Şimdi Ara

Zubizu eXtra Limit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
4.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Alışverişlerinizde size özel alışveriş limitinden ve 36 aya varan taksit fırsatından faydalanmanız için ZUBİZU eXtra Limit’i ekledik! Üstelik tamamen online başvuru ile, şubeye gitmeden, hızlıca alabileceğiniz limitiniz ile hem internet hem de mağaza alışverişlerinizi kolayca yapabilmeniz için geliştirmeler yaptık. 36 aya varan taksitle alışverişinizi rahatlatan ZUBİZU eXtra Limit ile tanışmanız için sabırsızlanıyoruz!

Uygulamaya yeni gelen güncelleme ile ZUBİZU eXtra Limit özelliği getirmişler,detaylar ekleneciktir.

• Doğuş Holding az maz hissesinin olduğu Garanti'den kredi verir dedim ama Türkiye Finans çıktı kaynağı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kulanan var mı? Telefon alırken 12 taksit oluyormuş 3500 TL altı faydalanan oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra limit sekmesinden başvurabilirsiniz diyip ilgili sekmeyi koymamışlar

• ekstra limit sekmesi gelmiş. root olan telefonda açılmıyor. ios 14 aşağısında da açılmıyor. bende de rootlu telefon ve iphone 5s var giremedim uygulamaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 11 Aralık 2021; 21:13:31 >
  • Halen bu ayda devam eden kampanyası var, Geçen ay 1000 TL harcadım, 200 TL iadesi vardı bugün hesaba yatmış,

• Kredi kartımı tanımlanıyor yoksa mevcut olanmı ekleniyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip

• texmo kullanıcısına yanıt
    Zubizu size yeni bir kart numarası veriyor, o kartla size tanımlanan ekstra limiti kullanarak en 1000 TL harcama yapıyorsunuz, 1020 TL olarak bugün ödedim, 200 TL de hesaba bugün gelmiş, 250 kişilik limit koymuşlar , bütün işlemler Türkiye Finans üzerinden oluyor , benim daha önceden bankada hesabım vardı tekrar hesap actirmadim Zubizu eXtra Limit

• grandprix kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden goruntuleyebiliyoruz yatıp yatmadığını

• Drbalci kullanıcısına yanıt
    Türkiye Finans hesabına nakit olarak yatıyor

• Bu katılım bankalarına akıl sır ermiyor kriter gereği veremiyoruz dedi.. :) Kuveytte vermiyor ama diğer bankalara ait 5 kredi kartım var :)

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ile ilgili değil, çünkü benimde yok, sanırım kredi skoruna göre zubizu extra limit veriyor, oradan harcıyoruz, ben 200 u almak için sadece 1000 TL harcadım, bir ay dolmadan da kapadım

HB extra limite başvurdum 2k vermişti. Sonrasında baya kk limit düşümü yaptım. Bu bankaların kriterleri çok yüksek bence. Garanti 1200 puanlı birine kart verebilirken katılım bankaları min 1600 puan falan arıyor galiba.

Sağolun hocam yatmış. Bu ayki kampanyadan tekrar faydalanabiliyor muyuz geçen ay faydalanmış olsak da

Hocam 1000/200 kazandınız, fark olarak 20 ödediniz, +180 mi yani sonuç olarak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drbalci

Sağolun hocam yatmış. Bu ayki kampanyadan tekrar faydalanabiliyor muyuz geçen ay faydalanmış olsak da
    Geçen ay faydalandınız galiba , 250 kişi dolunca kampanya uygulamadan kalkıyor mu ? Alışveriş yapacaktım zaten burdan yapıyım diye düşündüm ama 250 kota doldu mu acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ehliask kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bodoslama yapmıştım açıkçası kota olayını bilemiyorum o yüzden

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi

• ehliask kullanıcısına yanıt
    Bence dolduramazlar, o kadar müşterileri yoktur, d
    Buradan gidenler kampanyayı yapar, 200 TL için bence değer, en kötü ihtimal 1000 lirayı 1020 TL olarak bir ay sonra kullanırsınız

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.