Şimdi Ara

Zuckerberg: WhatsApp, 19 milyar dolardan daha değerli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek bu yönde ilerliyor istersen 1 Milyon M2'lik fabrikan olsun basit bir programın yanında değeri yok.Türk geliştiriciler bu sektöre yoğun şekilde girmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Milyonlarca numaraya ve konuşmaya erişim sağladılar elbette daha değerli. Daha da özele girdiler. Tehlikenin farkında mısınız?

Son 7 yildir etrafimdakilere bunu anlatiyorum komplo teorisi diyerek gecistiriyorlar teknolojiyi insanlari izlemek icin guzel kiliflar uydurarak her alanda kullaniyorlar bunu inaniyorumda nedenini bir turlu bulamadim para derseniz cok basit gelir ideolojik bir amaclari var gibi geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanki sadelikten uzaklaşırsa ciddi kayıplar olacaktır.İlk olarak'da ben silerim. Fakat sosyal medya müpdelası olan insanlar whatsapp'a facebook entegre edilmiş olsa bile kullanmaya devam edecekler...

• bi karar veremediniz 16 milyar mı 19 milyar mı? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp Terk :D:D
  • 19 Milyar'ı ben bayılsam ben de ucuz derim.

• sonurakar kullanıcısına yanıt
    Aslında karar verilecek bir durum yok. Sadece haberler yüzeysel olarak okunduğu için karmaşa varmış gibi duruyor.

WhatsApp, Facebook tarafından 16 milyar dolara satın alındı. Bunun 4 milyar doları peşin, 12 milyar doları ise Facebook hissesi ile ödenecek. Bunlardan ayrı olaraksa Facebook, WhatsApp çalışanlarına 3 milyar dolarlık hisse opsiyonu ayırdı. Bunlar belirli şartlara göre (şu an opsiyon şartları hakkında bilgimiz yok) çalışanlara verilecek.

Bu bilgiye, WhatsApp'in satışıyla ilgili ilk haberimizde de yer vermiştik...

Iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de satılan onca yer buna bakılırsa bedavaya gitmiş.
  • Whatsapp'i severek kullanıyorum, şu anki çizgisinden çıkmadığı sürece de kullanmaya devam ederim ama facebook tarafından satın alınması açıkçası beni çok rahatsız etti. Başarılı olan her şey Google, facebook tarafından alınıp tekelleşiyor farkında mısınız şu resimdeki tipsizin hepimizin özel hayatına erişebilecek güçte olması açıkçası benim hiç hoşuma gitmiyor.
  • bence 19 milyar doları kendine ediremedi olsun canım az bile diye kendini avtuyor
  • Shady kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark bütün bilgilerimize yavastan ulasıyor yalnız gittikce tehlikeli bi hal alıyo adam teli alırken face watsap takılcam diyo yani bazen telefonu bile mark icin alıyoz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

O da Bir Şey Mi ?

Biz Koskoca TELEKOM'u 6.5 'a Sattık,
    "Cumhuriyet Tarihinin Özelleştirmesi" Diyerek !

Telekom satılmadı kiralandı... devletin en büyük kamburu olan iğrenç bir duruma gelmiş çoğu memuru işe gelmese daha az yük olacak bir yapı
    Süre bittiğinde tüm yatırımlar ve gayrimenkullerle birlikte devlete devredilecek
    zarar eden bir kurumdan, vergi alınabilir bir hale geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SADIKs -- 28 Şubat 2014; 14:55:53 >
  • bi Messi değil!

• Ne guzel, konum bılgılerı, anlık resımler,kımle sık konustugunu ,kımın ne dusunup ne sevdıgını 1 mılyar kısınınkını bılıyordu,buna 450 mılyon daha eklendı super oldu,tabı o paradan daha degerlı olur bu bılgıler,google da androıd ısletımı surdu pıyasaya karsılıgında NSA havaalanı verdı, Sız hala tesaduf dıyın bakalım, tweet atın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SADIKs

quote:

O da Bir Şey Mi ?

Telekom satılmadı kiralandı... devletin en büyük kamburu olan iğrenç bir duruma gelmiş çoğu memuru işe gelmese daha az yük olacak bir yapı
    Süre bittiğinde tüm yatırımlar ve gayrimenkullerle birlikte devlete devredilecek

Danıştayın müdahalesi olmasaydı satılma değil peşkeş söz konusuydu. Adamlar süre bitiminde tahkimdeki davayı kazanacaklarını düşündükleri için şimdilik durumu kabullenmiş gibi yapıyorlar:http://forum.donanimhaber.com/m_51238748/tm.htm

• "Karım beni whatsapp ile aldatırsa böyle olur.." Mark
  • 19 milyar ona vermektense gidip 0 dan bir program yazsınlar . Sonuçta sahibi facebook. Adamlar facebook ta anasayfaya reklam koyar 1-2 yıla o kadar kullanıcısı olur. Facebook kullanmayanlar içinde çeşitli yerlerde reklam yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: SADIKs

quote:

O da Bir Şey Mi ?

Tekel zarar mı ediyorduda satıldı. satıldıktan kısa süre sonra satın alan firma 2 katına sattı ?

tekelin sahip oldugu arsalar bile alınan ücretten daha degerliydi.

ayırca hiç bir gelişmiş ülkede bir ülkenin telekom alt yapısını satmaz.şuan ülkenin haberleşme agı yapancıların elinde. varın şavaş zamanı siz düşünün. böyle bir şey anca sömürge ülkelerinde görülür. yagmalanan ülkelerde görülür. telekom belki kötü yönetiliyordur bu telekomda yöneticilerin degişmesi ile iş ehli getirilmesiyle çözülebilirdi ki satın alan firma sadece bunu yaptı işi bilenler başa geldi ve kara geçti

bir ülkenin sahip oldugu fabrikalar firmalar satılmaz. en son millipiyango gündemdeydi.sizce milli piyango zarar mı ediyor ?

kısacası olan zengine degil benim halkıma ülkeme oluyor.

benim tek söyledigim şey yukarda ALLAH var ve herşeyi görüyor. insanları kandırabilirsiniz lakin hesap verirken ALLAH sordugu zaman işte o zaman gerçek dışında bişe olmuyacak ! !

• Facebook gibi reklama boğup kişisel bilgilerimizi 3 kuruşa satacaklar. Boykot etmek lazım bu herifi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.