Şimdi Ara

Zune HD vs iriver hangisi dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllardır iriver H340 kullanıyorum ilk çıktığında amerikadan getirtmiştim. Bu zamana kadar birkez pilini değiştirmek zorunda kaldım ve bunun haricinde hiçbir sorun yaşamadan cihazı kullandım. Başka iriver müzik çalarları da kullanma/deneme fırsatım oldu. Çevremdeki dostlarımın almış olduğu müzik çalarları da sık sık deneyip piyasadaki firmaların çıkarttığı ürünleri test etme şansı buldum. H340 gibi bir model kullandıktan sonra 4GB'lık müzik çalarlar ister istemez oldukça küçük geliyor Spinn'in extra card slot'u yok ve 8GB'ını da amerikada bulmakta güçlük çekiyorum.

Kullanan varsa Zune HD'nin ses kalitesi arayüzü ve dahili bileşenleri hakkında bilgi verebilir mi acaba? Sürükle bırak var mı? ses derinliği teknik özellikleri pil ömrü nasıl acaba? Iriver'ın teknik özelliklerinin yanına yaklaşabilir mi?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler?

• cok kurcalamamak sartıyla ve wireless kapali bir halde zune hd ile bir bucuk gun kesintisiz müzik veya radyo dinleyebilirsin. dört beş film kesintisiz düsük ısıkta izleyebilirsin.sürükle bıraktan kastın flash disk gibi dosyaları bilgisayardan aktarmaksa malesef bunu zune hd ile yapamazsın.bence spinn pil ömrü haricinde, müzik konusunda zune hd den bir gömlek üstte ve cok hos bir menusu ve kullanım sekli var(donen tekerlek ne kadar saglamdır, uzun omurlu olur mu bilemiyecegim).zune hd nin arayüzü de pek fena sayılmaz.eger muzik agirlikli kullanacaksan ve ekolayzer bas tiz ayarlarıyla ugrasicaksan spinn derim.onun haricindeki her sey icin zune hd.
    http://compare.anythingbutipod.com/iriver-spinn-vs-microsoft-zune-hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz1327 -- 25 Aralık 2010; 2:06:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.