Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğimiz kronik bir sorunu yok cihazın. Sadece ekranda düşük parlaklıkta siyahlarda bozulmalar oluyor, ekran altı kamera da bazen siyah dışındaki renklerde çok belirgin oluyor bunlar da normalmiş. Ama böyle olmayan az sayıda telefon da var şansınıza kalmış.

Şuan için kayıt yapılmayan bir telefonu ikinci el almak benim için mantıklı bir hareket değil açıkçası. 1 aylık deniyor ama daha fazla kullanılmış olabilir 1 hafta bile çok önemli. Ben bir telefoncuda 1 günlük diye almaya niyetlendiğim telefonun 1 aylık olduğunu öğrendim mesela. İkinci eliyle sıfırı arasında da uçurum yok 24 bine sıfırı mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.teknoburada.net/redmagic-9-pro-turkiye-pazarina-geliyor-iste-fiyat/

Bu 43 bin lira ise bizim telefon 35 bin lira civarı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

Beklediğimden çok daha pahalıya çıkmış .

Ben 35 bin TL civarı bekliyordum ki bu baz donanım modeli.

Şimdi bu fiyatı gören yurtdışı satıcıları da zam yapacak.

Z60 da 38 bin TL olur

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Vatan teknosa gibi yerlere ne zaman gelir acaba birde nubia z 60 ultra ne kadar olur acaba fiyat tahmininiz var mı resmi olarak red magic 9 pro dan pahalı olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 31 Mayıs 2024; 21:23:31 >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Valla onu bilmiyorum hocam ,ben Şubatta malûm gruplardan 20.400 'e almıştım. Aynı elemanda şuan 26 bin.

Yurtiçinde bu fiyatlarla 30 bine çekerler

Vatan 'da daha pahalı olacağından 45000 bin TL olur diye düşünüyorum.

• 16/512 modelini gördünüz mü fiyatı şaka gibi 😄 arada 10 bin lira fark olur mu ya. 54.200 e markayı bilmeyen biri kesinlikle almaz. Honor bile bilinmiyor 50 bine iniyor fiyatı arada ve yanında hediyeleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 31 Mayıs 2024; 22:17:35 >
  • %10 ile 3 buçuk saat ekran süresi eşi benzeri yok 🧿🧿🧿 ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐

Hocam merhaba nasıl böyle birşey olabiliyor süper birşey bu bunu sağlayan etmenler nedir
    Ve bunu diğer markalar neden sağlayamıyor

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    Bunu sağlayan etmenler arayüzde arka planda sürekli çalışan saçma sapan uygulamalar olmaması ve 6000 mAh karbon anot pil kullanılması.

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Anladım süper birşey karbon anot daha dayanıklı güçlü pil teknolojisi böyle bir kullanıcı önem veren marka bu pahalı pil teknolojisi koyuyor lakin diğer Keskin markalar neden koymuyor hayret ediyorum.

Aktif olarak 1 yıldır realme gt2 kullanıyorum aklımda bu tarz cihaza geçmek var veya paramı bu kadar 30-50 bin TL vermek garip hissettiriyor fikriniz nedir.

• Dün ki aldığım ekran süresinin devamı yaklaşık 1 saat de navigasyon kullanmama rağmen 11 saat ekran süresi aldım. Hala %20 şarjım var. 🧿🧿🧿

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Ben de yaklaşık 6 ay Realme GT2 Pro kullandım çok güzel telefondu ama işlemcisi 8 Gen 1 olduğu için normal kullanımda bile ısınıyordu. Batarya performansı da bu doğrultuda kötüydü. 24-25 bin TL'ye Yurtdışı Z60 Ultra alıp çağ atlayabilirsiniz hocam. Şuan alsanız 15-16 ay kayıt derdiniz olmaz bu süre içinde de zaten IMEI işi çözülecektir.

IMEI işi için biraz beklemek gerek ,cihaza IMEI atılıyormus ama ya şebeke vermiyormuş yada 2g şebeke alıyormuş.

• Chimera bl kilidini açıyor son güncelleme ile denedim başarılı.

• shunter kullanıcısına yanıt

Şu an hangi seviyeye geldiniz üstadım?

• shunter kullanıcısına yanıt

IMEI yazınca şebeke vermiyor degilmi usta

Repair denemedim arkadaşlar henüz başarılı diyen yoktur . Herhangi bir başarı raporu çıkarsa denerim inşaallah.

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Siz denediniz mi imei değişimi?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.