Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel insan,

Lamborghini dizaynı güzel duruyor. Benim istediğim telefonu ince tutacak sağlam olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdmTrz E kullanıcısına yanıt
    Böyle karbon fiber görünümlü modeller de var ama fiyat biraz yüksek.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
    519,07TL 36%OFF | For Nubia Z60 Ultra Carbon Fiber Fiber Case Aramid Fiber Cover for Nubia Z60 Ultra Phone Protective Case Ultra-Thin Phone Case
    https://www.aliexpress.com/item/1005006395052107.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60644576443&aff_fcid=24d83c823ff94dd989e31d9f4cac1656-1717588576093-07855-_Evj1unV&tt=MG&aff_fsk=_Evj1unV&aff_platform=default&sk=_Evj1unV&aff_trace_key=24d83c823ff94dd989e31d9f4cac1656-1717588576093-07855-_Evj1unV&shareId=60644576443&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=7a432564131c4e419be479b231d001eb&afSmartRedirect=y

Gerisine artık Aliexpressten kendi zevkine göre bakabilirsin hocam yüzlerce çeşit var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• OzanSRC kullanıcısına yanıt

Üsttekinde taşıma ücreti yokmuş. Alttakinin de telefonun gümüş renkse beyaz olanını tercih edebilirsin iki model de güzel duruyor ben olsam alırdım ikisini de.

Benim telefonun rengi klasik siyah. 262 TL ye üstteki seçeneğin siyah renkli olanını aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmTrz -- 5 Haziran 2024; 21:19:8 >
  • Arkadaşlar merhaba. Cihazın Türkiye pazarına giriş tarihi ve fiyat bilgisi ile ilgili bir gelişme var mı? ZTE Nubia Z60 Ultra ve Vivo X100 Ultra arasında kalmıştım. Şimdi seçeneklere bir de Oppo Find x7 ultra eklendi. Vivo ve Opponun bu modelleri sadece Çinde satışta imiş. Bir taraftan şeytan diyor 2si de iyi telefon. Getirt birini Çinden... Bir taraftan ben diyorum "Hazır yakında ülkemize de geliyor. Avrupaya gitmişken al gel Z60ı"... Çok arada kaldım. (Hangisini alırsam alayım, pasaport kaydı yaptıracağım. 4-5 yılda 1 kez telefon değiştiriyorum. Ülkemizde satılan amiral gemisi modellerden birini de alsam, aynı parayı vereceğim sonuçta.)

• Redmi Magic 9 Pro 43 Binden satışa çıkmış. Zte nubia z60u ile dolar fiyatları aynı olduğunu düşünürsek z60 u da 45k seviyelerinde çıkacaktır.

https://m.n11.com/urun/redmagic-9-pro-12-gb-256-gb-redmagic-turkiye-garantili-52334116?magaza=mieko

• 16/512si biraz daha pahalı olacaktır.

• Arkadaşlar düşük parlaklıkta ekran renginin bir garip olma sorununu çözebilen var mı ?

• shunter kullanıcısına yanıt
    Maalesef çözümü yok bi tık dandik bir amoled panel kullanmışlar. Yeni nesil amoled panellerde bu tip sorunlar olmuyor.

• Bir iki gündür 5 6 saat ekran süresi vermeye başladı telefon anlamadım ne oldu acaba. Sıcaklardan desem genelde klimalı ortamdayım ısınmak da ısınmıyor ama çözemedim 🤦🏻‍♂️

telefon hiç çekmeyen bir yere geçtiysen 3 saate bile düşebilir :)

Üstadım bunu önceden de konuştuk telefon hat çekmeye çalışırken fazlasıyla güç sarf ediyor. Bütün bu durumlar Gsm operatörü değiştirmen gerektiğini gösteriyor

Ben hala ortalama 11 saat ekran süresi alıyorum. Bazen 13 saat olduğu oluyor.

Güncel durum ;

Telefon 25 saat tir açık.7 saat ekran süresi almışım. Halen daha %45 şarjım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmTrz -- 15 Haziran 2024; 8:33:38 >
    Ben de ona bağlayacaktım ama farklı bir yere gitmedim aynı yerlerdeydim. Dün daha normaldi mesela İstanbul nüfusu biraz azaldı baz istasyonu yoğunluğu düştü ondan normale bindi diye düşünüyorum 😁

• shunter kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Chimera bl kilidi açmak ücretli miydi? 😄 Sizde ücretli hesap var heralde ordan açtınız

• aliexptesten aldgm 100w gan şarj aleti ile 50dk da fulledi cihazı

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐BAŞKA YOLLARyoutube
    i tested chinese 100w gan charger . its fulled in 50 min.
    https://www.youtube.com/watch?v=kKcI-w7rsYY&t=2s
  • Arkadaşlar yeni güncelleme gelmiş bilginize.

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐

Evet tek belirgin fark şarj ayırma logosu geldi kontrol paneline. Biraz daha stabil gibi oldu cihaz da öyle hissettim sanki.

• Aşağıdaki telegram grubunu takip edebilirsiniz. Igor diye bir eleman imei repair için uğraşıyor.

telegram
    Nubia Z60 Ultra
    https://t.me/nubiaz60ultra

Aynen üstadım ben fazla bir şey fark etmedim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.