Şimdi Ara

Zuckerberg: WhatsApp, 19 milyar dolardan daha değerli (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: joker-38

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

O da Bir Şey Mi ?

Biz Koskoca TELEKOM'u 6.5 'a Sattık,
    "Cumhuriyet Tarihinin Özelleştirmesi" Diyerek !

Her malin degeri satildigi rakamdir. T. Telekom parasi olan herkesin kurabilecegi bir sirkettir. Whatsup sa basarili bir innovasyonun urunudur. Paranla yapamazsin.

İnnovasyon? Yaptığı şey sadece sunucu üzerinden veri transferi güldürmeyin Allah aşkına. Kullanan kitlenin yaş seviyesi belli.

Ülkenin iletişim alt yapısını sattınız. Madem iss kurmak kolay, o zaman kurun da kurtarın bizi şu akk den?

Bana yol köprü muhabbetiyle gelmeyin.

yoruma gel yoruma
    senin yas seviyen kac? halen satti diyorsun kiralanmis bir yere. bide 19milyar dolara satilani karalamaya calisiyorsun.
    senin yasini sormamin sebebi sen daha onceki halini hic gormemissin telekomun
    bir goreydin anlardin nedne kiralaniyor ne hale geliyor. ve sonunda kira suresi bitince yine devletin.
    19 milyar dolara neler dosenir farkindamisin sen? degilsen bu mesaji gormezden gel

Biliyorum. Şu anda da 800 kbps ile hizmet veriyor millete. Çok ilerlemiş maşallah diyelim.

Yaşım 19. Size göre İstanbul'da asfalt falan da yoktur şimdi, çöpler falan da toplanmıyordur hatta.

İstersen bir gün tartışalım bunu. Samsun'da bir beş çayına davet edebilirim sizi. Bakalım kim daha donanımlı.

yerim senin donanimini koç.
    begenmedigin o 800kb hizi ozelesmeseydi alirdin 3 un..
    istanbulun copu asvalti nerene batti samsunlu genc? istanbul nere samsun nere telekom nere.
    sen telekomdanmi siyasettenmi bahsediyorsun donanim sahibi?
    git babana sor telekomun halini. ama yok sen simdi anaya babayada isyandasindir onlarida takamzsin.
    kafani iki kere salla bir yika sonra yine salla. olmadi birak daginik kalsin.

Aynı paraya daha yüksek hız verebilen ülkeler de var. Neden ben daha kalitesiz hizmete tamah edeyim?

İletin de buram buram ego kokuyor. Yukarıdan bakmayı bırak. Yerim diyeceğine mantıklı iki cümle söyleyiver.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

quote:

Orijinalden alıntı: istanbul2007

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Milyonlarca numaraya ve konuşmaya erişim sağladılar elbette daha değerli. Daha da özele girdiler. Tehlikenin farkında mısınız?

Son 7 yildir etrafimdakilere bunu anlatiyorum komplo teorisi diyerek gecistiriyorlar teknolojiyi insanlari izlemek icin guzel kiliflar uydurarak her alanda kullaniyorlar bunu inaniyorumda nedenini bir turlu bulamadim para derseniz cok basit gelir ideolojik bir amaclari var gibi geliyor bana

paranoyak mode=on;

son 40 yildir ekonomi surekli buyudugu halde orta sinifin geliri hep ayni kaldi hatta geriledi. bunun neticesinde cok buyuk bir gelir ucurumu olusmus durumda. oyleki amerikanin zengin %20si gelirin %85ine sahipken, geri kalan %80 zenginligin %15ini paylasiyor. en zengin 400 amerikalinin serveti gelir dagiliminin alt kisminda kalan 150milyon kisiye esit. toplam 2trilyon $ servetleri cogu ulkeden daha buyuk. turkiyenin bile satin alma gucunun iki kati. yakin dunya tarihinde hic boyle buyuk bir gelir ucurumu olusmamisti.

bu gidisatin iki nedeni var. birincisi globallesme tabiyki. bir urunu hizmeti milyarlarca insana hic bir engele takilmadan hizlica pazarlayabilmek. ikincisi ise teknoloji. artik ayni isi cok daha az elit egitimli bir insan gurubuyla yapmak mumkun. iste bu noktada sizin sorunuzun cevabi geliyor. cunku bu gelir ucurumunu korumanin ve daha fazla artirmanin tek yolu olabildigince az insanla, olabildigince fazla insani denetleyip kaynaklari kendi kontrolunde tutmakdan geciyor. buda ancak daha fazla teknoloji ile mumkun olabilir. her hareketimizi takip edebilen, sayisiz sensorle donatilmis telefonlar, her kose basindaki mobese kameralari ve tum bu elde edilen verileri isleyip yorumlayabilcek devasa super bilgisayarlar. sanirsam daha fazla yoruma gerek yok.

paranoyak mode=off;

Tek kelimeyle harikasınız, durumu o kadar net ve kısa özetlemişsinizki bunun üzerine cümle kurmaya hacet yok...
    Şahsım adına teşekkür ediyorum...

• utanmasa çıkarıp bi 10 milyar daha verecek :D

umalımki facebook la whatsup ı entegre etmesinler ozaman diyecekki biz 19milyarlık bir projeyi batırdık geçmiş olsun

• Gerçektende öyle. Ucuza aldı, facebook ve whatsapp elinde adamın. MİT bu adamın yanında çocuk kalır
  • koskoca petkim 3.5 milyar dolara gitmişken

petkimin sadece bulunduğu arazi, bina ve makineleri toplamı bile etmiyor mebla

edit:konudaki tartışmaları görünce editleme gereği duydum. Özelleşme karşıtı değilim ancak fiyatının çok altında peşkeş çekilen özelleştirmeye karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 1 Mart 2014; 1:12:24 >
  • Fcaebook, elini attığını değerlendiriyor ama daha da önemli olan, bu konuşmaların çok daha kolay bir şekilde FBI ve CIA tarafından takibinin sağlanacak olmasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Milyonlarca numaraya ve konuşmaya erişim sağladılar elbette daha değerli. Daha da özele girdiler. Tehlikenin farkında mısınız?

Hocam benim ozelimi bilseler ne olcak bilmeseler ne olcak. Bunu dert etmesi gereken en son kisileriz.

Benim özelimi bilseler bilmeseler ne olacak diye düşünemiyorum ben. O mantıkta değilim. Yahu benim ailevi bi meselem olur özel bir şey konuşurum ya da başka şeyler vs. Neden bunları benim özelimi bir başkası görsün? Asıl önemli olan bizlerin özeli zaten. Adamlar senin profilini deşifre ediyorlar. Ona özel reklamlar gösteriyorlar. Yarın öbür gün WhatsApp da reklam gösterirse hiç şaşırmam. Tabi işin diğer tarafında NSA var. Asıl olay da o zaten. Güvenlik adı altında insanların mahremiyetine alenen tecavüz ediyorlar.

• Arabayı satsa toparlar aslında
  • adam kullanıcı başı en az 19 dolar kazanmayı kafaya koymuş... yani whatsappın sadeliğine elveda diyeceğiz sanırım
  • son 10-15 yılda senin gibi dolu insanlar verdiği için bu ülkeye ve hükümete minnettarız sayenizde gözümüz açılıyor.
  • yok artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Hocam benim ozelimi bilseler ne olcak bilmeseler ne olcak. Bunu dert etmesi gereken en son kisileriz.

Benim özelimi bilseler bilmeseler ne olacak diye düşünemiyorum ben. O mantıkta değilim. Yahu benim ailevi bi meselem olur özel bir şey konuşurum ya da başka şeyler vs. Neden bunları benim özelimi bir başkası görsün? Asıl önemli olan bizlerin özeli zaten. Adamlar senin profilini deşifre ediyorlar. Ona özel reklamlar gösteriyorlar. Yarın öbür gün WhatsApp da reklam gösterirse hiç şaşırmam. Tabi işin diğer tarafında NSA var. Asıl olay da o zaten. Güvenlik adı altında insanların mahremiyetine alenen tecavüz ediyorlar.

Anladim hocam. Hani ben whatsappten vs pek ozel konulari konusmam direk arar konusurum. O nedenle boyle dusunmustum. Ama sizin acinizdan bakinca dogru soyluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafayı yemiş herif.

• vay be konusulan paralara bak hakkaten dünya bunlara dönüyor
  • Her şey devletin olmucak elbette ancak tayyip özelleştirmedi yabancılaştırdı burda buna dikkat çekin. Özelleştirme elbet olucak herşey devlete yük olmucak ancak tayyip bunu yabancılaştırdı. koç ,sabancı,zorlu vs vs satsa bu özelleştirme olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me 4

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Bach

quote:

Orijinalden alıntı: ever think of me 4

Bu adama karsi sempatum var adam kesinlikle hakli whats up cok tutulan ve her zaman tutulma potansiyelina sahip bir uygulama

Whats up?

Whats up? ??????

Hahahahahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Whoracle1905

Her şey devletin olmucak elbette ancak tayyip özelleştirmedi yabancılaştırdı burda buna dikkat çekin. Özelleştirme elbet olucak herşey devlete yük olmucak ancak tayyip bunu yabancılaştırdı. koç ,sabancı,zorlu vs vs satsa bu özelleştirme olurdu.

Hocam bence çok haklsınız,kısa ve öze bir tespit...
  • helal olsun hemşerim, çok güzel cevaplamışsın + ladım ama elimden gelse sonsuz + lardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Whatsapa gizlilik güncellemesi gelicek diye bir haber okumustum bugünlerde profil fotografi ve en son girme vakti numaranızı her sallayan erisemicek diye bi güncelleme .. Gelirse 10 numara olur whatsapp ..

O güncellemeye whatsappin kendi sitesinden indirerek sahip olabilirsiniz

• anlayamazsınız
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.