Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hyper Os Gallery portunu buradan indirebilirsiniz. Ben diğer Galerileri de inceledim ama çok dandik duruyorlar arkadaşın paylaştığı simple olan gibi. Bu portta yapay zeka özellikleri de çalışıyor.

www.linux-apps.com
    HyperOs Apps port [for non root]
    https://www.linux-apps.com/p/2125783

• barkodd B kullanıcısına yanıt
    En aktif grup burası hocam. Hep birlikte baskı yaparsak belki tekrar kayıt için uğraşmaya başlarlar :) Igor diye bi eleman var en bilgili olan o.

telegram
    Nubia Z60 Ultra
    https://t.me/nubiaz60ultra

• @OzanSRC @KnifeRex

eyv beyler bunları bi deniyim. şu basit galeri pronun apksını bi yüklerim beğenirsem alırım parasını verip olmadı.

@3dboy hocam dm bakamıyorum malesef sms onayı olmadığı için. burdan yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 24 Eylül 2024; 22:50:26 >
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

İgor abiyi nerde bulabiliriz, iyice yerli dizi giriş sahnesinde mahallenin kenar köşelerinde dizinin esas oğlanını arayan yan rol tiplemelerine döndük :)

• arkadaşlar galeriyi halletik bir sorunum daha var

whatsappta en son mesajlar mayısta kalmış. daha yenileri yok. google depolama alanım doluydu o yüzden mi yedeklemedi sizce? yani wp google hafızasını mı kullanıyo yedeklerken. şimdi ben mayıstan günümüze kadarki konuşmalarımı nasıl getirirm.? eski telefon da hala bende

• İlginç bir şekilde Sim 1 in süresi bitmesine rağmen Sim 2 ye takıp tekrar Sim 1 e tekrar taktım ve şuan Sim 1 den şebeke alıyor. Sim 2 de Şebeke almadı kesinlikle.
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginç bir şekilde benim Sim 2 kesinlikle şebeke almıyor. Sim 1'in süresi dolduğu halde şuan Sim 1'e takılı kullanıyorum. Bazen arayanlar ulaşamadığını söylüyor ama Sim 2 ne yaptıysam şebeke almadı nedir bu 😄

Maalesef ZTE ve Redmi birkaç modelde var bu sorun.

Süresi dolan sim 1'e boş hat takın , ayarlardan çift simi aktif edin , sim2 aktif şekilde çalışacaktır eğer herhangi bir donanımsal sorun yoksa.

BTK yılın ikinci yarısından itibaren birşeyler deniyor

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi denedim Sim 2 yine gelmedi. Süresi bitmiş Sim 1 den nasıl şebeke veriyorlar anlamadım 😄
    Çok kurcalamayın hocam
  • KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Kurcalamıyorum zaten de bakalım ne zaman patlatacaklar 😄 bir yandan da TR garantili telefon bakıyorum bir daha girmeyeceğim yurtdışı telefon işine.
  • imei repair olayı gelse ilk denemek istediğim cihaz. gelince uyandırın lütfen =)

• PowerNowa kullanıcısına yanıt

Boşuna beklemeyin hocam gelmesinin imkansız olduğunu söyledi geliştiriciler. Ben umudumu kaybettim nasıl elden çıkarırım diye düşünüyorum şimdi :/

hadi ya çokta güzel cihazdı donamım olarak. belki yeni yılda imeiler 8 ay açık diye satarsınız umarım

• Kayıt olayı olmayacak gibi duruyor
    Bir mucize gerçekleşmezse OLMAYACAK!
    Telegram grubunda varsanız bir arkadaş mümkün yazmış ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Uğraşan eden de yok hocam. En çok uğraşan çocuk mümkün değil dedi. Gördüm ben de o yazan Sergio'yu pm attım bakalım kimsenin yapamadığı şeyi yapabiliyorlar mı yoksa kolpa mı :)

• Evet hocam sordum onun yaptığı orijinal imei silinirse geri getirmek. Bunu bir kaç ay önce ChimeraTool'a eklemişlerdi zaten bize lazım olan bu değil maalesef :/

• Evet arkadaşlar bu eleman imei değiştirebildiğini söylüyor. 30 Euro istiyor bu işlem için. Süresi dolan denemek isteyen varsa buyursun.

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.