Şimdi Ara

Zuckerberg: WhatsApp, 19 milyar dolardan daha değerli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zuckerberg: WhatsApp, 19 milyar dolardan daha değerli

Facebook’un WhatsApp’i toplamda 19 milyar dolara satın almasından sonra yöneltilen eleştirilere Mark Zuckerberg’den cevap geldi: “Ne pahalısı, WhatsApp’i ucuza bile aldık.”

Mobil Dünya Kongresi’ne konuşmacı olarak katılan Facebook’un kurucusu ve şu anki icra kurulu başkanı Zuckerberg, WhatsApp’in satın alınmasıyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

“Gerçek olan şu ki dünyada bir milyar insana ulaşan uygulamalar çok nadir. Hepsi çok değerliler.” diyen Zuckerberg, WhatsApp’in bir milyar kullanıcıya ulaşma potansiyeli bulunan ender platformlardan biri olduğunu söyleyerek, WhatsApp’in asıl değerinin 19 milyar dolardan çok daha yüksek olduğunu ifade etti. Zuckerberg, ayrıca, WhatsApp’in satışından sonra diğer mesajlaşma uygulamalarının kişi başında 2-3 dolar fiyat biçtiğine dikkat çekti.

Zuckerberg, son zamanların yükselen uygulamalarından olan SnapChat’i satın almayı düşünüp düşünmedikleriyle ilgili yöneltilen soruya ise "16 milyar doların üzerinde bir şirket satın aldığınız zaman bir süreliğine ara verirsiniz büyük ihtimalle" diyerek esprili bir cevap verdi.

• kendivi avutma vol 234

• Ben ne halt ettim diye geceleri uyuyamıyor

• Milyonlarca numaraya ve konuşmaya erişim sağladılar elbette daha değerli. Daha da özele girdiler. Tehlikenin farkında mısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı Whatsapp'ın kullanıcı kitlesi çok sadık ama birşeyi göz ardı etmişler. Facebook satın aldıktan sonra Whatsapp'tan vazgeçebilecek kullanıcı sayısı da çok fazla.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cidelee -- 28 Şubat 2014; 13:10:37 >
  • Sen öyle san bebe.

• Sanki cebinizden çıktı 19 milyar dolar ne bu şiddet bu celal biraz sakin olun yahu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Whatsapa gizlilik güncellemesi gelicek diye bir haber okumustum bugünlerde profil fotografi ve en son girme vakti numaranızı her sallayan erisemicek diye bi güncelleme .. Gelirse 10 numara olur whatsapp ..

• bu lafı söylemeyi sevmiyorum ama buraya tam oturuyor

"bu WhatsApp bi harika dostum" :D

• Reklam eklenirse WhatsApp kullanıcı sayısı gerçekten azalacaktır. Herşeyi zaman gösterecek.
  • Eğer herhangi bir facebook oturumu ile açın gibi bir şey görürsem whatsapp güncellemelerinden herhangi birinden sonra direk kaldırırım bu programı yada facebook app reklamlarını. Samimi bir şekilde söylüyorum çok üzüldüm facebook'un almasını bu şirketi

• son ıkı yıldır telefonumdan hıc eksık olmadı kullanmadan edemıyorum cevremdekılerde aynı durumda fıkırlerıne katılıyorum wassap dahda buyucek ve satın aldığı degerı katlıcak
  • 10 Mb lik uygulama tr nin en değerli markası tüpraş tan 3-4 kat daha pahalı. Şaka gibi..

• WhatsAppin prestij ve potansiyeline bakınca hak veriyorsun bu sözlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp kullanıcılarının yavaş yavaş uygulamayı terk ettiğini düşünseniz ya ne güzel olur yükselen bir platform olmaktan çıkar sonra da zarar eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam okadar zengin yane 19 milyar $ ucuz diyor

• O da Bir Şey Mi ?

Biz Koskoca TELEKOM'u 6.5 'a Sattık,
    "Cumhuriyet Tarihinin Özelleştirmesi" Diyerek !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 28 Şubat 2014; 13:34:53 >
  • bu da mı haber muhahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

O da Bir Şey Mi ?

Biz Koskoca TELEKOM'u 6.5 'a Sattık,
    "Cumhuriyet Tarihinin Özelleştirmesi" Diyerek !

10 mb değil kapladığı alan olsun o kadar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.