⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (2. sayfa)
-
-
Edl yazılımla globale dönebilir xda üzerinde var yazılımlar . Bu konuyu inceleyin bir hocam . Root ve bootloader açma gerektirmez diyor .https://xdaforums.com/t/edl-qfil-unbrick-convert-rom.4667658/ -
Üst kısım öyle bende, ekran altı kamera olduğu için saçma sapan bir şey yapmışlar. Sorsan ekran altı kamera da 5. Seviye ekran altı kamera. Buna rağmen ön kamerası çok kötü. 1. Seviye ekran altı kameralar Nokia 3310 ile yarışıyordu herhalde:)
-
-
merhabalar. xiaomi mi 10 t pro - mi 11 ultradan sonra açık ara tasarım, kamera ve pil konusunda en iyisi diyebileceğim bir telefon. 1 ayı geçti kullanalı. Yorumlarda bahsedilen sorun bende de var ekran kalitesi özellikle otomatik aydınlatma modun da düşük seviyeye inince piksel piksel oluyor kamera belirgin hale geliyor. asla selfi çeken biri olmamakla beraber ön kamera çok kötü ama işim olmadı olmaz. sürekli wifi veya mobil veri açık olmasına rağmen ve şirket grupları mailler konuşmalar ile bana net olarak 4 gün gidiyor şarjı. inanılmaz memnunum 80 watt ile 6000 mah batarya dolum hızı da harika. tek sorun düzeltilir mi bilmiyorum ama global versiyonda menünün yarısının ingilizce olması ve stock android ile çok sade bir menü olması. yazılım yükleme araması ile bu konuya denk gelmişken bende bir kaç şey yazayım dedim.
-
Hocam menünün düzelme ihtimali zor. ZTE Türkiyede resmi olarak olmadığı için menülerde İngilizce olan kısımlar Redmagic 9 ve Z60 serilerine özel özellikler olduğu için mesela güç tuşunun altındaki tuşun işlevi gibi Türkçe gelmesi zor. Kullanıma çok bir etkisi yok bunların bence.
Ekran konusu da dediğiniz gibi bizim gibi şanssız çoğunlukta bu ekranlardan var. Sözde yeni bir ekran ama eski tip amoledler gibi hem parlaklığın pik noktası düşük (şuan HDR de 5000 nit ve üzeri parlaklığa çıkan ekranlar varken) hem de siyahtan griye geçişlerde gecikme olduğundan mor iz gözüküyor kaydırmalarda vs. Pili bu kadar iyi olduğu için göz ardı edebiliyorum bunu. -
Hocam güncel olarak kaç saat ekran süresi aldınız en fazla?quote:
Orijinalden alıntı: ErdmTrz
Merhaba Güzel insanlar,
Her sene ortalama 3 telefon değiştiren ben Zte Nubia Z60 Ultra ya geçtiğimde bunun artık böyle olmayacağını fark ettim. Telefonun yazılımı inanılmaz sade ve akıcı telefonu yoran hiç bir gereksiz uygulama yok. Bu telefonu kullanmadan önce Server Kayıtlı S23 Ultra kullanıyordum. Telefonu 20 Martta satın aldım. 5 Mayıs da hat taktım ki 16 ay kayıtsız kullanabileyim diye. kamerası hariç (Z60 Ultra nın ön kamerası çok kötü) diğer bütün konularda Z60 Ultra, S23 Ultra yı tokatlar. Hele bir konu var ki Z60 Ultra ile yarışacak şu an dünyada herhangi bir telefon yok o konu da batarya konusu. %8 ile 3 saat ekran süresi veriyor.Eşi benzeri yok. Dxomark sitesinde Z60 Ultra yı herhangi bir teste sokmamışlar şayet özellikle batarya testine soksalar açık ara Z60 Ultra fark atar. Bir kaç tane ekran görüntüsü ekleyeyim ben değil onlar durumu anlatsın :)
Ön
-
Dün aldığım ekran süresi 11 saat 42 dakikaydı normalde şarjı %20 den aşağıya düşürmem görüntülü görüşme yaptıığım için şarja takamadım görüşmem bittikten sonra %8 deyken taktım. %92 lik performans böyleydi.
-
Arkadaşlar merhaba. 3,5 yıldan fazladır Mi 10 Pro kullanıyorum. Bu telefon dikkatimi çekti. Haziran ayında Avrupada bir kaç ülkeye gideceğim. Almayı düşünüyorum ama bir taraftan da sadece Çinde satışa sunulacak olan Vivo x100 ultra modeline gözüm takıldı. Şirketten bir ekip de Çine gidecek. Onlara aldırıp kendi pasaportuma kaydettirsem mi diye düşünmüyor değilim. Sizin fikriniz nedir? X100 Ultra mı, Z60 Ultra mı? Teşekkürler, iyi forumlar. -
Kayit ücretiyle nerden baksan 50-55k patliyicak sana,değmez derim.İmei atiliyorsa alir imei atarsin kayit etmek cok mantiksiz..
-
https://www.donanimhaber.com/zte-geri-donuyor-nubia-telefonlar-turkiye-de-satisa-sunulacak--177757
-
Çok iyi haber. İnşallah tutar da daha fazla model görürüz. Redmagic'in gelmemesi bir tık üzdü ama 🤦🏻♂️ -
Bende bunu paylaşmak için foruma girdim. Ama paylaşmışsın üstadım 🙂
Z60 Ultra nın yazılım konusunda eksikleri halloldu zaman mükemmel bir telefon olur. Tabi bir de şu kayıt olayının çözülmesi gerekli. 35K dan satışa çıkarsa baya bir satar diye düşünüyorum.
-
Değerli forumdaşım, öncelikle hep iyi günlerde kullanmanızı, iyi haberler alıp vermenizi dilerim. Cihazın kablosuz şarj, ters şarj gibi özellikleri de var mı? Aydınlatırsanız çok memnun olurum.
Saygılarımla. -
Merhaba,
Kablosuz şarj özelliği yok.
Kablolu ters şarj özelliği var.
-
Cevap için teşekkür ederim.
Peki Vivo X100 Ultra ile bu telefon arasında kalsanız, sizin seçiminiz ne olurdu?
Saygılarımla. -
Fiyatları nasıl Vivo nun fiyatını bilmiyorum.
-
900 usd (12/256) ile 1100 usd (16/1TB) arası değişiyor. -
Vivo fiyat olarak yurtdışında çok daha pahalı Z60 Ultraya göre. Z60 750$ altında bulunabiliyormuş. Vivo tabiki ekran kamera ve işlemcinin daha iyi soğutulması konusunda Z60 dan üstün aradaki fiyat farkına değer mi karar sizin. -
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X