Şimdi Ara

Zul' Farrak !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zul' Farrak instance'ında son boss a gelindiğinde gondu çalmak için ''malelt of Zul' Farrak'' istiyor bi araştırma yaptım nette sadece 1 lwl bir q ile alındığını yazıyo hakkında başka bir bilgi bulamadım nereden bulabileceğim konuusnda bir fikri olan var mı ?

• Yanlış hatırlamıyorsam
    Hinterlands de Altar of Zul'un tepesinde iki tane elir castervar
    Onlardan düşüyor mallet. Sonra o mallet'ı alıp Jintha'alor un tepesindeki altar a götürüp orda kullanılabilir hale getiriyorsun.
    Sonra da alıp doğru ZulFarrak
  • zul farrak da bazı yaratıkalrdan ancient tablet düşüo onda yazıo

Zul' Farrak !

kırmızı ile gösterdiğim yerdeki keeperları öldürüp içinden sacred mallet (yanlış hatırlamıosam böleydi) alıosun

sonra mavi ile gösterdiğim yere tırmanıosun taşın üstünde yatan bi troll war ona tıklıosun sacred mallet, mallet of zul'farrak a dönüşüo

zaten soulbound oluo 1 kere aldığın zaman istediğin kadar kullanabiliosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 21 Şubat 2008; 16:22:41 >
  • O boss o kadar mühim değil gibi gelmişti bana zf yaptığm zamanlarda.Ama dropları fena da değildi.Şu bir gerçek ki zf o lvla kadar gelinen dancınlar arasında en uzunu neredeyse özellikle Sm lerden sora..İnsan sıkılabiliyor ve o Gahz'rill tarafına gitmek istemeyenler oluoyr.Onun için o kadar mühim bi item değil o yani sırf onun için hinterlandsa gidip onca troll kesme.
  • Al bişi olmaz, hinterlands da ki troller artık alit değil çok zorlanmazsın sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocksound -- 23 Şubat 2008; 1:06:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __king_of_diez__

O boss o kadar mühim değil gibi gelmişti bana zf yaptığm zamanlarda.Ama dropları fena da değildi.Şu bir gerçek ki zf o lvla kadar gelinen dancınlar arasında en uzunu neredeyse özellikle Sm lerden sora..İnsan sıkılabiliyor ve o Gahz'rill tarafına gitmek istemeyenler oluoyr.Onun için o kadar mühim bi item değil o yani sırf onun için hinterlandsa gidip onca troll kesme.

Zf bence o kadar uzun degil ama Mara cok uzun suruyor yaw millet sirf Princess run yapıyor zaten
  • thottbot.com
  • Zul'Farrakta 2 tane silah birleştirilip Two-hand epicsword oluyordu hngi silahlar birleştiriliyor paladinime yapcamda sonra

• Çok saol kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Zul'Farrakta 2 tane silah birleştirilip Two-hand epicsword oluyordu hngi silahlar birleştiriliyor paladinime yapcamda sonra

Allah sabır versin
  • zor değil ya ben 4 girişte yapmıştım.
    Aslında bunu yapmak için uğraşmak gereksiz level 51 de AV kazanmayla alınan polearm daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devoure -- 24 Şubat 2008; 0:46:30 >
  • Saol amboleos zor kasılan bir class ama zevkli bir class
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

quote:

Orjinalden alıntı: __king_of_diez__

O boss o kadar mühim değil gibi gelmişti bana zf yaptığm zamanlarda.Ama dropları fena da değildi.Şu bir gerçek ki zf o lvla kadar gelinen dancınlar arasında en uzunu neredeyse özellikle Sm lerden sora..İnsan sıkılabiliyor ve o Gahz'rill tarafına gitmek istemeyenler oluoyr.Onun için o kadar mühim bi item değil o yani sırf onun için hinterlandsa gidip onca troll kesme.

Zf bence o kadar uzun degil ama Mara cok uzun suruyor yaw millet sirf Princess run yapıyor zaten

Mara da evet uzun ama psikolojik olarak insana ilk zamanlar zf uzun gelir yani yoksa bi mara bi brd kadar olamaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.