arkadaşlar bu işlemleri yapıp modemi kırmak bize ne gibi bir fayda sağlıyor? |
ZXHN H298A Root Şifresi İçeride (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Android'de "Termux" kullanarak başarılı bir şekilde root paneline giriş yaptım. Ama ssh ile bağlanamıyorum. Bir fikriniz var mı? "Connection timed out" veriyor.
Ek olarak bu root diye düşündüğümüz kullanıcı adı root'tan ziyade daha çok superadmin kıvamında bir şey olabilir. Çünkü ruslarda da "RossTelcomm" denilen şirket aynı modemi veriyormuş ve onlarda "root" yerine "superadmin" kullanıcı adı ile bu bölümlere giriliyor.
not: Turk Telekomun varsayılan olarak verdiği root şifresi: "$F1r1@dl". Bu burada kalsın belki şifreyi
değiştirdikten sonra unutup ihtiyacı olan olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 26 Mayıs 2021; 14:13:4 > -
arkadaşlar bu modemde statik arp tablosu yapabiliyor muyuz? wake on wan yapmak istiyorum fakat arp tablosu bir süre sonra güncellendiği için bilgisayarı uzaktan açamıyormuşum
-
Sadece Modem Seri Numarasını ve Python Script klasörünü düzenleme yapacağınız batch dosyası oluşturdum.
https://dosya.co/tw6ppro9erxf/zte-config-utility_bat_files.rar.html
-
Elimdeki modemi satacağım rootlanmış bir şekilde. İstetyen DM ile ulaşabilir.
-
Signature: H298A V9 Failed! Trying again, with signature: H298AV9 Malformed decrypted payload, probably used the wrong key!
Kod
Yığını:Boyle bir hata alıyorum. V9 oldugundan dolayı.
-
Bendede aynı sorun verdi çözümü yok sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede R7800 var ikizi sayılır.Canavar gibi routerlar.
Yeni aboneliklerde alternatif sunulmayan Router kirası zorlamasından nasıl kurtulacağız.
Mülkiyeti bende olmayan birşeyin evimde durmasını istemiyorum.
-
https://forum.donanimhaber.com/h298a-v9-surumu-root-hesabi-aktif-etme--151712446
Ben hallettim ama Not Defterinde garip yazilar cikti. Onu cozersek olacak sanirim.
-
Aynen ya sıkıntı modem dns değişmiyor filan hallolsa iyi olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşine yarayacak olursa root hesabı olmadan IPv6 Aktif etme,Tüm sorumluluk size aittir. Bu konularda bilgili olmayan arkadaşlar kesinlikle uğraşmasınlar.
(ZXHN H298A V1 19T4_210317 sürümünde test edilmiştir.):
1.Modem arayüzünde "Yönetim & Tanı" sekmesini açıyoruz.
2.Chrome Geliştirici araçlarını(Menüden,sağtıkla açılmıyor.) açıyoruz ve konsol kısmına giriyoruz.
3.
"
document.oncontextmenu = null;
var a7h = document.getElementById("smLoginTimeoutMgr");
a7h.setAttribute("menupage", "ManagDiag_ipv6switch_t.lp");
a7h.setAttribute("title", "IPv6 Anahtarı");
a7h.setAttribute("id", "smIPv6Switch");
a7h.innerHTML = 'IPv6 Anahtarı';
"
Bu kodu(tırnaklar olmadan) konsola yapıştırıyoruz.
4.Yan panelde IPv6 Anahtarı tuşu geliyor, basıp menüye giriyoruz. IPv6 yı Açık konumuna alıp kaydediyoruz ve cihazı yeniden başlatıyoruz.
5.Genel Ağ > Wan kısmına girip Internet yazanı kapalı konuma alıyoruz.
6.Yeni madde oluştur butonuna basıp ismini Internetv6 yapın, servis listesinden sadece Internet seçili olsun kalanının tikini kaldırıyoruz.Kullanıcı adı şifrenizi girdikten sonra, isterseniz manuel dns verin, ip versiyonu kısmından IPv4/IPv6 seçip gerekli ayarlamaları yapıp kaydediyoruz.(Benim konfigrasyonum: Bilgi Alma: Otomatik, Talep PD: Açık, DNS ve Numarasız mod kapalı,slaac kapalı,dhcpv6 ve PD açık) Hepsi bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 23 Ocak 2022; 19:42:31 >
-
Signature: H298A V9
Failed! Trying again, with signature: H298AV9
Malformed decrypted payload, probably used the wrong key!
ben de aynı yerde patladım :d
-
yönetim ve tanı sekmesinden SS atabilir misin?
V9 var bende nerede konsola yapıştıracağımı bulamadım, yönetim sekmesi var tanı yok :)
-
Merhaba hocam V9 da denedik fakat onda çalışmıyor. V9 un yazılımı farklı. "ManagDiag_ipv6switch_t.lp" bu kısım V1 deki sayfanın dosya adı, V9 daki dosya ismini bulabilirseniz çalışabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 23 Ocak 2022; 19:42:13 > -
Merhablar,
V9 için root yöntemini aşağıda paylaştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemandark -- 10 Şubat 2022; 18:20:1 > -
Bu konu ve Recep Baltaş'ın anlatımı, Allah sizden razı olsun.
-
py examples/decode.py --serial ZTEXXX config.bin config.xml kısma kadar geldim benim örnek seri no:CC69B68F043C bunu yukardaki serial kısmına nasıl yazacağım.
videoda çok hızlı geçiyor.
py examples/decode.py --serial ZTECC69B68F043C config.bin config.xml yazıyorum ve config.xml çıktısı oluşmuyor.
Düzenleyebilecek arkadaşa cihazdan aldığım config.bin dosyasını gönderebilirim.
C:\Users\METİNAY\AppData\Local\Programs\zte-config-utility-master\examples\decode.py", line 11, in <module>
from zcu.known_keys import TYPE_3_KNOWN_KEY_IVS
ImportError: cannot import name 'TYPE_3_KNOWN_KEY_IVS' from 'zcu.known_keys' (C:\Users\METİNAY\AppData\Roaming\Python\Python312\site-packages\zcu-0.4.0-py3.12.egg\zcu\known_keys. py)
Böyle hata veriyor.
-
Bu dosya elinde olan varmı?Başka bir yerden indirdim.Pyton yükleyeyimmi E/H diyor pc de yüklü H dersem çıkıyor.E dersem bekliyor bir şey olmuyor.
Ne denediysem olmadı.Şifreleme değişmiş sanırım script artık şifrelemeyi seri numarası ile çözemiyor. Yeni script düzenlenene kadar çözüm yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 13 Eylül 2024; 9:58:34 > -
Çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X