Şimdi Ara

'Zula.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.' hatası, yardım lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 aydır zula oynuyordum ancak 2-3 gündür bir sıkıntı var. Oyuna güncelleme geldiği gün format atmıştım o yüzden tam kestiremiyorum sorun güncellemede mi yoksa formatta mı diye.
    Sorun şu: oyunu açıp daha 5-10 dakika oynamadan "Zula.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor ..." diye hata verip, kapanıyor.
    1)Oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denedim
    2)Oyunu kaldırıp oyun sitesinden setup'ı tekrar indirdim, kurdum
    3)Google'da bulduğum birkaç çözümü denedim
    4)Bugün tekrar format attım, ilk yaptığım şey de zulayı indirip kurmak oldu ama sorun devam ediyor?
    Bir çözüm önerisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klesisy -- 11 Şubat 2017; 18:15:34 >

• Vay arkadaş bir kişi bile cevap vermemiş, neredesiniz donanımhaber sakinleri, bir yardım edin lütfen.
  • bir ara öyle sorun oluyordu. şimdi zula oyununu indirdim sorun olamdı. iyi oynanıyor. zula indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KelAlico -- 13 Temmuz 2018; 19:6:32 >
  • 1-Oyunu Tekrar Kurunuz

Evet exe. hatası geldiği anda yapmanız gereken ilk şey oyunu tekrardan kurmaktır
    O yüzden iso dosyasını oyunu kurar kurmaz silmemeye dikkat ediniz
    Oyunu oynarken PC kitlenirse ve oyunu şimdi sonlandır seçeneğiyle kapatırsanız,oyunu sonradan açmak istediğinizde exe. hatası verebilir.
    Oyunu tekrar kurarsanız sorununuz çözüme kavuşabilir.

2-Farklı c.rackler Deneyiniz

Orjinal aldığınız oyunlar bile c.rack gibi hatalar doğurabilir.Çünkü oyun sektöründe mevcuttur.Örneğin Football Manager 2013 orjinal versiyonunu aldığım da dahi sorunla karşılaştım en basit örnek olarak.Çözümleri oyunları üreten şirketlerle iletişim kurmak için birçok yerli , yabancı site mevcut.Sadece biraz zaman ayırıp , internette araştırma yapmanız gerekiyor.

3-Uyumluluğu Değiştirmeyi Deneyiniz

Evet uyumluluğu değiştirmek bazı oyunlarda işe yaramamasına karşın,bazılarında da olumlu sonuçlar verebilir
    Yalnız bazı üyeler uyumluluğu değiştirmeyi bilmiyor o yüzden sizlere anlatım yapmıştım..Buyrun Linki : Buraya Tıkla

4-Oyun Eklentileri

Oyun için verilen eklentileri kurarak da çözüme ulaşabilirsiniz
    Eklentilerden Kastım İse Directx,Physx,visual c + vb. tarzı programlar.

5-İnstall Dosyaları

Bazı oyunlarda oyunu kurduğumuz klasörün içinde install setupları verilmiş olabilir,onlara dikkat etmemiz lazım
    Bu yüzden hata aldığınız anda oyunun kurulu olduğu klasörü kontrol ediniz.

6-Son Çözüm

Hala sorun çözülmüyorsa ya oyundan vazgeçeceksiniz ya da PC nize format atacaksınız
    Maalesef başka çözüm bulunmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.