Şimdi Ara

Zuckerberg: WhatsApp, 19 milyar dolardan daha değerli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluebest

Whatsapp'i severek kullanıyorum, şu anki çizgisinden çıkmadığı sürece de kullanmaya devam ederim ama facebook tarafından satın alınması açıkçası beni çok rahatsız etti. Başarılı olan her şey Google, facebook tarafından alınıp tekelleşiyor farkında mısınız şu resimdeki tipsizin hepimizin özel hayatına erişebilecek güçte olması açıkçası benim hiç hoşuma gitmiyor.

+1
    Instagram olsun, whatsapp olsun ne biliyim Picasa vardı, Skype vardı hepsi devrimsel uygulamalardı ve hepsi bir kaç deve gitti. Bu tekelleşme beni çok rahatsız ediyor. Adamlar o kadar büyük bir reklam ağına ve sosyal bilgiye sahipler ki aklımız almıyor. Resmen sosyal hayatı, trendleri, ilişkileri şekillendiriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook gibi devri zor atlatılacak bir program. Zück işini biliyor...
  • whatsapp kesinlikle daha buyuyecek su anda akıllı telefon kullananların neredeyse %100 ünde whatsapp olmazsa olmaz bir uygulama haline gelmiş durumda..
    Whatsapp kullanmayan kesım ıse zaten akıllı telefon kullanmayan kesım ile aynı sayıdadır tahmınım :P
  • Whatsapp biter bbm kullanırız. BBM çok daha kaliteli arayüze sahip hem.
  • illa birşeyler satın alıp google gibi kendini büyütecek diye gidip sadece mesajllaşma programını satın almış. yazık çok yazık.. google gibi youyubu play storoyi satın alsında göreyim ben onu.
  • Bencede ucuz 50 yi gecer normalde boru degil whatsapp

• adamın soyisminden belli, "Zücker"berg, :D

• 19 milyar WhatsApp' verene kadar yeni bir chat programı kurup o programa 19 milyonun %1'i kadar bile bir yatırım yapsalardı zaten WhatsApp popülerliğine kolayca uşaltırabilirlerdi programı bence. Bu olayı ben akıl ettiysem onlar hayli hayli akıl etmiştir. O yüzden bence böyle büyük satın alımların arkasında bizim bilmediğimiz çok daha büyük politik veya başka olaylar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: aygun61

19 milyar WhatsApp' verene kadar yeni bir chat programı kurup o programa 19 milyonun %1'i kadar bile bir yatırım yapsalardı zaten WhatsApp popülerliğine kolayca uşaltırabilirlerdi programı bence. Bu olayı ben akıl ettiysem onlar hayli hayli akıl etmiştir. O yüzden bence böyle büyük satın alımların arkasında bizim bilmediğimiz çok daha büyük politik veya başka olaylar vardır.

450 mılyon ınsanın kısılıgı,ozel bılgılerı var daha ne olsun?

• Büyük firmaların değerinde satın aldıkları nerede görülmüş zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

10 Mb lik uygulama tr nin en değerli markası tüpraş tan 3-4 kat daha pahalı. Şaka gibi..

Tüpraş'ın 2009 yılı toplam değeri :

25.041.920.000 TL
  • Bence Zuckerberg kendini avutuyor. 19 milyar dolar yani :) baya baya yemişler facebooku

• 1ay sonra kullanan kalmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

O da Bir Şey Mi ?

Biz Koskoca TELEKOM'u 6.5 'a Sattık,
    "Cumhuriyet Tarihinin Özelleştirmesi" Diyerek !

Her malin degeri satildigi rakamdir. T. Telekom parasi olan herkesin kurabilecegi bir sirkettir. Whatsup sa basarili bir innovasyonun urunudur. Paranla yapamazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

10 Mb lik uygulama tr nin en değerli markası tüpraş tan 3-4 kat daha pahalı. Şaka gibi..

Tüpraş'ın 2009 yılı toplam değeri :

25.041.920.000 TL

Kendimizi abd gibi dev bir ekonomiyle karsilastirmayalim. Turkiyenin ilk 500 sirketinin toplam degeri wallmart in yillik cirosunun 1/4 u.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

O da Bir Şey Mi ?

Her malin degeri satildigi rakamdir. T. Telekom parasi olan herkesin kurabilecegi bir sirkettir. Whatsup sa basarili bir innovasyonun urunudur. Paranla yapamazsin.

İnnovasyon? Yaptığı şey sadece sunucu üzerinden veri transferi güldürmeyin Allah aşkına. Kullanan kitlenin yaş seviyesi belli.

Ülkenin iletişim alt yapısını sattınız. Madem iss kurmak kolay, o zaman kurun da kurtarın bizi şu akk den?

Bana yol köprü muhabbetiyle gelmeyin.

• Tek bildiğim şey, Whatsapp'ı kullanırken artık daha fazla izlendiğinizi bilerek kullanmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 28 Şubat 2014; 19:46:56 >
  • Hadi ama yapmayın.Her şey devletin mi olacak.Bu mantık komünizmin istediği anlayıştır. bkz. Vietnam.

bu kurumlarda çalışan işçiler devlete yüktür.devlette iken 5000 kişi yatar özele geçince 100 kişi çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

O da Bir Şey Mi ?

İnnovasyon? Yaptığı şey sadece sunucu üzerinden veri transferi güldürmeyin Allah aşkına. Kullanan kitlenin yaş seviyesi belli.

Ülkenin iletişim alt yapısını sattınız. Madem iss kurmak kolay, o zaman kurun da kurtarın bizi şu akk den?

Bana yol köprü muhabbetiyle gelmeyin.

Komik olma. O zaman dropbox da sadece bir depolama alanidir, facrbook da en nihayetinde bir web sitesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: met@lrock

Bence Zuckerberg kendini avutuyor. 19 milyar dolar yani :) baya baya yemişler facebooku

Sirketlerin degeri bence diyerek hesaplanmiyor.
    Kardesim kpmg de calisiyor. Bir sirketin degerini hatasiz bir sekilde hesaplamanin yollari var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.