Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kap açıklamasında şu modeller gelecek dememiş. Bence gelebilir.

• ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

Tahminim 40k civarı hocam. Ama çinli honor baya iyi fiyata satılıyor. Belki zte'de rekabet ve de telefonun tanıtımı için iyi fiyata satar.

• Sürpriz olmadı . Türkiye 'de resmi satışı olmamasına rağmen Şubat'ta aldığım rm9 pro 'nun kitapçığında Türkçe olunca Türkiye pazarına gireceğini anlamıştım.

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐

Bu cihaz için henüz resmi açıklama yapılmadı ama çok çok büyük olasılıkla redmagic 9 serisi de gelecektir.Uygun fiyata ülke pazarına girerse siler süpürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 29 Mayıs 2024; 7:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt
    KAP açıklamasına baktım direkt modelleri saymışlar zaten Nubia markalı modeller bunlar. Ayrıca Redmagic ZTE'nin ayrı bir alt markası o gelmeyebilir açıklamada da sadece Nubia markası belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzanSRC -- 29 Mayıs 2024; 8:3:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

Tr'de pubg mobile oyuncusu çok. Belki onunla anlaşıp özel tanıtımla falan iyi satabilir.

Honor Magic 6 Pro 55 bin liraya yanında 8 bin liralık hediyeleri ile birlikte satılıyor. Telefon 47 bin liraya gelmiş oluyor. Nubia pazarda çok güzel bir yer hedefliyorsa 35K olması şart gibi bir şey.

Hocam o kadar iyimser olmayın 8 gen 3 işlemcili hiç bir cihaz şuan 45k altına satılmaz. 45k dan bile gelse mantıklıdır bu cihaz için. Honor'un kampanyası geçici bir sürelik fiyatlandırmada onu baz alamayız.

• 55K₺'nin altında bir fiyatla geleceğini zannetmiyorum.

Honor Magic 6 1000usd iken z60u 700usd'ye satılıyor. Fiyat segmenti olarak aynı cihazlar değiller. Z60u en ucuz sd gen 3 işlemcili cihaz olabilir.

• ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐
    ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐nubia store (global)
    nubia Z60 Ultra
    https://intl.nubia.com/products/nubia-z60-ultra

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐
    ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐www.honor.com
    New Buy HONOR Magic 6 Pro | Price & Offer | HONOR UK
    https://www.honor.com/uk/phones/honor-magic6-pro/buy/
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Hardware Plusyoutube
    REDMAGIC 9 Pro Kutu Açılışı | REDMAGIC resmi olarak Türkiye'de!
    https://www.youtube.com/watch?si=kHMU5bxJ_vXzGSZm&v=JXul01dniVo&feature=youtu.be

Tamam işte üstadım 1000 dolar olan telefonun 55 bin liraya saltıldığını düşünürsek Z60 Ultra Global 12 GB Ram 256 GB Hafızalı olan modeli 650 dolar oran orantı yaparsak telefonun 35750 TL ye satılması gerekiyor. Kaldı ki Honor Magic 6 Pro nun yanında verilen 8 bin liralık hediyeleri var.

• eP_362 kullanıcısına yanıt

Üç aydır kullanıyorum hocam :) Yeni akıl edip inceleme yapmışlar .

Neyse red magic serileri de gelirse Mora Türkçe olur ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 29 Mayıs 2024; 22:10:49 >

Valla göreceğiz artık :D

• Arkadaşlar,
    Bizim elimizde ki düz Z60 Ultra ile Z60 Ultra Photographer Edition arasında özellik olarak en ufacık bir fark var mı? Karşılaştırma yapıyorum kamera sensörleri her şeyi aynı. Neden Z60 Ultra Photographer Edition diye bir model çıkarmışlar?

Hocam o Çin'e özel bir model ve tek farkı rengi. Vincent van Gogh'un Yıldızlı Gece tablosundan esinlenerek arka kapağını dizayn etmişler. Bunun dışında 1 TB depolama seçeneği de var Çin sürümlerinde başka da bir fark yok.

Hocam galiba karıştırıyorsunuz. Arkadaşın bahsettiği sürüm su;
    Sparrows Newsyoutube
    Unboxing Nubia Z60 Ultra Photographer Edition
    https://www.youtube.com/watch?si=uMCCTtrvxVvXB7rM&v=u_kCJO5TQwg&feature=youtu.be

Sizin bahsetiginiz sürüm şu;
    Osman Furkan Şahinyoutube
    Türkiye'de ilk! ZTE'nin kamera canavarı amiral gemisi! ZTE nubia Z60 Ultra kutu açılımı!
    https://www.youtube.com/watch?si=1JCiJmW3a25ZGBqd&v=h4yjSYeI-6o&feature=youtu.be

Stary Night modeli de Photographer Edition diye geçiyor. Yine dediğim gibi bu model de Çin'e özel ve renk ile fazladan 1 TB depolama alanı dışında bir farkı yok. Photographer Edition eski tip fotoğraf makinelerinin renk tonlarını kullandıkları için verdikleri isim.

Evet bir farkları yok.

• Selamlar, bugün 2. el z60 ultra aldım pazartesi elimde olucak. kontrol ederken dikkat etmem gereken bişey var mı? kayıtsız daha 1 aylık 1 sim kullanılmış. full kutu ile aldım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.