Şimdi Ara

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
292
Cevap
18
Favori
12.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Program bende yokta deneyen bir iki usta öyle söyledi.

Genel kanı yeni eng rom sızmadan zor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Diag açılabiliyor ve edl modda modem dosyaları silinebiliyorsa olabilir ama başka bir güvenlik koydular demekki . Ama bu kadar ilerlendiyse yakın zamanda yapılır . Elimdeki kendi cihazım kullandığım ,uğraşılmış bir cihaz elime geçerse uğraşmak isterim .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eski bir ENG Rom sızmış ama şuan için yalnızca BL açıp beklemek lazım bence boşuna risk alıp IMEI'yi sildirmeyin. BL'yi şimdiden açmak iyi olur kazara yeni sürüme geçeriz yeni sürümde BL açılmaz sonra.

• Chimera'da 3 gün önce Red Magiclere ve Z60'a BL desteği gelmiş shunter'ın denediği gibi.

• shunter kullanıcısına yanıt

BL açarken cihazdaki tüm veriler siliniyor değil mi hocam. 6 7 senedir ihtiyaç duymadım da BL açmaya :)

• OzanSRC kullanıcısına yanıt
    Evet hocam siliniyor.

Bir kaç gün önce bunu yazacaktım gelen güncellemelerin hepsini yapıyoruz. İnşallah kayıt konusunda sıkıntı yaşamayız diye.

• ErdmTrz E kullanıcısına yanıt

Bl kilidi açınca redmagic 9 pro da güncelleme yapmıyor. Aynı soc ve sistem olduğu için z60'da da böyledir.

Açın bl kilidini bekleyin derim. Zaten yaz aylarındaki güncellemelerle %100 Türkçe rom gelir kayitda gelirse kapatırsiniz

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    BL açıktan sonra daha kapatmaya gerek yok hocam gerekirse elle yükleriz hem custom romlar da gelmeye başlar. Redmagic romunu da port ederler vs.

• ErdmTrz E kullanıcısına yanıt
    Edl ile geriye dönülür yazılımda diye düşünüyorum.

• Nubia z 60 ultra satışa sunulacak denildi resmi olarak Türkiyede ne zaman Türkiyeye resmi olarak gelir ve resmi Türkiye fiyatı ne kadar olur acaba sizce

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt

Merhaba,

1 sayfa öncesinde konu ile alakalı konuşmalar yaptık benim beklentim 35 bin lira.

• isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Henüz resmi bir tarih yok. Redmagic serisinin aksine Nubiaları NETAŞ getirtecek yani resmi distribütör. Redmagicleri ise Xiaomi distribütörü MİEKO getirtti ve oldukça yüksek bir fiyatla bence. Nubiaları getirtecek Netaş ZTE'nin Türkiye ortağı. Agresif bir fiyat politikası gütmezlerse Z60 Ultra 40 binden aşağı olmayacaktır bana göre.

Hocam IMEI işlemini kendim yapabilirmiyim yoksa evime yakın telefoncu yapar mıdır

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Şu an için kimse yapamaz üstadım çünkü imei kaydının nasıl olacağı daha çözülmedi.

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    IMEI işlemi çözüldüğü zaman muhtemelen biz de yapabiliriz. Bootloader kilidini açmak çok karışık değil gördüğüm kadarıyla. Chimera adlı programla kolaylıkla açılıyor.

• Sağolun varolun

• Arkadaşlar kullandığınız kılıflar hangileri önereceğiniz kılıf var mı?

• Ben bunları aldım hocam. Metal olan Apple Mac Pro kasalardan ilham alınmış bir tasarım. Yukardan klipsle takılıp çıkartılıyor. Komple kasayı ve ekranı önden çerçeveliyor.

Diğer model de Redmi K70 Pronun Lamborghini Design modelinin arkasına benzetilmiş. İstersen Aliexpress linklerini atayım.

⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ ZTE NUBIA Z60 ULTRA KULLANICILARI TOPLULUĞU ⭐⭐⭐

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.