ışık açmadım belki bunun etkisi vardır .

Siyah bozulmaları da ha keza. Cihazınızı ehli bir telefoncuya gösterip yeniden yazılım yüklerseniz belki faydası olur.

Bildiğim kadarıyla E3 amoled ve sonrasında ekran yanığı her cihazda minimuma indirilmişti

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de emulatörleri kullanıyorum ama ekran yanığı hareketli görüntüden ziyade sabit görüntülerin uzun süre ekranda kalması durumunda ortaya çıkıyor. Bende hiç uzun süre ekranda bi görüntü sabit kalmadı Ama alt tarafta hafif bir iz gözüküyor şuan. Bu yazılımla düzelecek bir durum değil bazı modellere dandik panel denk geliyor işte bu TV ve monitörlerde de var. Siz şanslısınız ki düzgün panel gelmiş. Ama BOE marka panellerden bundan sonra uzak duracağım garanti. PC ye MSI monitör alacaktım BOE panel görünce koşarak uzaklaştım 😄

Sharp LG ve TLC nin dahi yeni panellerinde bu tip sorunlar kalmadı gibi.

• 1 soru da benden gelsin.. launcher ne kullanıyor bulamadım.. diğer telefonuma kurmak istiyorum launcheri.. markette bulabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishan -- 15 Ağustos 2024; 18:14:9 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.