Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
347
Cevap
16
Favori
17.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Yok hocam

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Hocam bir arka sayfada yazdım ekranın problemlerini bakabilirsin. Düşük parlaklıkta aşağıdaki konulardaki gibi grain oluyor ekranda.

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐
    ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐reddit
    From the RedMagic community on Reddit: Red Magic 9 Pro global display problem
    https://www.reddit.com/r/RedMagic/comments/1bvjrr7/red_magic_9_pro_global_display_problem/#lightbox

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐reddit
    From the RedMagic community on Reddit: Issue screen Red Magic 9 pro (red tint with noise)
    https://www.reddit.com/r/RedMagic/comments/1cker67/issue_screen_red_magic_9_pro_red_tint_with_noise

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

İyi fiyat veren olunca red Magic 9 satıp yeniden aldım bunda da yok neyse ki.

Kesinlikle bir serisi hatalı z60 ve Red Magic 9'un onu tespit etmek lazım.

Nubia iletişime geçip cihazı geri çağırmış, yenisini vermişler o sorunsuzmuş.

Cihaz alırken ışığı sıfıra kadar indirip bakmak lazım .

Bu sorun yoksa ekran şahane, kullandığım amoled ekranlar arasında en doygun renk veren bu cihaz oldu ,zaten bu kadar memnun olmasam sattıktan sonra geri almazdım ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 6 Eylül 2024; 9:32:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Sizin şansınıza işte iyi panel denk gelmiş demek ki. Yurtdışı cihaz almayı bu yüzden istemiyordum iade şansın yok diye ama 8 gen 3 lü telefonlar da 50k dan başlıyorken o riski aldık ve patladık 😄 Bundan sonraki telefonum amiral gemisi olmayacak ama 100k ya masaüstü kurduğum için telefondan oyun oynamayı düşünmüyorum artık. Ekranı güzel pil ömrü iyi bi model alır geçerim.

Kimden almıştınız acaba ? sd gen 3'lü cihazlar hakikaten çok pahalı. Büyük geçmiş olsun .Aslında çıkma orjinal ekranlar red magic facebook grubuna düşüyor.Recep var Nubialara yedek parça temin eden.Bir konuşun belki elinde vardır orjinal.

anladım hocam bende yurtdışı olarak aldım pazartesi elime geçecek. Bayağı iyi bir fiyata aldığım için ekranda sorun olsa bile kullanırım büyük ihtimalle ama şansımıza sorun çıkmaz umarım. Bu sorunu ben nothing phone 1 de de yaşamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnifeRex -- 6 Eylül 2024; 12:54:11 >
  • Arkadaşlar elinde fazladan kılıf olup satmak isteyen var mı? Aliexpress'ten alacağım ama gelene kadar kılıfsız kullanmak istemiyorum.

En geç 10 güne geliyor hocam zaten. Kutulu aldıysanız içinden köşeleri ve arkayı koruyan cam bir kılıf çıkıyor 10 gün idare eder. Bende var bir kılıf ama kalın ve aluminyum olduğu için cihazın antenlerini engelliyordu gps sapıtıyordu onu taktığımda ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ 

Bu hocam :)

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐nubiamart
    Aluminum Alloy Heat Dissipation Cover Case For Nubia Z60 Ultra
    https://www.nubiamart.com/aluminum-alloy-heat-dissipation-cover-case-for-nubia-z60-ultra.html
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Şirinevlerde Şükür İletişim diye bir yerden aldım 20 senedir aynı yerde olan bi telefoncu ama onların da yapabileceği bişey yok garantili cihaz değil ben bu durumu fark edene kadar 1 aydan fazla geçti zaten geri almazlardı götürsem de :)

Çok karanlık olmadıkça rahatsız etmiyor o ekrandaki siyah bozulmaları zaten. Normal kullanımda ekranda bir sorun yok. Seneye Ağustos'a kadar imei atma olayı gelene kadar kullanırım. Gelmezse de tablet gibi durur bir kenarda orta halli bir telefon alır geçerim ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ 

Hocam bu da çok ağırlaştırır telefonu

Benim cihaz bugün geldi ama karanlık temada ön kamera bayağı belli oluyor kullanırken normali budur diye düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Ön kamera ekrana dokununca böyle üstünde yeşil çizgiler var gibi gözüküyor.

Evet çok ağır tuğla gibi oluyordu iyice duruyor şimdi bir kenarda :)

Hocam o çizgilerin ekran altı kameradan dolayı görünmesi normal. Özellikle kamera çevresinde gri tonlar varsa daha da belirgin oluyor. Bunu azaltmak için ekranın üst bölgesini siyah olarak kullanmak lazım. Ekran ayarlarından Top Area Settings'e gelin Hide Statusbar olan seçeneği kullanın. Tam ekran kullanmak istediğiniz uygulamaları da video uygulamaları gibi vs. aşağıdaki custom apps kısmından tek tek notchless display seçmeniz lazım. Ben bu şekilde çok çok az görüyorum ekran altı kameranın o çizgilerini.

Ön kamerayı da açtığınız zaman çok belirgin oluyor ama mümkün oldukça kullanmıyorum zaten çok kötü :)

Ayarı bulamadım hocam Türkçe kullanıyorum cihazı

• TR Garantili mi aldınız pardon :) Bizimki de Türkçe ama bazı kısımları böyle ingilizce kaldı. Türkçeye nasıl çevirdiler bilmiyorum ama üst bölge ayarları olarak çevriliyor. Tek tek bakın çentik ayarları gibi bişey de olabilir.

Yok hocam garantili değil ama global olduğu için sanırım %90'ı falan türkçe.

O zaman dediğim yerde işte ayarlardan ekrana girin aşağıda top area settings den dediklerimi yapın.

Buldum hocam sağolun ama bir sorun farkettim. Özellikle video izlerken karanlık ve gri sahnelerde bir bulutlaşma oluyor ekranda. Bir de yt music de oldu bu sorun ekranın alt kısmında renk değişimleri bir garip oluyor. Siz de yazmışsınız önceki mesajlarda sanırım.

Evet bahsettiğim sıkıntı o. Ekran parlaklığı düşükteyse siyah arka planı olan yerlerde o bozulmalar oluyor size de kötü panel denk geldi :/

Film falan izlerken sıkıntı verecek gibi ama bakalım.

Ben telefonu satıp Honor Magic 6 Pro ya geçtim. Bende bir tane var neredeyse hiç kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.