Şimdi Ara

Zuckerberg: WhatsApp, 19 milyar dolardan daha değerli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mu5tafa

10 Mb lik uygulama tr nin en değerli markası tüpraş tan 3-4 kat daha pahalı. Şaka gibi..

Ama biz ara eleman ülkesiyiz, biz böyle şeyler yapamayız. Ne kadar çok askerimiz olursa ve de kalabalık bir nüfusumuz, o kadar güçlüyüzdür. Hadi 3 çocuk yapalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

o da var tabi ama yine de garip değil mi? dünkü çocuk ne hale geldi.

o is yasa bakmiyor. global dunya duzeninde aliskanliklari kokunden degistirecek inovatif bir seyler uretebiliyorsan onun acik. boyle seyler neden turkiyeden cikmiyor dersek, tamamen anlayis farki. sacede kisinin degil tum toplumun anlayisi. cok iyi hatirliyorum universiyedeyken o zamanki bilgisayar muhendisliginin bolum birincisi olan arkadas insanlarin videolarini yukleyip herkezle paylasabilcegi bir site yapalim demisti. taa o zamandan youtube u tarif etmisti. gurup icindeki herkez manyakmisin otur dersini calis dediler :) sonradan youtube kuruldu. su an dunyanin en cok hit alan 3 sitesinden biri. fiyatini hayal bile edemiyorum. ama soylede birsey var, biz o arkadasla ayni vizyonu paylasip yola cikmis olsak bile bu is icin gereken sunucu ve internet altpisi yatirimlarina destek olabilcek birilerini bulabilcegimize hic ihtimal vermiyorum. heleki boyle bir sitenin ciddi yatirimlarla senelerce zararina calismasi gerektigini dusununce. isin yazilim kisminda sorun olmazdi. aramizda son derece kapasiteli elemanlar vardi ve universiye icinde know how'a sinirsiz erisime sahiptik. amerikanin farki burada. siz iyi bir fikirler yola ciktiginizda, bunu uygulayabilcek kapasiteniz varsa yatirimci bulmada zorlanmiyorsunuz, hatta onunuzun acilmasi icin hibede bulunanlar bile oluyor. ornek vermek gerekirse google ilk zamanlarinda ibm in hibe ettigi eski sunuculari kullaniyordu. ayni sekilde mark zuckerbergin ilk yatirimcilarindan biri 100bin dolar civari katkida bulunan (rakami yanlis hatirliyor olabilir) universite hocasiydi. turkiyede boyle bir seye kalkissak otur dersini calis okulunu bitir derler. sayet cok orjinal uygulanabilir bir seysede elinizden calmaya derdine duserler. demek istedigim butun fark insanlarin olaya bakis acilarindan, dunya anlayislarindan kaynaklaniyor. sanirsam bu video buna uc bir ornek olabilir:

• Reklam mesajlari gondermeye baslarlar yakinda tum kullanicilara, sonra gelsin paralar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Milyar girdikten sonra tabi değerli diyecek :D

• Ben bedavaya aldim beyler kazik yemis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.